עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בהכרח.אוקיי אז המתכונת בעצם אימוני כוח ופחות דגש על אימונים עם חזרות מרובות.
בכלל לא מטרה עיקרית אבל בהחלט מטרה. זה קצת מכעיס אותי שאני לא מצליח לבצע בצורה רצופה 21-15-9 לחיצת חזה 70 קילו ומתח למרות שעל שניהם אני עובד בתוכנית אבל זה לא אמור להיות כלכך קשה ומאוד מעניין אותי לדעת מה אני צריך כדי לסיים את זה. אני חלא בהכרח.
אין לי תשובה מוחלטת בנושא..
זו המטרה שלך כרגע? להגיע ל 30 חזרות עם 70 קג?
אני מרים הרבה פחות ממך ומצליח לעשות 12 חזרות אבל אולי באמת לא רק כוח מעורב פהאמיתי לגמרי. אחרי החזרה ה10 התחיל ממש להיות כבד וכאב לי הטרייספס וחזרה 12-13 בקושי עלתה
תמשיך באימונים הרגילים ובמטרות העיקריות..בכלל לא מטרה עיקרית אבל בהחלט מטרה. זה קצת מכעיס אותי שאני לא מצליח לבצע בצורה רצופה 21-15-9 לחיצת חזה 70 קילו ומתח למרות שעל שניהם אני עובד בתוכנית אבל זה לא אמור להיות כלכך קשה ומאוד מעניין אותי לדעת מה אני צריך כדי לסיים את זה. אני ח
אם נתת 120 קילו ל-rm4 ורק 60 קילו ל-rm13 אז זה לא כל כך תקין, תהיה בטוח שאצל רוב האנשים זה לא המצבואם נצא מנקודת הנחה שהמתאמן כבר לא יכול להתקדם בבנץ' באופן שבועי לחמישיות? מובן שאם מדובר במתאמן מתחיל שיכול להתקדם בטווח חזרות נמוך מאימון לאימון אז לא עדיף להתקדם משם לטווח חזרות גבוה יותר?
אני זוכר שכשנתתי רביעיה עם 120 ניסיתי טווח מקסימלי עם 60 קילו והצלחתי רק 12-13 חזרות...
24 חזרות ולא זוכר כמה היה סינגל באותו זמן, יש מצב 120. אבל זה לא ממש שייך, אני בקושי עובר את ה15 חזרות מתח ואני יכול לעשות חמישיה עם 35 ק"ג עלי. בתקופות שבהן הייתי עובד בנפח גבוה הייתי עולה ל15 מתח בלי להרגיש בכלל.@Ori.S לחץ 60 ל 20 חזרות, נכון? כשהיה לך סינגל של 120 ?
לעומתי שהיה לי סינגל של 105 ולחצתי 60 ל 21 (והפסקתי בגלל פציעה בכתף)
כך שזה לא תמיד משפיע.
אין קשר חד-חד ערכי בין השניים. שאלה פשטנית.האם זאת הדרך הטובה ביותר להגייע ל30 חזרות של 70 קילו?
איזה המלצה כדי להגייע למטקה היית ממליץ למתאמן שלךאין קשר חד-חד ערכי בין השניים. שאלה פשטנית.
נפח גבוה אתה מתכוון ללינארית/טקסס?24 חזרות ולא זוכר כמה היה סינגל באותו זמן, יש מצב 120. אבל זה לא ממש שייך, אני בקושי עובר את ה15 חזרות מתח ואני יכול לעשות חמישיה עם 35 ק"ג עלי. בתקופות שבהן הייתי עובד בנפח גבוה הייתי עולה ל15 מתח בלי להרגיש בכלל.
לדעתי צריך שילוב בין השניים, וגם עבודה בסטים של מקס' חזרות.
מסכים.הדרך הטובה ביותר להגיע ל30 חזרות עם 70 קילו היא להתאמן על טווח של 30 חזרות.
ללא ספק בכלל אני אומר - בטוח.לא בטוח.
לא, לתכניות בילדינג קלאסיות עם מיליון סטים ומיליון חזרות. בשורה התחתונה, תעבוד בטווח חזרות גבוה, כי זה מה שישפר אותך בטווח חזרות גבוה. עבודה על כוח משפרת את היכולת שלך להרים משקל מקסימלי כבד יותר, אבל לא בהכרח שתרים משקל נמוך ליותר פעמים ביחס דומה.נפח גבוה אתה מתכוון ללינארית/טקסס?
תן דוגמה לשבוע אימון שאמור להראות?לא, לתכניות בילדינג קלאסיות עם מיליון סטים ומיליון חזרות. בשורה התחתונה, תעבוד בטווח חזרות גבוה, כי זה מה שישפר אותך בטווח חזרות גבוה. עבודה על כוח משפרת את היכולת שלך להרים משקל מקסימלי כבד יותר, אבל לא בהכרח שתרים משקל נמוך ליותר פעמים ביחס דומה.
אולי אתה יודע בשביל מה הקרוספיטים עושים לחיצת חזה במתכונת של כוח אם כל האימונים שלהם בחזה הם מספר רב של חזרות? ולפי מה שהבנתי אין צורך בעבודה על כוח ואם כן זה מזערי לטובת קידום המטרה.מסכים.
ללא ספק בכלל אני אומר - בטוח.
אני לא מבין גדול בתכנון אימונים של קרוספיט או בתחרויות שלהם, אז אין לי תשובות לתת לךאולי אתה יודע בשביל מה הקרוספיטים עושים לחיצת חזה במתכונת של כוח אם כל האימונים שלהם בחזה הם מספר רב של חזרות? ולפי מה שהבנתי אין צורך בעבודה על כוח ואם כן זה מזערי לטובת קידום המטרה.