הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם התפריט שלי טוב?

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
אהלן.
דיי טפשי לשאול על התפריט,אחרי שאני כבר חצי שנה איתו בערך.
אני מגיע לפלוס קלורי של 500 בערך
70 שומן,140-150 חלבון
מה שאצלי בתפריט זה שיבולת שועל[300 גרם ביום],כוסמת,פסטות,תפוחי אדמה,בוטנים,קוט'ג,קציצות,טונה,וזהו.
אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי,איך זה?

• פותח/ת השרשור
מה זה לעקוב אחרי כמות קלוריות?
אתה רוצה להגיד לי שתרשום ביומן את כל מה שאכלת באותו יום?
אני יכול להבין אם תעקוב אחרי כמות החלבון שתאכל שזה אומר 2 גרם לכל קילו משקל גוף.
אבל זה מאוד מייגע לקחת 2 כוסות אורז מבושל מהסיר שאמא שלך בישלה, ואז לשאול אותה כמה שמן היא שמה.
ואז לשאול אותה כמה שמן היא שמה בשניצל/חזה עוף ,ואם אכלת עוגייה ללכת לברר באינטרנט כמה קלוריות היא שווה
ואם אתה שותה לפעמים חלב/שתייה מהפה אז אתה תתחיל להכנס לסרט שאתה לא יודע מה שתית
ואם תלך החוצא ותירצה לאכול פלאפל או המבורגר תצטרך לשאול את המוכר כמה שמן הוא שם וכמה קלוריות יש בהמבורגר
ואתה צריך לשקול כמה גרם חזה עוף אתה אוכל בעזרת משקל.
אם עד עכשיו לא הצלחתי לגרום לך לוותר על הרעיון של לחשב במדויק כמה קלוריות הכנסת לגוף אז שאפו. תמשיך ונראה כמה זמן תוכל להחזיק.
ומה שאני טוען בגדול בעולם האמיתי קשה עד בלתי אפשרי לעקוב אחרי כמה קלוריות אכלת, ואם הצלחת בזה אתה כבר נהפך להיות אובססיבי.
כבר מזמן אני לא עוקב בדיוק אחרי כמה אני אוכל.עליתי 2 קילו בחודש,המשכתי עם התפריט,ראיתי שאני תקוע,הוספתי קצת,עליתי.
ככה אני עובד

אתה קראת את הכתבה?(אימון משקולות לנשים חלק א)

הטיפוס הסקיני חסר אתלטיות או מסת שריר: אימוני כוח ואימוני בניית שריר כבדים. התחזקות בתרגילי בסיס ועבודהכבדה בסגנון פיתוח גוף עם תזונה תומכת. היא לא תעלה בשריר יותר מידי – כל קילו יהיה מלחמה אבל היא כן תתחזק ותעלה מעט במסת שריר וזה יכין אותה, ואולי אפילו יציל את חייה בעשורים המתקדמים יותר. שאלו כל רופא ספורט על אובדן מסת שריר אצל מבוגרים "סקינים" בגיל מבוגר. זה לא מראה יפה. עכשיו, תמיד יהיו ספקניות, אבל מבנה הוא מבנה. קשה עד גבול האי אפשר לנצח מבנה.

"כן תתחזק ותעלה מעט במסת שריר"
אולי אנשים כאלה עדיף להעיף מהענף ולהעביר אותם לספורט אחר?
הם מדברים על נשים בפרט, לנשים מאוד קשה להעלות מסת שריר מסיבות הורמונוליותש

ותעשה טובה, להבא תגיד שזו שאלה אחרת כי חשבתי שאתה מקשר את המאמר לשאלה בתחילת הפוסט ולא הבנתי מה הקשר.
רוב האנשים שאני מכיר,עולים במסה 2 קילו בחודש.גם פה קראתי תגובות,זה לא טוב ככה?
הם לא עולים 2 קילו במאסת שריר בחודש.במיוחד לא לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
הם מדברים על נשים בפרט, לנשים מאוד קשה להעלות מסת שריר מסיבות הורמונוליותש

ותעשה טובה, להבא תגיד שזו שאלה אחרת כי חשבתי שאתה מקשר את המאמר לשאלה בתחילת הפוסט ולא הבנתי מה הקשר.

הם לא עולים 2 קילו במאסת שריר בחודש.במיוחד לא לאורך זמן
הכוונה היא משקל גוף.ברור שזה לא רק שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית