עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם קרס תופסים דגים.ליפני כשלושה וחצי חודשים התחלתי לעשות דיאטה ולהתאמן
גובה1.70
שקלתי 89 כיום 75 השאלה שלי היא כזאת, מדוע עדיין יש לי קרס קטנה למרות שירדתי במשקל ואני ממשיך להתאמן ולאכול בצורה נכונה?? איך אני יכול להתפטר ממנה אחת ולתמיד?
נכון מאד!עם קרס תופסים דגים.
אתה כנראה מדבר על כרס.
טוב לראות שלא רק אותי זה משגע 😃
סליחה שאני קצת לא רלוונטי לנושא אבל רציתי לשאול אותך משהו.טוב לראות שלא רק אותי זה משגע 😃
מה זה משנה מדוע? מה זאת השאלה הלא רלוונטית הזאת?מדוע עדיין יש לי קרס קטנה למרות שירדתי במשקל ואני ממשיך להתאמן ולאכול בצורה נכונה??
לחטב לאחוז שומן נמוך יותר. אין דרך להפתר משומן במקום נקודתיאיך אני יכול להתפטר ממנה אחת ולתמיד?
סליחה שאני קצת לא רלוונטי לנושא אבל רציתי לשאול אותך משהו.
רואים שאתה מבין בתזונה ומגיב פה הרבה ועוזר לאנשים, אז למה אתה בייעוץ אישי? לפי איך שאני רואה אתה מבין מספיק בנושא כדי להסתדר לבד. לא חבל על הכסף?
לנושא:
מה זה משנה מדוע? מה זאת השאלה הלא רלוונטית הזאת?
תתעסק במה שחשוב. יש לך תמיד 2 אופציות, או לעשות מסה או לעשות חיטוב. תבחר אחת מהן ותעבוד עליה.
לחטב לאחוז שומן נמוך יותר. אין דרך להפתר משומן במקום נקודתי
האמת שהרבה סיבות. משה יכול להעיד שלמרות שאני איתו כבר שנתיים כמעט כל יום יש לי שאלה חדשה בנושא אחר.סליחה שאני קצת לא רלוונטי לנושא אבל רציתי לשאול אותך משהו.
רואים שאתה מבין בתזונה ומגיב פה הרבה ועוזר לאנשים, אז למה אתה בייעוץ אישי? לפי איך שאני רואה אתה מבין מספיק בנושא כדי להסתדר לבד. לא חבל על הכסף?
האמת שהרבה סיבות. משה יכול להעיד שלמרות שאני איתו כבר שנתיים כמעט כל יום יש לי שאלה חדשה בנושא אחר.
אני אוהב את זה שיש לי מישהו שמוודא אותי (גם מבחינת תוכנית אימונים) ובעיקר נותן מסגרת כלשהי.
האתר (ומשה בפרט) נתנו לי כל כך הרבה שכל שקל שאני שם מרגיש לי מוצדק וממש לא בזבוז.
קודם כל תודה לכל המגיבים והמתקניםעם קרס תופסים דגים.
אתה כנראה מדבר על כרס.
איך אתה יודע שאתה מתאמן נכון? אוכל נכון?
תעלה תמונה ונוכל לעזור.
בנוסף תכתוב את התפריט ותוכנית האימון שלך
קודם כל תודה לכל המגיבים והמתקנים
אני מעדיף שלא להעלות תמונה אבל אני הכתוב את התפריט שלי ותוכנית האימון
תפריט תזונה:
בוקר- שותה שתי כוסות מיים אוכל שתי ביצים או קשות או חביתה+2 ירקות בדרך כלל מלפפון ועגבניה+ קופסת קוטג 3 או 5 אחוז ופרוסת לחם קל
צהריים-שתי מצקות אורז או פסטה+ירך של עוף או חזה עוף+ שתי ירקות
ערב- סלט ירקות + ביצה קשה +טונה או קופסת קוטג
*בין הארוחת בוקר לצהריים 10 שקדים
*ליפני אימון אוכל תמר או פרי אחר
*אחרי אימון בחדכ שותה משקה חלבון
תוכנית אימונים:
אני מתאמן בתוכנית ab
A:
חזה
כתפיים
יד אחורית
בסוף האימון בטן
B:
גב
יד קדמית
רגליים
סוף אימון בטן
*כל שריר אני עושה בין 4 ל5 תרגילים שכל תרגיל 3 סטים 8 חזרות
Axbxaxbx
ביום שאני לא מתאמן בחדכ אני עושה ריצה עד 4000 בסוף מתח חופשי ופקלים.
קלוריות 2029תכתוב את הערכים הסופיים של התפריט. (קלוריות, חלבון שומן ופחמימה)
ותכתוב את הrmr שלך (כולל אימונים)
נראה לי קצת התבלבלת כאןשומן724
קלוריות 2029
חלבון 195.4
שומן724
פחמימה177.9
Rmr 2670