עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ירבו בתי ספר כאלו.רגע,כותבים במקצועות האלו?
תן לי לחדש לך,לא כותבים כלום. אתה עושה מחברת אחת לכל המקצועות הלא מעניינים וכותב פעם במליון שנה.
לפני הבחינה או מצלם את מה שצריך או לומד מהאינטרנט.
אצלי בבית הספר זה הכל בגדר המלצה המורה מכתיבה פעם במליון שנה לדוגמא באזרחות אבל לקראת הבחינה היא פשוט נותן חבילת דפים ואנחנו צריכים ללמוד אותם. כנ"ל גם בהיסטוריה.
זה תלוי גם בפסיכומטרימדעי המחשב ופיזיקה 5 יחל נותנים 30 בונוס בטכניון?? זה לא אמור להיות 20?
ותנאי קבלה מסויימים זה עם או בלי בונוסים? ואם אני נגיד ב״ה ארצה להרחיב שם פיזיקה וכל הציונים הריאליים טובים ובהומניים טיפה פחות(80-90) זה משפיע לרעה או שזה פחות חשוב אצליהם?
זה משתנה,אבל כעיקרון זה 20 עד כמה שזכור לי.מדעי המחשב ופיזיקה 5 יחל נותנים 30 בונוס בטכניון?? זה לא אמור להיות 20?
עם.ותנאי קבלה מסויימים זה עם או בלי בונוסים?
מה שמשנה זה הסכם שלך,כל השאר פחות רלוונטי.ואם אני נגיד ב״ה ארצה להרחיב שם פיזיקה וכל הציונים הריאליים טובים ובהומניים טיפה פחות(80-90) זה משפיע לרעה או שזה פחות חשוב אצליהם?
תקף גם למתמטיקה לא?ספציפית לגבי פיזיקה אם תרצה ללמוד לץואר ראשון בפיזיקה יש קבלה אל סמך בגרות שאם יש לך מעל 90 מתמטיקה 90 פיזיקה 5 יחל כמובן, עם בגרות מלאה התקבלת, ואז אתה רק צריך לעשות מבחן אמיר כדי לדעת כמה קורסי אנגלית תצטרך בתואר שלך
אני חושב שכל גיל..מאיזה גיל אפשר לעשות פסיכומטרי(לא שאני מתכנן..)
מעל גיל 30 זה מיותר מכיוון שאין צורך בפסיכומטרי בכדי להתחיל לימודים אקדמאיים לתואר ראשון.אני חושב שכל גיל..
זה לא קשור לשאלה שלו,אבל כן,אתה צודק.מעל גיל 30 זה מיותר מכיוון שאין צורך בפסיכומטרי בכדי להתחיל לימודים אקדמאיים לתואר ראשון.
יתרונות הגריאטריה.
גריאטרי*אתה בהחלט גיריאטרי.
לייק על התיקון. 👏גריאטרי*
ואני יודע שזה לא קשור לשאלה שלו, האימרה שלי הייתה מכוונת כתוספת מושכלת לתגובה שלך 😉
לא יודע.תקף גם למתמטיקה לא?
ספציפית לגבי פיזיקה אם תרצה ללמוד לץואר ראשון בפיזיקה יש קבלה אל סמך בגרות שאם יש לך מעל 90 מתמטיקה 90 פיזיקה 5 יחל כמובן, עם בגרות מלאה התקבלת, ואז אתה רק צריך לעשות מבחן אמיר כדי לדעת כמה קורסי אנגלית תצטרך בתואר שלך
לא, מדמח הינו תואר מבוקש הרבה יותר.יש דבר כזה גם למדמח?