דיון האם ניתן ללמוד PC ללא מאמן?

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
האם ניתן ללמוד PC ללא מאמן שיעזור בלימוד הטכניקה?
ברור לי שבעזרת מאמן אוכל ללמוד בקצב מהיר בהרבה,אבל אני לא ממהר לשום מקום ולכן אם זה אפשרי ללמוד לבד אז אני אעדיף את האופציה הזאת.

האם ניתן ללמוד PC ללא מאמן שיעזור בלימוד הטכניקה?
ברור לי שבעזרת מאמן אוכל ללמוד בקצב מהיר בהרבה,אבל אני לא ממהר לשום מקום ולכן אם זה אפשרי ללמוד לבד אז אני אעדיף את האופציה הזאת.
קשה מאד, אני ניסיתי תקופה ארוכה והיה לי קלין סביר אבל זה לא היה זה.
להגיד לך שבלתי אפשרי זה יהיה שקר

קח בחשבון שבלימוד 'איטי' אתה מקבע שגיאות.
קח לדוגמא בסקווט, אם לא שמת לב שאתה לא יורד מספיק עמוק והתרגלת לעומק מסוים מאוד קשה לשנות את ההרגל.

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שבלימוד 'איטי' אתה מקבע שגיאות.
קח לדוגמא בסקווט, אם לא שמת לב שאתה לא יורד מספיק עמוק והתרגלת לעומק מסוים מאוד קשה לשנות את ההרגל.
אז בעיקרון אתה חושב שלא מומלץ לנסות ללמוד לבד?
מה לגבי ללכת למאמן למספר מועט של אימונים ללמוד רק את הבסיס ואז לנסות להתקדם משם לבד?

אז בעיקרון אתה חושב שלא מומלץ לנסות ללמוד לבד?
מה לגבי ללכת למאמן למספר מועט של אימונים ללמוד רק את הבסיס ואז לנסות להתקדם משם לבד?
אני בעד שאת הבסיס תלמד עם מאמן.

תמיד כדאי ללכת למאמן , תשקיע קצת כסף זה ישתלם לך.

פעם בשבוע אתה לא תלמד כלום , יקח הרבה מאוד זמן והרבה כסף ישפך לך שם , בתור התחלה קח פעמים בשבוע ואז תעבור לפעם אחת וכשתרגיש בטוח תפסיק.

אם אתה מאיזור כפר סבא אני יכול להמליץ לך על המאמנים של קרוספיט כפר סבא הם יודעים את העבודה בכל הנושא של הרמות אולימפיות.

u can learn PC by urself, watch CaliforniStrength on youtube and do it more frequently than once a week like @DarY said, at the end of ur workouts (all of them.) take the barbell and do 5-6sets of 3reps, don't add weight, u'll just get exhausted if u do. Learn good technique with the barbell, don't try to increase weights.

but yes, it's best with a coach obviously, but it's possible without, lot's of ppl have done it without, it takes longer, but it's still possible.

• פותח/ת השרשור
תמיד כדאי ללכת למאמן , תשקיע קצת כסף זה ישתלם לך.

פעם בשבוע אתה לא תלמד כלום , יקח הרבה מאוד זמן והרבה כסף ישפך לך שם , בתור התחלה קח פעמים בשבוע ואז תעבור לפעם אחת וכשתרגיש בטוח תפסיק.

אם אתה מאיזור כפר סבא אני יכול להמליץ לך על המאמנים של קרוספיט כפר סבא הם יודעים את העבודה בכל הנושא של הרמות אולימפיות.
אין לי בעיה להשקיע כסף,הבעיה היא ההורים לא רק שהם לא תומכים בי בנושא הם אפילו מתנגדים.(חסרונות של להיות בן 16)
אני לא רואה אפשרות שאני אוכל לשלב שני אימוני טכניקה בשבוע בנוסף לאימוני הליפטינג הרגילים.
אני מאזור הצפון,יש באזור שלי את קרוספיט קריות שממה שהבנתי יש שם מאמנת ברמה גבוהה ואת קרוספיט כרמיאל שהם חדשים יותר ופחות טובים.

אין לי בעיה להשקיע כסף,הבעיה היא ההורים לא רק שהם לא תומכים בי בנושא הם אפילו מתנגדים.(חסרונות של להיות בן 16)
אני לא רואה אפשרות שאני אוכל לשלב שני אימוני טכניקה בשבוע בנוסף לאימוני הליפטינג הרגילים.
אני מאזור הצפון,יש באזור שלי את קרוספיט קריות שממה שהבנתי יש שם מאמנת ברמה גבוהה ואת קרוספיט כרמיאל שהם חדשים יותר ופחות טובים.
לא מכיר בצפון , אפשר גם מפעם בשבוע בתנאי שאתה מתרגל גם בבית

בלי קשר אם WL מעניין אותך עדיף שתלך למקום שמותאם לזה

לא הייתי לומד PC ללא מאמן.

אחרת,מי יתן לך פידבק בלייב? מי יתקן לך שגיאות? איךצבכלל תזהה שגיאות?
רק אשם שעומד לידך יכול ללמד אותך ולתקן.

• פותח/ת השרשור
אה , זה רק PC?

בגדול תחפור על הסרטוני הדרכה ותתחיל אם תסתבך תחשוב מה לעשות..

חשבתי שאתה מתכוון לWL בכללי
אני הולך עוד מעט לאימון,אני מתכנן בסוף האימון לעבוד 10 דקות על hang clean.
טוב כנראה שזה יהיה יותר קשה משחשבתי,
ניסיתי לעשות hang power cleans ונראלי יצא לי biceps curls

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית