הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון אירובי אחרי אנארובי

~ZiBeNbErG~

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע תוכנית AB כשהמטרה העליונה היא הורדת אחוזי שומן. בחדר כושר אמרו לי לעשות 30 דקות ריצה אחרי אימון כוח משקולות וקיבלתי הסבר שזה גם שורף הרבה יותר טוב שומנים(אני כברמעלה את הדופק באימון אנארובי) וגם משקם טוב יותר את השרירים-השומן בריצה הופך לחלבון

השאלה שלי האם זה נכון כי זה לא נשמע לי כזה הגיוני והאם אני לא הורס בריצה מה שאני עושה באימון. בנוסף הריצה כאילו דוחה לי את האכילה של הסנדוויבץ טונה ב-30 דקות(גם ככה אני לא לוקח תוספים אז החלבון של הטונה נספג לאט יותר מחלבון של תוסף- האם אני לא מפספס את ה"חלון הזדמנויות"?)

אם המטרה שלך היא לרדת במשקל אתה צריך להיות בגרעון קלורי ולדאוג לאכול מספיק חלבון ומספיק שומן.
הריצה היא סה"כ כלי עזר משום שבעזרתה אתה שורף יותר קלוריות מבמנוחה. אין בעיה שתרוץ אחרי האימון.
בכל מקרה מציע לך להתחיל לשבת ולקרוא בפורטל המאמרים. להתחיל מהמדריך לחיטוב ולבנות בעזרתו תפריט עם מאזן קלורי שלילי.
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בהצלחה.

אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע תוכנית AB כשהמטרה העליונה היא הורדת אחוזי שומן. בחדר כושר אמרו לי לעשות 30 דקות ריצה אחרי אימון כוח משקולות וקיבלתי הסבר שזה גם שורף הרבה יותר טוב שומנים(אני כברמעלה את הדופק באימון אנארובי) וגם משקם טוב יותר את השרירים-השומן בריצה הופך לחלבון

השאלה שלי האם זה נכון כי זה לא נשמע לי כזה הגיוני והאם אני לא הורס בריצה מה שאני עושה באימון. בנוסף הריצה כאילו דוחה לי את האכילה של הסנדוויבץ טונה ב-30 דקות(גם ככה אני לא לוקח תוספים אז החלבון של הטונה נספג לאט יותר מחלבון של תוסף- האם אני לא מפספס את ה"חלון הזדמנויות"?)
תשמע אני מעדיף לעשות אירובי ביום ללא אימון, מומלץ גם לא יום לפני שאתה עובד על הרגליים. קרעת אותי כשאמרת שהשומן הופך לחלבון בזמן ריצה, מי צריך את החלבון הזה בכלל, יאללה רק שומן, להרים ולרוץ!!!!!!!!😛

לא התכוונתי להעליב או משהו פשוט זה הצחיק אותי, אני מקווה שעניתי לך על השאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית