הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתפתח בsw?

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
שלום, אני מתאמן בכושר קרבי והרבה אירובי.
,אני אומר הרבה אירובי זה 5 פעמים ריצה בשבוע, מתכונן למרתון של 10 ק"מ ואתמול(רביעי) הצלחתי לרוץ פעם ראשונה לרוץ 10 ק"מ וב53 דקות 😃 פעם ראשונה 10 ק"מ בקצב טוב.
שאני אומר כושר קרבי אני הולך אבל לא משקיע ת100% או שלפעמים לא מתאמן ממש בגלל שזה יגרר לפציעה בגלל שאני מתאמן 5 פעמים בנפרד וריצות לא משו אחר.
ירדתי מ91.5 קילו ל71.5 קילו בחצי שנה(20 קילו)!
פתחתי תאשכול כדי שאולי תאכלו לעזור לי להתפתח קצת בגוף באמת שלא רוצה להיות טנק כי אני לא רואה בזה תורם לי משו למרות שכל הכבוד לאנשים האלה.
כל אחד במטרתו.
הבטן והחזה לא מפותחים אבל הגב נראה יפה מאוד שאנשים רואים תגב שלי הם מתלהבים שאני עושה מתח.
הרגליים אני לא כמו ציפור עשיתי המון אינטרוואלים וסקוואט,לאנצים.
בשכיבות שמיכה אני מרגיש טוב עשיתי 15×3 יהלום והלך לי טוב.
מקבילים אני עושה 10 לא ממש משקיע בוא כי כואב לי העצם בכף היד בצד ימין אני מנסה לשנות תפיסה אבל זה מעצבן וחוסם לנסות הרבה מקבילים.
מתח אני עם שיא של 7 שבאמת השקעתי אבל ירדתי קצת בגלל שהשקעתי בריצות.
שוב הגב נראה יפה אבל החזה והבטן לא. אני מדבר על אחוז שומן שמסיר קוביות ורוצה חזה עם יותר מסה וגם בוא יש אחוז שומן.
אני רואה שבמה שאני משקיע אני משתפר מהר.
דרך אגב קשה לי לעלות במשקל בגלל האירובי.
אם אני עושה אימון לבטן 7 דקות בגן עדן(כל דקה להחליף תרגיל בלי סטים) ואני לא עושה בשביל קוביות אלא בשביל שהתחזקו אבל אני רואה שיש לי ושהשומן מסתיר.
גובה 1.76+ משקל 72-73.
סליחה על החפירה ותשאלו מה שצריך.

להשקיע כמו שצריך באימונים עם אירובי של 5 ימים והתכוננות למרתון זה לא רעיון הכי טוב, אבל יכול להיות ש FBW של פעמיים בשבוע יכול להתאים.
מה משקלי העבודה בכל התרגילים אגב?

• פותח/ת השרשור
להשקיע כמו שצריך באימונים עם אירובי של 5 ימים והתכוננות למרתון זה לא רעיון הכי טוב, אבל יכול להיות ש FBW של פעמיים בשבוע יכול להתאים.
מה משקלי העבודה בכל התרגילים אגב?
המרתון חשוב לא משנה הקילומטרים.
משקלי עבודה לא יודע אני בעצמי סקרן כמה אני מרים בחדר כושר אבל בחדר כושר אני משתגע. הכי כיף לי בחוץ באוויר הטבעי ולא סגור ואין לך הגבלת זמן אתה מאתאמן אפילו ב6 בבוקר או 12 בלילה ואין לחכות למישו שיסיים.
לא אוהב הכי הרבה משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית