עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשה מאד, אני ניסיתי תקופה ארוכה והיה לי קלין סביר אבל זה לא היה זה.האם ניתן ללמוד PC ללא מאמן שיעזור בלימוד הטכניקה?
ברור לי שבעזרת מאמן אוכל ללמוד בקצב מהיר בהרבה,אבל אני לא ממהר לשום מקום ולכן אם זה אפשרי ללמוד לבד אז אני אעדיף את האופציה הזאת.
חחחחחאני לא הצלחתי גם עם מאמן.
אז בעיקרון אתה חושב שלא מומלץ לנסות ללמוד לבד?קח בחשבון שבלימוד 'איטי' אתה מקבע שגיאות.
קח לדוגמא בסקווט, אם לא שמת לב שאתה לא יורד מספיק עמוק והתרגלת לעומק מסוים מאוד קשה לשנות את ההרגל.
אני בעד שאת הבסיס תלמד עם מאמן.אז בעיקרון אתה חושב שלא מומלץ לנסות ללמוד לבד?
מה לגבי ללכת למאמן למספר מועט של אימונים ללמוד רק את הבסיס ואז לנסות להתקדם משם לבד?
יש לי אפשרות ללכת למאמן פעם בשבוע לאימון של שעה.אני בעד שאת הבסיס תלמד עם מאמן.
לא יודעיש לי אפשרות ללכת למאמן פעם בשבוע לאימון של שעה.
יש לך הערכה של כמה אימונים יספיקו ללמידת הבסיס?
אין לי בעיה להשקיע כסף,הבעיה היא ההורים לא רק שהם לא תומכים בי בנושא הם אפילו מתנגדים.(חסרונות של להיות בן 16)תמיד כדאי ללכת למאמן , תשקיע קצת כסף זה ישתלם לך.
פעם בשבוע אתה לא תלמד כלום , יקח הרבה מאוד זמן והרבה כסף ישפך לך שם , בתור התחלה קח פעמים בשבוע ואז תעבור לפעם אחת וכשתרגיש בטוח תפסיק.
אם אתה מאיזור כפר סבא אני יכול להמליץ לך על המאמנים של קרוספיט כפר סבא הם יודעים את העבודה בכל הנושא של הרמות אולימפיות.
לא מכיר בצפון , אפשר גם מפעם בשבוע בתנאי שאתה מתרגל גם בביתאין לי בעיה להשקיע כסף,הבעיה היא ההורים לא רק שהם לא תומכים בי בנושא הם אפילו מתנגדים.(חסרונות של להיות בן 16)
אני לא רואה אפשרות שאני אוכל לשלב שני אימוני טכניקה בשבוע בנוסף לאימוני הליפטינג הרגילים.
אני מאזור הצפון,יש באזור שלי את קרוספיט קריות שממה שהבנתי יש שם מאמנת ברמה גבוהה ואת קרוספיט כרמיאל שהם חדשים יותר ופחות טובים.
לא דיברתי על WL דיברתי רק על PCלא מכיר בצפון , אפשר גם מפעם בשבוע בתנאי שאתה מתרגל גם בבית
בלי קשר אם WL מעניין אותך עדיף שתלך למקום שמותאם לזה
בניתי על לעלות סרטונים לפורוםלא הייתי לומד PC ללא מאמן.
אחרת,מי יתן לך פידבק בלייב? מי יתקן לך שגיאות? איךצבכלל תזהה שגיאות?
רק אשם שעומד לידך יכול ללמד אותך ולתקן.
אתה חושב שעדיף לא לנסות בכלל?סירטונים בפורום לא יעזרו לך ללמוד מאפס. אתה חייב פידבק בזמן אמת, לידך.
אה , זה רק PC?לא דיברתי על WL דיברתי רק על PC
אני הולך עוד מעט לאימון,אני מתכנן בסוף האימון לעבוד 10 דקות על hang clean.אה , זה רק PC?
בגדול תחפור על הסרטוני הדרכה ותתחיל אם תסתבך תחשוב מה לעשות..
חשבתי שאתה מתכוון לWL בכללי