הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שכיבות סמיכה

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
שלום לכולם,
אני רוצה להוסיף תרגיל לתכנית שלי (מתאמן בבית) וחשבתי אבל שכיבות סמיכה בשיפוע ניטרלי
ולגבי התרגיל יש לי 2 שאלות:
1. אני רוצה ללמוד את הטכניקה הנכונה ואת כל הדגשים כדאי לבצע את התרגיל נכון.
אני בטוח שהטכניקה שמלמדים בבית הספר לא נכונה ולא תביא להרבה... (אם בכלל)
2. קראתי בכמה פוסטים הקשורים לשכיבות סמיכה וראיתי שהרבה אנשים אומרים שהשכיבות סמיכה לא יתנו הרבה. (אם בכלל)
זה נכון?

- יש לציין שאני מבצע את התרגיל עם משקל.

תודה לעוזרים
UP

2. קראתי בכמה פוסטים הקשורים לשכיבות סמיכה וראיתי שהרבה אנשים אומרים שהשכיבות סמיכה לא יתנו הרבה. (אם בכלל)
זה נכון?

שהשכיבות סמיכה לא יתנו הרבה

אבל אם אני מוסיף משקל ולא עושה את זה על משקל גוף? עדיין כמעט ולא יהיו תוצאות?
טווח תנועה קצר מידיי, וכמה משקל כבר תוכל לשים על הגב?
אתה רואה את עצמך שם 50 קג על הגב?

• פותח/ת השרשור
טווח תנועה קצר מידיי, וכמה משקל כבר תוכל לשים על הגב?
אתה רואה את עצמך שם 50 קג על הגב?
אני לא מתכוון לעבוד על התרגיל הרבה זמן... רק עד שיהיה בן 14 ואז אוכל להירשם למכון כושר.

קראתי בכמה פוסטים הקשורים לשכיבות סמיכה וראיתי שהרבה אנשים אומרים שהשכיבות סמיכה לא יתנו הרבה. (אם בכלל)
זה נכון?

לגבי הטכניקה: גב ישר, תכווץ שכמות, רד עד הסוף, היידים לא צריכות להיות בקו ישר עם הכתפיים אלא משהו כזה: /|\, רק בזווית פחות חדה.
אני מתכוון לא ככה: __|__. (הראש נמצא למטה באיור העלוב הזה).
השכיבות סמיכה לא ייתנו הרבה, אבל ייתנו, פשוט אתה צריך לשים לב שאתה מתקדם באימון ומוסיף עוד חזרות\סטים.
מתי שזה יפסיק לגרות את הגוף שלך, כי התרגיל נהיה קל מדי ואתה עושה מלא חזרות וסטים, אתה יכול לעבור לתרגילים יותר קשים כמו מקבילים או שכיבות סמיכה על טבעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית