הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת לסקוואט - 100 קילו

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
טוב אני גאה בעצמי שאחרי חודש וחצי אימונים ב SS הגעתי למשקל הזה, למה יש לי עדיין רגליים קטנות רצח ><
התחלתי בערך לפני חודשיים וחצי אבל עקב פציעה הייתי צריך להפסיק את האימונים לכמה שבועות
בכ"מ, חזרתי להתאמן לפני שבועיים ועליתי משקל, חשבתי שהמשקל היה 75 אבל אז חישבתי את ה LBS וכנראה שזה היה 95, אז הופתעתי שאני יכול להרים משקל כזה כי זה מטורף (בשבילי)
טוב, אז הינה הסרטון (LB סקוואט)

תודה לעוזרים ^-^

נערך לאחרונה:
עומק גבולי, ירידה לא מבוקרת ומהירה מדי, ברכיים לא יציבות וגולשות קדימה, נדמה שאתה נוטה יותר מדי קדימה במקום לשבת לאחור.

איך המשקל 100?

• פותח/ת השרשור
עומק גבולי, ירידה לא מבוקרת ומהירה מדי, ברכיים לא יציבות וגולשות קדימה, נדמה שאתה נוטה יותר מדי קדימה במקום לשבת לאחור.

איך המשקל 100?
עומק גבולי כי הייתה לי בעיה של באט ווינק וזה הכי נמוך שאני מצליח לרדת
איזה מהירות בערך צריך?
איך אני עושה שהברכיים לא יגלשו קדימה?
מה זאת אומרת נוטה יותר מדי קדימה? אם אני יושב אחורה אני מאבד משקל
והמשקל מאה כי זה פשוט קל-קשה לי כאילו שאני יכול לעשות את זה, אני אנסה לשפר, אשמח אם תענה לי
שכחתי לציין שזה LB סקוואט

חזרה 4 ו-5 בטוח שלא שברת מקביל וכמו שנאמר כבר - העומק גבולי.

עומק גבולי כי הייתה לי בעיה של באט ווינק וזה הכי נמוך שאני מצליח לרדת
איזה מהירות בערך צריך?
איך אני עושה שהברכיים לא יגלשו קדימה?
מה זאת אומרת נוטה יותר מדי קדימה? אם אני יושב אחורה אני מאבד משקל
והמשקל מאה כי זה פשוט קל-קשה לי כאילו שאני יכול לעשות את זה, אני אנסה לשפר, אשמח אם תענה לי
שכחתי לציין שזה LB סקוואט

תצלם סקוואט יותר עמוק ונראה. אתה צריך לרדת בצורה מבוקרת ולא ליפול למטה.

תשב לאחור ככה ששיווי המשקל מורגש בעקב ובאמצע כף הרגל יותר מאשר באצבעות.

התכוונתי לאיך יוצא לך 100 על המוט. אם אני לא טועה אני רואה שם פלטות של 20, 10 ו-5.

• פותח/ת השרשור
תצלם סקוואט יותר עמוק ונראה. אתה צריך לרדת בצורה מבוקרת ולא ליפול למטה.

תשב לאחור ככה ששיווי המשקל מורגש בעקב ובאמצע כף הרגל יותר מאשר באצבעות.

התכוונתי לאיך יוצא לך 100 על המוט. אם אני לא טועה אני רואה שם פלטות של 20, 10 ו-5.
מחר באימון אני אצלם, זה באזור התשעים -מאה קילו, יש 45 lbs שזה הכי גדול וככה יורד, אני אבדוק אימון הבא את המשקל המדויק אבל זה בטוח באזור התשעים*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית