הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לחגורה

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן,
אני מחפש חגורה לאימונים משהו בסביבות ה150 שקלים, ראיתי שממליצים על RDX, מוכרים את זה בארץ?
אפשר קישור לקנייה לדגם ספציפי מומלץ, מהארץ או מחו"ל
תודה מראש!

המחיר הוא מחיר מעולה אתה מקבל חגורה שלא נופלת מחגורות המובילות בשוק, אחריות, יכולת עיצוב אישי ובנוסף לכל יש לך אדם אמיתי לדבר איתו ועוד בארץ לכל בעיה.ממליץ בחום לכל מי שרציני

אז גם כאן עלות לצרכן של חגורה ברמה גבוהה היא בסביבות 90 דולר וכל מה שמעבר פחות רלוונטי.
אני לא מבין בעלויות הייצור והחומרים, יכול להיות שכאן חומרי הגלם יותר יקרים מאשר בארה"ב ולכן המחיר.
יכול להיות פשוט שזה המחיר כי זה עדיין יותר זול מהחגורות הידועות (סביבות 600 ש"ח לאינזר בהזמנה רגילה עם משלוח) אז יוצא מחיר שאמור להיות נוח לרוב הצרכנים בארץ

אני לא מבין בעלויות הייצור והחומרים, יכול להיות שכאן חומרי הגלם יותר יקרים מאשר בארה"ב ולכן המחיר.
יכול להיות פשוט שזה המחיר כי זה עדיין יותר זול מהחגורות הידועות (סביבות 600 ש"ח לאינזר בהזמנה רגילה עם משלוח) אז יוצא מחיר שאמור להיות נוח לרוב הצרכנים בארץ
בוא נסכם, אם הם מרוצים מקצב המכירות. אז הם תמחרו נכון וסתם קשקשתי. אם לא, קיבלו את חוות דעתי האישית לגבי המחיר.
בכל מקרה יוזמה ברוכה ואני מאחל להם בהצלחה.
אם אפשרי, שווה להעמיד דוכן בתחרויות הקרובות להתרשמות

בוא נסכם, אם הם מרוצים מקצב המכירות. אז הם תמחרו נכון וסתם קשקשתי. אם לא, קיבלו את חוות דעתי האישית לגבי המחיר.
בכל מקרה יוזמה ברוכה ואני מאחל להם בהצלחה.
אם אפשרי, שווה להעמיד דוכן בתחרויות הקרובות להתרשמות
אתה מוזמן לבוא ולהתרשם מהחגורות, לצערנו דוכן לא יהיה אבל תוכל להשתמש בחגורה של המתחרים שמתשמשים בחגורה שלנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית