הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוד

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
יש לי במולטי ויטמין בין השאר גם יוד, בכמות של כ-100% מההמלצה ליום...כמה זה יכול לפגוע? האם כמות היוד מהמזון גבוהה?
לא רוצה להגיע לתת תריסיות או ליתר. וזה די מלחיץ למה אני לא צריך תוסף של יוד..
מדובר ב-150MCG למנה

ועוד שאלה, B12 במינון של 200% מהקצבה היומית - מזיק?

איזה מולטי יש לך? תוכל להעלות את כל הערכים? אני בטוח שאין מה לדאוג אם תיקח במינון המומלץ

• פותח/ת השרשור
איזה מולטי יש לך? תוכל להעלות את כל הערכים? אני בטוח שאין מה לדאוג אם תיקח במינון המומלץ
מולטי די סביר. של Nature way
הערכים בהחלט לא משהו. אבל הם מספקים לי את רוב מה שאני צריך - VITAMIN C,B12,D,A אבץ
אני אדע להשלים מה שאין שם ממזון

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 9.1 · צפיות: 114
יוד הוא מינרל, ולכן הכרחי לפעילות תקינה של הגוף.
אתה לא תגיע לעודף יוד, תירגע.

ועוד שאלה, B12 במינון של 200% מהקצבה היומית - מזיק?

b12 לא מצטבר בגוף. עודף שלו פשוט יוצא עם שתן. 200% זה ממש לא מינון גבוהה. יש מולטי שבתוכם 4000% מצריכה יומית. פשוט כשיש לך עודף b12- הצבע של השתן יהיה צהוב-ירקרק- זוהר.

המולטיויטמין שלך במינונים מאוד נמוכים היחס למולטיויטמינים אחרים.
אין לך סיבה לחשוש משום דבר.

כשקיים עודף הוא נפלט בשתן.

b12 לא מצטבר בגוף. עודף שלו פשוט יוצא עם שתן. 200% זה ממש לא מינון גבוהה. יש מולטי שבתוכם 4000% מצריכה יומית. פשוט כשיש לך עודף b12- הצבע של השתן יהיה צהוב-ירקרק- זוהר.
טעות. ריבופלבין, ויטמין B2, הוא הגורם לשינוי בצבע השתן. לרוב במולטי ויטמין שמכיל כמות גבוהה של ריבופלבין, תהיה כמות גדולה של כל הוויטמינים מקבוצת B. לכן אנשים חושבים שהגורם לכך הוא מינון גבוה של כל קבוצת B, או של המוכר מביניהם - B12.

• פותח/ת השרשור
המולטיויטמין שלך במינונים מאוד נמוכים היחס למולטיויטמינים אחרים.
אין לך סיבה לחשוש משום דבר.

כשקיים עודף הוא נפלט בשתן.
ביחס למולטי אחרים.
אתה מבין? לוקחים 150 שקל על קופסת של מולטי עם מינונים אסטרונומים של 3000% אחוז בחלק מהויטמינים...בזמן שזה לא יעיל וסתם עולה כסף.
המולטי הזה שפה הוא כל מה שאני באופן אישי צריך, הוא נותן לי ביטוח לצריכה מספקת של ויטמין C,B12,D,חומצה פולית, B6, A, E ועוד כמה.
אין בו מינרלים די במכוון (סידן, מגנזיום, ברזל) מכיוון שאני מקבל אותם מהתזונה או מתוספים לא קשורים. וזה לא משחק במינרלים כי עודף שלהם עלול להיות מסוכן.
מספק לי את כל הרצוי
קח בחשבון שאחת הסיבות שהלכתי עליו, זה כי ב-50 שקל אפשר להוציא כמות ל-3 חודשים כולל משלוח מחו"ל.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע את האחוזים,אבל ברור שלך שלא כל ה4000% מצליחים להיספג.
כן?
נו זה בדיוק מה שאני מנסה להעביר (כן אני יודע שאני מתבטא קצת כמו אוטיסט חח)
דוחפים לך במולטיויטמינים מוכרים ונמכרים ביותר כמויות אסטרונומיות של ויטמינים מסוימים שמופרשים בשתן\לא מזיקים במינון עודף.
הם לא באמת נספגים אחרי רף מסוים כבר..והם שמים לך כמות פי 20 מעל הרף.
למה? כי זה נראה יפה על התוויות ואפשר למכור לך ביותר כסף, מייקר מעט את עלות הייצור ותורם לרווח ישיר לחברות

בגלל זה קניתי מולטי צנוע שנותן נטו מה שצריך ואפילו טיפה פחות, לעומת אחד כמו אופטימן שדופקים לך ב-150 שקל לחודש

לא מזיק בכלל, אצלי גם 150 מיקרו גרם למנה.. אני לוקח 6 קפסולות ליום (זה מולטי ויטמין).
ובכל מנה B12 אצלי 200mcg שזה 3333%
multithera-1-180-vegetable-capsules-by-prothera-extra1.jpg

multithera-1-180-vegetable-capsules-by-prothera-extra5.jpg

+ Potassium 50mg שזה 1%

ולוקח בנוסף B-COMPLEX פעמיים ביום, יש שם 1000mcg שזה 16,670%

homocysteine-supreme-60-capsules-by-designs-for-health-extra1.jpg

אז לא.. 100% זה לא נורא..

ה B12 במולטי ויטמין שלך לא בסדר, Cyano Cobalamin שזה B12 סינטטי שנעשה על ידיי אדם, אתה צריך שיהיה לך MethylCobalamin, שזה ה B12 הטבעי בשביל שיפעל אצלך בגוף.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית