הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היסטוריה

• פותח/ת השרשור
אני טוב רק במקצועות הריאלים שנה שעברה קיבלתי אצל המנהלת במבחן 26 אבל היא אהבה אותי
בינתיים מתמטיקה הכל 100 פיזיקה 98 אנגלית 100 וביו גם כימיה לכיוון ה90 :(
אוף אני שוויצר זה נורא

רגע,כותבים במקצועות האלו?
תן לי לחדש לך,לא כותבים כלום. אתה עושה מחברת אחת לכל המקצועות הלא מעניינים וכותב פעם במליון שנה.
לפני הבחינה או מצלם את מה שצריך או לומד מהאינטרנט.
אצלי בבית הספר זה הכל בגדר המלצה המורה מכתיבה פעם במליון שנה לדוגמא באזרחות אבל לקראת הבחינה היא פשוט נותן חבילת דפים ואנחנו צריכים ללמוד אותם. כנ"ל גם בהיסטוריה.
כן ירבו בתי ספר כאלו.

בואנה שמתי לב מכל הנושאים שאתה פותח שאתה חתיכת בכיין, ואל תעלב שאני אומר לך את זה אבל אתה פאקינג כל יומיים בוכה על משהו אחר.
ראבק אז אל תכתוב מה אתה רוצה מאיתנו.
לפעמים אני כותב ולפעמים לא אבל אני בכל מקרה תמיד יודע שהסיכום של המורה תמיד יהיה הכי טוב בשבילי כי היא מסכמת בדיוק מה שאני צריך למבחן ולא מעבר לזה להבדיל מסיכומים באינטרנט שלך תדע מה תקבל.

בא לך לא לכתוב ולזכור הכל בעל פה, לשכתב ולהדפיס במחשב, בכיף אבל לא נראלי שתצליח לזכור הכל.

לא בא לך לכתוב הרבה? תכתוב לעצמך במחברת ראשי פרקים ונקודות חשובות שאתה צריך למבחני בדיחה שלך בכיתה י׳ ותחפש סיכומים שתואמים למה שהמורה דיברה עליו בכיתה, זה גם יראה כאילו אתה כותב והיא לא תגיד לך כלום ובינתיים תוכל לצייר בולבולים/צלבי קרס/666 על השולחן כי זה בערך הדברים שתיכוניסט ממוצע מצייר על השולחן ( @yanivgoft מצייר בצייר ).

זה לא איך שאתה לומד למבחן
זה איך אתה יוצר את השליף האולטימטיבי

• פותח/ת השרשור
מדעי המחשב ופיזיקה 5 יחל נותנים 30 בונוס בטכניון?? זה לא אמור להיות 20?
ותנאי קבלה מסויימים זה עם או בלי בונוסים? ואם אני נגיד ב״ה ארצה להרחיב שם פיזיקה וכל הציונים הריאליים טובים ובהומניים טיפה פחות(80-90) זה משפיע לרעה או שזה פחות חשוב אצליהם?

ותנאי קבלה מסויימים זה עם או בלי בונוסים? ואם אני נגיד ב״ה ארצה להרחיב שם פיזיקה וכל הציונים הריאליים טובים ובהומניים טיפה פחות(80-90) זה משפיע לרעה או שזה פחות חשוב אצליהם?
זה תלוי גם בפסיכומטרי
מה שנקרא סכם שילוב של פיסכומטרי וממוצע בגרויות

זה משתנה,אבל כעיקרון זה 20 עד כמה שזכור לי.
ותנאי קבלה מסויימים זה עם או בלי בונוסים?
עם.
ואם אני נגיד ב״ה ארצה להרחיב שם פיזיקה וכל הציונים הריאליים טובים ובהומניים טיפה פחות(80-90) זה משפיע לרעה או שזה פחות חשוב אצליהם?
מה שמשנה זה הסכם שלך,כל השאר פחות רלוונטי.
סכם=ציון משוקלל של פסיכומטרי+ציוני בגרויות(עם הבונוסים)

ספציפית לגבי פיזיקה אם תרצה ללמוד לץואר ראשון בפיזיקה יש קבלה אל סמך בגרות שאם יש לך מעל 90 מתמטיקה 90 פיזיקה 5 יחל כמובן, עם בגרות מלאה התקבלת, ואז אתה רק צריך לעשות מבחן אמיר כדי לדעת כמה קורסי אנגלית תצטרך בתואר שלך

ספציפית לגבי פיזיקה אם תרצה ללמוד לץואר ראשון בפיזיקה יש קבלה אל סמך בגרות שאם יש לך מעל 90 מתמטיקה 90 פיזיקה 5 יחל כמובן, עם בגרות מלאה התקבלת, ואז אתה רק צריך לעשות מבחן אמיר כדי לדעת כמה קורסי אנגלית תצטרך בתואר שלך
תקף גם למתמטיקה לא?

• פותח/ת השרשור
מאיזה גיל אפשר לעשות פסיכומטרי(לא שאני מתכנן..)

יש דבר כזה גם למדמח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית