הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בשיפור הטכניקה בסקוואט ודדליפט

arikarik

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
היי,
התחלתי ב- SS לפני שבוע. אני צריך ייעוץ טכניקה לסקוואט ולדדליפט. אני מניח שהטכניקה שלי לא משהו, אשמח לפידבקים.
גם כל הזמן אני שומע דברים מבלבלים לגבי התרגילים.. המדריך אמר לי שהברכיים לא יעברו את הכפות רגליים, חבר אמר לי לרדת עד לתשעים מעלות, כשפה הבנתי שצריך לרדת כמה שיותר למטה..

מצטער שהאיכות לא משהו, הייתי צריך לצלם את עצמי וזה הכי טוב שיצא..

SQAT

DEADLIFT

טכניקה ממש גרועה, אתה חייב ליראות סירטונים בשביל לשפר.
נתחיל בסקוואט. מרפקים צריכים ללכת יותר אחורה בשביל אחיזה,הגב צריך להיות יותר בהטייה בירידה (זה בעצם ההבדל העיקרי בין HIGH BAR לLOW BAR)
הכפות ידיים שלך עקומות, הברכיים שלך צריכות לנוע בכיוון הכף רגל ובמקרה שלך קצת יותר לצדדים. הסקוואט שאתה יורד אפילו לא מגיע למקביל(ירך מקבילה לקרקע) ומי אמר לך שברך לא עובר את קו האצבעות? זה שטויות

בדדליפט נראה שהקוטר של הפלטות שלך קטן עקב משקלים נמוכים. תשים מגביהים בהתחלה עד שתגיע למשקל 20 קילו לפחות, חסר סירטון ליראות את הגב. אבל כבר אפשר לראות שהגב שלך מעוגל

היי,
התחלתי ב- SS לפני שבוע. אני צריך ייעוץ טכניקה לסקוואט ולדדליפט. אני מניח שהטכניקה שלי לא משהו, אשמח לפידבקים.
גם כל הזמן אני שומע דברים מבלבלים לגבי התרגילים.. המדריך אמר לי שהברכיים לא יעברו את הכפות רגליים, חבר אמר לי לרדת עד לתשעים מעלות, כשפה הבנתי שצריך לרדת כמה שיותר למטה..

מצטער שהאיכות לא משהו, הייתי צריך לצלם את עצמי וזה הכי טוב שיצא..

SQAT

DEADLIFT

סקווט: 1. אל תוציא את המוט עם הגב אליו. תמיד עם הפנים למוט, כנס מתחתיו ולך אחורה.
2. הצילום לא טוב, צלם כמו שצריך מהצד ונעזור לך.

דדליפט: צילום לא טוב אותו כנ"ל.

חוק ברזל לגבי סקוואט: בחיים לא להוציא את המוט בהליכה קדימה כי אז כשאתה מחזיר אותו יוצא שזה קורה בהליכה לאחור וזה מאוד מסוכן.
גם הסקוואט וגם הדדליפט צולמו בזווית שקשה לשפוט ממנה, תצלם מזווית אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית