עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודהסוכר ענבים פשוטו במשמעו,סוכר הענבים.
למה שווה לקחת את זה? תלוי את מי אתה שואל,יש כאלו שיגידו לך שאין טעם. אלו שכן יגידו לך בגלל שבאימון אתה מרוקן את המאגרים שלך וצריך למלא אותם מחדש וזו פחמימה זמינה שמתפרקת מהר (עם אינדקס גליקמי גבוהה)
- כמה גרם ביון - תלוי בתפריט שלך ואת מי אתה שואל.
- זה בריא? - זה לא מסוכן לבריאות (בגבול הטעם הטוב כן?)
- מים\שייק מה שתרצה
אנרגיה זמינה בעיקר במהלך האימון.תודה
אילו יתרונות יש לזה?
ואם אני רוצה אנרגיה במהלך אימון,יש משהו טבעי(לא אבקות....) שנותן אנרגיה בזמן אימון ולא כבדאנרגיה זמינה בעיקר במהלך האימון.
לאחר אימון האינסולין עוזר להוריד את רמות הקורטיזול ובכך מייעל את סנתזת החלבון שאחרי.
מה לא טבעי בסוכר ענבים?ואם אני רוצה אנרגיה במהלך אימון,יש משהו טבעי(לא אבקות....) שנותן אנרגיה בזמן אימון ולא כבד
סוכר ענבים, שידוע גם בשמו גלוקוז, הוא המעורר העיקרי של הפרשת אינסולין. אינסולין הוא "חומר אנאבולי" ויש מי שמאמין שרמות גבוהות שלו לאחר האימון יזרזו את התהליכים האנבוליים הרצויים של בניית שריר. מאחר וכל הנושא של "חלון ההזדמנויות" הוא, ככל הנראה, עורבא פרח, אפשר לעזוב גם את הגלוקוז לנפשו. אגב, לחם לבן עושה אותה פעולה. אשר למאגרי הגליקוגן: אלה יתמלאו כשהפחמימות יגיעו, אין שום סיבה להזדרז ולמלא את המאגרים האלה מיד אחרי האימון אלא בנסיבות מיוחדות.אילו יתרונות יש לזה?
לא דקסטרוז?סוכר ענבים, שידוע גם בשמו גלוקוז
צודק.מה לא טבעי בסוכר ענבים?
זה דקסטרוז.
אז מה שאתה אומר זה שאין באמת סיבה לקחת?סוכר ענבים, שידוע גם בשמו גלוקוז, הוא המעורר העיקרי של הפרשת אינסולין. אינסולין הוא "חומר אנאבולי" ויש מי שמאמין שרמות גבוהות שלו לאחר האימון יזרזו את התהליכים האנבוליים הרצויים של בניית שריר. מאחר וכל הנושא של "חלון ההזדמנויות" הוא, ככל הנראה, עורבא פרח, אפשר לעזוב גם את הגלוקוז לנפשו. אגב, לחם לבן עושה אותה פעולה. אשר למאגרי הגליקוגן: אלה יתמלאו כשהפחמימות יגיעו, אין שום סיבה להזדרז ולמלא את המאגרים האלה מיד אחרי האימון אלא בנסיבות מיוחדות.
אני מתכוון טבעי,אוכל רגילמה לא טבעי בסוכר ענבים?
זה דקסטרוז.
רוצה אנרגיה? קח קפאין.
רק אם אתה מאמין ל Israel Body.לא דקסטרוז?
כמה תמרים במהלך האימון יכולים לעזור אם כךואני בן 14 אז אני בספק שקפאין בריא לי
לא שמתי לב שאתה רוצה משהו שייתן לך אנרגיה באימון עצמו. פחמימות זמינות כמו סוכר ענבים (או פשוט לחם לבן) אולי יעשו את זה, הדרך היחידה לדעת היא לנסות.אז מה שאתה אומר זה שאין באמת סיבה לקחת?
זה ההסבר שמצאתי ברשת, שאחד הכינויים של הגלוקז הוא דקסטרוז.רק אם אתה מאמין ל Israel Body.
צודק, ואני מתנצל.גלוקוז=דקסטרוז
לפי מה שאני רואה עכשיו.
אההה תודה,ואם אני שם תמרים בשקית למשך 7 שעות בתיק סגור הם יתקלקלו?או משהו כזהכמה תמרים במהלך האימון יכולים לעזור אם כך
אוקיי תודהלא שמתי לב שאתה רוצה מ/הו שייתן לך אנרגיה באימון עצמו. פחמימות זמינות כמו סוכר ענבים (או פשוט לחם לבן) אולי יעשו את זה, הדרך היחידה לדעת היא לנסות.
לא יודע, גם ככה חורף פחות או יותר....לא חושב שיתקלקלואההה תודה,ואם אני שם תמרים בשקית למשך 7 שעות בתיק סגור הם יתקלקלו?או משהו כזה
אוקיי תודה רבה אני אנסהלא יודע, גם ככה חורף פחות או יותר....לא חושב שיתקלקלו