הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכר ענבים

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי רציתי להבין מה זה סוכר ענבים,לפי מה שהבנתי זה מעלה את האינסולין וטוב לקחת את זה באמצע\אחרי אימון?
למה שווה לקחת את זה?
כמה גרם אפשר לקחת ביום?
זה בריא?מבחינת בריאות זה מסוכן או משהו כזה?
שמים את זה בתוך מים?

סוכר ענבים פשוטו במשמעו,סוכר הענבים.
למה שווה לקחת את זה? תלוי את מי אתה שואל,יש כאלו שיגידו לך שאין טעם. אלו שכן יגידו לך בגלל שבאימון אתה מרוקן את המאגרים שלך וצריך למלא אותם מחדש וזו פחמימה זמינה שמתפרקת מהר (עם אינדקס גליקמי גבוהה)
- כמה גרם ביון - תלוי בתפריט שלך ואת מי אתה שואל.
- זה בריא? - זה לא מסוכן לבריאות (בגבול הטעם הטוב כן?)
- מים\שייק מה שתרצה

• פותח/ת השרשור
סוכר ענבים פשוטו במשמעו,סוכר הענבים.
למה שווה לקחת את זה? תלוי את מי אתה שואל,יש כאלו שיגידו לך שאין טעם. אלו שכן יגידו לך בגלל שבאימון אתה מרוקן את המאגרים שלך וצריך למלא אותם מחדש וזו פחמימה זמינה שמתפרקת מהר (עם אינדקס גליקמי גבוהה)
- כמה גרם ביון - תלוי בתפריט שלך ואת מי אתה שואל.
- זה בריא? - זה לא מסוכן לבריאות (בגבול הטעם הטוב כן?)
- מים\שייק מה שתרצה
תודה
אילו יתרונות יש לזה?

• פותח/ת השרשור
אנרגיה זמינה בעיקר במהלך האימון.
לאחר אימון האינסולין עוזר להוריד את רמות הקורטיזול ובכך מייעל את סנתזת החלבון שאחרי.
ואם אני רוצה אנרגיה במהלך אימון,יש משהו טבעי(לא אבקות....) שנותן אנרגיה בזמן אימון ולא כבד

אילו יתרונות יש לזה?
סוכר ענבים, שידוע גם בשמו גלוקוז, הוא המעורר העיקרי של הפרשת אינסולין. אינסולין הוא "חומר אנאבולי" ויש מי שמאמין שרמות גבוהות שלו לאחר האימון יזרזו את התהליכים האנבוליים הרצויים של בניית שריר. מאחר וכל הנושא של "חלון ההזדמנויות" הוא, ככל הנראה, עורבא פרח, אפשר לעזוב גם את הגלוקוז לנפשו. אגב, לחם לבן עושה אותה פעולה. אשר למאגרי הגליקוגן: אלה יתמלאו כשהפחמימות יגיעו, אין שום סיבה להזדרז ולמלא את המאגרים האלה מיד אחרי האימון אלא בנסיבות מיוחדות.

• פותח/ת השרשור
סוכר ענבים, שידוע גם בשמו גלוקוז, הוא המעורר העיקרי של הפרשת אינסולין. אינסולין הוא "חומר אנאבולי" ויש מי שמאמין שרמות גבוהות שלו לאחר האימון יזרזו את התהליכים האנבוליים הרצויים של בניית שריר. מאחר וכל הנושא של "חלון ההזדמנויות" הוא, ככל הנראה, עורבא פרח, אפשר לעזוב גם את הגלוקוז לנפשו. אגב, לחם לבן עושה אותה פעולה. אשר למאגרי הגליקוגן: אלה יתמלאו כשהפחמימות יגיעו, אין שום סיבה להזדרז ולמלא את המאגרים האלה מיד אחרי האימון אלא בנסיבות מיוחדות.
אז מה שאתה אומר זה שאין באמת סיבה לקחת?
מה לא טבעי בסוכר ענבים?
זה דקסטרוז.

רוצה אנרגיה? קח קפאין.
אני מתכוון טבעי,אוכל רגיל
ואני בן 14 אז אני בספק שקפאין בריא לי

אז מה שאתה אומר זה שאין באמת סיבה לקחת?
לא שמתי לב שאתה רוצה משהו שייתן לך אנרגיה באימון עצמו. פחמימות זמינות כמו סוכר ענבים (או פשוט לחם לבן) אולי יעשו את זה, הדרך היחידה לדעת היא לנסות.

• פותח/ת השרשור
כמה תמרים במהלך האימון יכולים לעזור אם כך
אההה תודה,ואם אני שם תמרים בשקית למשך 7 שעות בתיק סגור הם יתקלקלו?או משהו כזה
לא שמתי לב שאתה רוצה מ/הו שייתן לך אנרגיה באימון עצמו. פחמימות זמינות כמו סוכר ענבים (או פשוט לחם לבן) אולי יעשו את זה, הדרך היחידה לדעת היא לנסות.
אוקיי תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית