הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי לי לעבור לתוכנית כוח עוד חודש וחצי?

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
כרגע אני במסה, מאזן קלורי חיובי הכול טוב, התוכנית שלי היא אומנם ABC אבל אני מאוד מרוצה ממנה ונשאר לי איתה קצת יותר מחודש, בערך עד תחילת ינואר.
4 פעמים בשבוע, חלוקה שמתחשבת מאוד בתרגילים המורכבים, כל שבוע יש לי אימון אחד שיוצא פעמיים.

אימון A- רגליים, כתפיים:
Squat 5x 8 8 5 5 5
Front Squat 3x 5
מכרעים 3x12 הרבה חזרות של מכרעים זה שחיטה, תרגיל שהוא יופי של תזכורת שזה legs day
Press 5x 8 8 5 5 5
BTN Press 3x5
הנפה לצדדים 3x8
Conditioning רנדומלי: מסתבר שגם בlegs day לעשות קצת box jumps זה לא נורא כמו שחשבתי אבל burpees זה פשוט נוראי :D

אימון B- גב, יד אחורית:
Deadlift 5x 6 6 4 4 4
Bent Over Row 4x8
High Pull 4x8 תרגיל שמאוד עוזר
מתח עם משקל 5x max
מקבילים עם משקל 5x max
המתח והמקבילים עם משקל מאוד עוזרים, גם בconditioning שפתאום יש לי 15 מתח אחרי burpees, box jumps וwall balls ה15 מתח בלי משקל הם נורא קלים בזכות המתח עם משקל.

אימון C- חזה, יד קדמית:
Bench Press 5x 8 8 5 5 5
Incline Press 5x 8
Hammers 6x10
Curls 6x10
Conditioning רנדומלי, לא הייתי מתנגד ליפול על jerks ביום של C כי זה האימון הקל יותר מבין ה3

אני מאוד מרוצה מהתוכנית, היא אומנם נראית ארוכה רצח אבל כל אימון לוקח לי בסביבות השעה-שעה ורבע אולי חוץ מאימון C שהוא ממש מהיר כי זה כולה 4 תרגילים, הconditioning גם לא לוקח יותר מידי זמן, נגיד אימון קודם היה לי רגליים וכתפיים, הconditioning היה ככה:
33 box jumps
27 burpees
21 wall balls
15 מתח
9 שכיבות שמיכה
2 סיבובים של
הכול וזה לקח לי 21:19 כי רק הburpees של 2 הסיבובים לקחו לי איזה 10 דקות, מאוד הופתעתי שהbox jumps לקחו לי באיזור הדקה 20 בכל סיבוב.

בתחילת ינואר אני מסיים את התוכנית הזאת ואני שוקל אם להמשיך עם תוכניות בסגנון הזה או לתת איזה session של ss.
אה כמעט שכחתי, נתונים:
גובה: 1.90
משקל: 81
אחוז שומן: 13.4%

• פותח/ת השרשור
תוכנית פאוור האוס קלאסית 😛
מה המטרות שלך? מה המשקלי עבודה כרגע?
בעיקר כוח ולעלות ל90-95 קילו לא במסה מלוכלכת, בגלל זה הדגשתי שאני במאזן קלורי חיובי.
אני עולה במשקלים לאט לאט כי רק חזרתי להתאמן אז אני לא עולה בקפיצות של 10 קילו כל אימון מן הסתם אלא בהדרגה.

סקוואט אני עובד עדיין על טכניקה עם 60 אבל ברגע שהטכניקה תסתדר המשקלים יתחילו לקפוץ בחזרה למעלה.
פרונט סקוואט עשיתי 45 באימון האחרון והוא לא היה קשה במיוחד, משום מה יותר קל לי לרדת עד הסוף בפרונט סקוואט.
פרס עשיתי 37.5 ל5 חזרות בינתיים, עוד שבוע-שבועיים אני מאמין שאני יצליח כבר 40.
דדליפט היום יש לי 107.5 אחרי שאימון קודם עשיתי 105 די בקלות שעוד הייתי על מאזן קלורי גבולי בין ניטרלי ושלילי כי לא היה לי גיינר שיעזור.
בנץ' בינתיים עשיתי 70 ל5 חזרות, לא קשה במיוחד ואני מעלה 2.5 כל אימון.

בעיקר כוח ולעלות ל90-95 קילו לא במסה מלוכלכת, בגלל זה הדגשתי שאני במאזן קלורי חיובי.
אני עולה במשקלים לאט לאט כי רק חזרתי להתאמן אז אני לא עולה בקפיצות של 10 קילו כל אימון מן הסתם אלא בהדרגה.

סקוואט אני עובד עדיין על טכניקה עם 60 אבל ברגע שהטכניקה תסתדר המשקלים יתחילו לקפוץ בחזרה למעלה.
פרונט סקוואט עשיתי 45 באימון האחרון והוא לא היה קשה במיוחד, משום מה יותר קל לי לרדת עד הסוף בפרונט סקוואט.
פרס עשיתי 37.5 ל5 חזרות בינתיים, עוד שבוע-שבועיים אני מאמין שאני יצליח כבר 40.
דדליפט היום יש לי 107.5 אחרי שאימון קודם עשיתי 105 די בקלות שעוד הייתי על מאזן קלורי גבולי בין ניטרלי ושלילי כי לא היה לי גיינר שיעזור.
בנץ' בינתיים עשיתי 70 ל5 חזרות, לא קשה במיוחד ואני מעלה 2.5 כל אימון.
אז למה לא לעשות את הטקסס מת'וד ?
זה ייתן לך פוש רציני בכל תרגילי הבסיס.
אבל תצטרך לוותר על מס' תרגילים שאתה אוהב, לפחות בהתחלה.. כמו BTN PRESS ופרונט סקוואט..

• פותח/ת השרשור
אז למה לא לעשות את הטקסס מת'וד ?
זה ייתן לך פוש רציני בכל תרגילי הבסיס.
אבל תצטרך לוותר על מס' תרגילים שאתה אוהב, לפחות בהתחלה.. כמו BTN PRESS ופרונט סקוואט..
על פרונט סקוואט וBTN אני אוותר בשמחה, מה שיחסר לי זה הconditioning בסוף אימון זה פשוט ממכר!
היה לי היום אימון B ונפלתי על conditioning שהחזיר אותי אחורה בזמן, כי בדיוק אחרי שסיימתי מתח ומקבילים עם משקל נפלתי על metcon של
21-15-9
pull ups
dips
russian twists
12 דקות ו26 שניות של סבל!

על פרונט סקוואט וBTN אני אוותר בשמחה, מה שיחסר לי זה הconditioning בסוף אימון זה פשוט ממכר!
היה לי היום אימון B ונפלתי על conditioning שהחזיר אותי אחורה בזמן, כי בדיוק אחרי שסיימתי מתח ומקבילים עם משקל נפלתי על metcon של
21-15-9
pull ups
dips
russian twists
12 דקות ו26 שניות של סבל!
תיאלץ לוותר על זה אם אתה מעוניין לעבוד בתוכנית כוח.

• פותח/ת השרשור
תיאלץ לוותר על זה אם אתה מעוניין לעבוד בתוכנית כוח.
קראתי במאמר על הטקסס שבמבחר התרגילים שאפשר לבצע גם הפרונט סקוואט נמצא.
בתוכנית לדוגמה שמצורפת שם יש את התרגילים הבאים:
Squat
Bench
Press
Deadlift
Clean
תרגיל עזר לגב
Chin Ups
במקום קלין אני יכול לשלב נגיד פרונט סקוואט?

קראתי במאמר על הטקסס שבמבחר התרגילים שאפשר לבצע גם הפרונט סקוואט נמצא.
בתוכנית לדוגמה שמצורפת שם יש את התרגילים הבאים:
Squat
Bench
Press
Deadlift
Clean
תרגיל עזר לגב
Chin Ups
במקום קלין אני יכול לשלב נגיד פרונט סקוואט?
אתה עושה LB או HB? (תזכיר לי..)

• פותח/ת השרשור
אתה עושה LB או HB? (תזכיר לי..)
עד תחילת ינואר אני מתכנן לתרגל טכניקה של low bar לא מפריע לי העלייה במשקלי עבודה של הסקוואט בזמן הABC העיקר שהטכניקה תהיה טובה לתוכנית הבאה.

עד תחילת ינואר אני מתכנן לתרגל טכניקה של low bar לא מפריע לי העלייה במשקלי עבודה של הסקוואט בזמן הABC העיקר שהטכניקה תהיה טובה לתוכנית הבאה.
הבנתי.
במקום PC הייתי עושה מתח\חתירה ולאו דווקא פרונט סקוואט.
הטקסס תוכנית מעולה כפי שהיא, וכל המוסיף גורע במקרה הזה.. עד שתצטרך להוסיף תרגילי עזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית