הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון לביקורת

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
רץ עם התוכנייות הנ"ל כבר שבוע 4, AB חלוקה של יום עליון/תחתון.
A1,2

לחיצת חזה:3*8-6חז'- כל אימון מעלה משקל ומנסה להגיע לRM8 חדש.כשאתקע ארד ל-6.

לחיצה שיפוע חיובי/לחיצה מעל הראש:3*8.אימון אחד בנץ' חיובי ואימון שני מחליף ללחיצה מעל הראש.

מקבילים/פלייס מכונה: 3*10.אימון אחד ככה ואימון שני ככה.

חתירה:3*8.מוסיף משקל כל אימון.

מתח/פולי עליון:3*8.בכל אימון אחד מהשניים.

*חתירה בכבל בישיבה-פעם בשבוע מוסיף באחד האימון 3*8.

*הרחקה/פייספולס 3*12,באימון שלא לחצתי מעל הראש.

ידיים:4-5סטים*8-12חז'.בד"כ צרפתית וכפיפה במוט.

B1,2

סקוואט 3*8-6,כל משקל מוסיף משקל ומנסה להכיע לRM8 חדש.

דדליפט רגליים ישרות(3*6-8)/כפיפת ברך:אימון אחד ככה ואימון שני אחר.

לג פרס:3-4*8-12חז'.

פשיטת ברך:2*12

תאומים:3*10

עבדתי הרבה זמן עם טקסס וליניארית,החלטתי לעבוד עם יותר חזרות ונפח ועדין להתקדם במשקלים כמה שאפשר עד לריסט.
משקלים ל-8חזרות:בנץ'-115קג, סקוואט-140קג.

נערך לאחרונה:
אחי אני רוצה להגיב לך אבל זה לא מסודר בשיט ומוריד לי את כל המצברוח לקרוא את זה.
תעשה סדר, תפריד שורות, תכתוב במבנה מובן, תספר את סיפורי ה"מנסה לסגור RM8" בסוף. זה ממש לא קריא ככה.

סתם מתוך סקרנות, למה אתה משלב מכונות בתוכנית? לא עדיף למשל לעשות מכרעים במקום פשיטת בערך? פרפר עם דאמבלים במקום פלייס במכונה, במקום חתירה בישיבה במכונה לעשות high pull בתור תרגיל עזר?
אם מה שאתה מחפש זה התקדמות במשקלים אז המכונות זה מיותר, זה לא שאתה עושה איזה ABCD עם נפח מפלצתי כהכנה למר ישראל ואתה עושה לכל שריר איזה 6 תרגילים שמתוכם חצי זה מכונות.

• פותח/ת השרשור
סתם מתוך סקרנות, למה אתה משלב מכונות בתוכנית? לא עדיף למשל לעשות מכרעים במקום פשיטת בערך? פרפר עם דאמבלים במקום פלייס במכונה, במקום חתירה בישיבה במכונה לעשות high pull בתור תרגיל עזר?
אם מה שאתה מחפש זה התקדמות במשקלים אז המכונות זה מיותר, זה לא שאתה עושה איזה ABCD עם נפח מפלצתי כהכנה למר ישראל ואתה עושה לכל שריר איזה 6 תרגילים שמתוכם חצי זה מכונות.

עיקר התוכנית עובדת על תרגילים מורכבים ובהם אני מתקדם בנתיים במשקל,המכונות זה לתוספת לא מזיקה וגם אין הרבה מהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית