הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים לא גודלות

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
אהלן.היד הקדמית שלי לא גודלת.עליתי 5-6 קילו כבר,ההיקף נשאר אותו דבר[אולי 1 ס"מ]
אני עושה 9 סטים,חלק אומרים לעשות רק 2 תרגילים 3 סטים,חלק אמרו לי 9.
מה הבעיה?
עריכה:זו התזונה שלי,אם צריך
ייעוץ - האם התפריט שלי טוב?

אי אפשר לקבל ידיים גדולות ללא משקל גוף גבוה. עלית 5-6 קילו וזה יפה, תאכל עוד, תעלה עוד 5-6 קילו ותקבל עוד 2-3 ס"מ לידיים. שנית, אתה צריך לזכור שיד אחורית מהווה כשני שליש מהיד שלך, כך שאם אתה רוצה ידיים גדולות, עדיף שתשים עליה יותר דגש מאשר על היד קדמית. תרגילים כמו לחיצת מוט באחיזה צמודה, מקבילים, עבודה עם מוט W זה מה שצריך להיות בארסנל שלך נכון לעכשיו. לדעתי אתה לא צריך כרגע את "פשיטת מרפקים בכבל" ועבודה עם "משקולת מעל הראש".

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לקבל ידיים גדולות ללא משקל גוף גבוה. עלית 5-6 קילו וזה יפה, תאכל עוד, תעלה עוד 5-6 קילו ותקבל עוד 2-3 ס"מ לידיים. שנית, אתה צריך לזכור שיד אחורית מהווה כשני שליש מהיד שלך, כך שאם אתה רוצה ידיים גדולות, עדיף שתשים עליה יותר דגש מאשר על היד קדמית. תרגילים כמו לחיצת מוט באחיזה צמודה, מקבילים, עבודה עם מוט W זה מה שצריך להיות בארסנל שלך נכון לעכשיו. לדעתי אתה לא צריך כרגע את "פשיטת מרפקים בכבל" ועבודה עם "משקולת מעל הראש".
אני עושה מקבילים,וסיף מוט W
תוסיף chin up עם משקל ומקבילים עם משקל, תוריד נפח מהתוכנית תראה איך הן יגדלו
ידיים זה בסוף אימון,ואני בקושי עושה 6 מתח כבר,אין משהו אחר?
מקבילים אני עושה,הייתי עושה עם משקל,אבל זה לא נוח[שם משקולת בתיק]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית