לא יודע לפי הנתונים, אני עונה לפי מראית עין.אתה באמת חושב בן אדם על גובה 172 סמ במשקל 80 קילו יראה ככה על 13-10 אחוז שומן ?
נתונים כאלה הם מאוד מאוד גבוהים והוא צריך להראות פי כמה יותר גדול
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע לפי הנתונים, אני עונה לפי מראית עין.אתה באמת חושב בן אדם על גובה 172 סמ במשקל 80 קילו יראה ככה על 13-10 אחוז שומן ?
לפי התמונות הללו אתה קובע את הגודל שלי ?אתה באמת חושב בן אדם על גובה 172 סמ במשקל 80 קילו יראה ככה על 13-10 אחוז שומן ?
הגובה מדוייק אפילו אולי נמוך מעט יותר, תמונות זה דבר מאוד אינבידואלי יש כאלו שיצאו בתמונות ענקיים ובמציאות קטנים ויש כאלה שההפך, ראיתי פרונטים של PROS שנראים אפילו לא חצי ממה שהם נראים על תמונות מהבמה ..לא קובע פשוט בן אדם ששוקל 8 קילו לפחות מעל הגובה שלו על אחוז שומן שמגיע כבר ל10 בדרך כלל יחסית "מפלצתי ""גדול " יותר .
לא שאתה קטן יש לך מלא מאסה . פשוט לא מסתדר לפי הגובה ומשקל גוף,אולי פשוט הגובה שציינת לא מדויק.
הכנסת אותו לבריכה בוינגייט באמצע הלילה בלי שהוא ידע?12% שומן בדוק
חחח זה בסדר לא צריך לתקוףהכנסת אותו לבריכה בוינגייט באמצע הלילה בלי שהוא ידע?
הוא אמר בדוק, אז שאלתי 😃חחח זה בסדר לא צריך לתקוף
מקבל כל הערכה של כל אדם בכל זאת אנחנו מעריכים אולי הוא צודק בסוף היום :>
זה בסדר אחי יש שני גירסאות של אנשים חחקודם כל נראה טוב אחי ואחלה נתונים ישלך אבל בלי לבאס אתה ממש לא 10 וגם לא 12 .
יותר לכיוון ה15-16 אחוז שומן . מצטער אם מבאס אבל 10 זה חטוב חטוב ואתה לא שם עדין .