הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת דדליפט

nati123123

משתמש מתחיל
104
1
נק' מוניטין:
1
104
1
אהלן ושבוע מצויין,
התחלתי ss לפני שבוע. בגלל שעות שינה קטנות אני לא מתקדם בצורה רצחנית אך כן מתקדם.לקחתי איצון אישי כדי שהמאמן ילמד אותי את הטכניקות של התוכנית. בכל מקרה הגעתי ל60 בדדליפט. ואני רוצה חווד
יש הרבה צפיות אך ללא תגובות. עשיתי משו חא תקין מבחינת הפורום? יכול להיות הסרטון לא תקין?

נערך לאחרונה:
הסרטון בסדר, הטכניקה פחות... הגב שלך יכול להיות יותר ישר, ונראה לי שיהיה נוח לך יותר אם הצוואר שלך יהיה בקו ישר איתו.
לגבי שאר הדברים, יש מומחים ממני...

בינתיים קח ותקרא:
מידע - הדדליפט - גרסת המאמנים

אני בטוח שזה יעזור לך וגם יגלה לך כמה טעויות של הדרך...

אני לא בטוח מהסרטון, אבל נראה לי שאתה מתחיל כשהמוט קרוב מדי. תעמוד מעל המוט כשהוא מעל מרכז כף הרגל. אחר כך תתכופף ותתפוס את המוט ואז תכופף ברכיים ותוריד אגן עד שהשוקיים נוגעות במוט (כל זה בלי להזיז את המוט או את כפות הרגליים. אחר כך תוציא חזה (את זה נראה שאתה כן עושה) ותסובב אגן ומכאן תתחיל למשוך. לגבי הצוואר, אל תסתכל קדימה, תסתכל על נקודה על הרצפה בערך מטר וחצי ממך, ככה הצוואר יהיה בקו ישר עם הגב.

• פותח/ת השרשור
המאמן שהיה לי דווקא לימד אותי שבנק התחלה אני אמור להיות ממש ממש קרוב למוט. וזה עוד בעמידה. ודבר שני כשאני מעלה את המוט הוא אמר להעביר אותו ממש על כל הגוף. זה שגיאה?

Back
למעלה תחתית