ייעוץ טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור roy132
  • פורסם בתאריך

roy132

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
הי רציתי לדעת מה דעתכם על הטכניקה חבר שלי אמר שזה לא ניראה שאני מסבובב מספיק את האגן

אחד זה 80 קילו והשני שזה הסט שלי 120 קילו ביניהם עשיתי כמובן 100 קילו לחזרה אחת ואחד של 60 קילו אם תירצו העלה גם אותם
עריכה : ב סט של 120 הקילו אגב מתעגל את זה אני יודע אז רציתי לדעת בנוסף מה כדי לעשות להוריד משקל ? ולכמה ?

נערך לאחרונה:
בסרטון הראשון צריך לתקן את הצוואר. אל תסתכל ישר,תסתכל רחוק ממך למטה.
בסרטון השני אותה הבעיה, אך בנוסף על כך אתה צריך לקרב את המוט אליך. זה ימנע סטיף לג ונעילה מוקדמת של הרגליים.

כמו שאמרו- צוואר למטה יותר. תסתכל כמטר וחצי ממך על הרצפה ושמור על מנח הצוואר הזה.
ותתקרב אל המוט, כ 2.5 ס"מ בערך מרחק.. כך שיהיה מעל אמצע כף הרגל שלך.
לפני המשיכה דחוף ברכיים קדימה על מנת לגעת במוט ואז לאחר שהוצאת חזה החוצה וסובבת אגן בצע את התרגיל.
המוט צריך "להתגלגל" על הרגליים.
ושים נעליים שטוחות..

אה, ואם אתה מתאמן בפאוורהאוס, אתה תמיד יכול לשאול את דודי או אותי לצורך העניין. 😃

• פותח/ת השרשור
בסרטון הראשון צריך לתקן את הצוואר. אל תסתכל ישר,תסתכל רחוק ממך למטה.
בסרטון השני אותה הבעיה, אך בנוסף על כך אתה צריך לקרב את המוט אליך. זה ימנע סטיף לג ונעילה מוקדמת של הרגליים.
סטיף לג ? ותודה
כמו שאמרו- צוואר למטה יותר. תסתכל כמטר וחצי ממך על הרצפה ושמור על מנח הצוואר הזה.
ותתקרב אל המוט, כ 2.5 ס"מ בערך מרחק.. כך שיהיה מעל אמצע כף הרגל שלך.
לפני המשיכה דחוף ברכיים קדימה על מנת לגעת במוט ואז לאחר שהוצאת חזה החוצה וסובבת אגן בצע את התרגיל.
המוט צריך "להתגלגל" על הרגליים.
ושים נעליים שטוחות..

אה, ואם אתה מתאמן בפאוורהאוס, אתה תמיד יכול לשאול את דודי או אותי לצורך העניין. 😃
חח אוקי תודה יש אפשרות שהמוט לא יגעה ברגל כי אני לא אוהב את השפשופ הזה בבירכים ? ובנוסף האם לעשות את אותו משקל או שלהוריד משקל ?

StraightLegDeadlift.jpg

הרגליים ננעלות לפני סיום המשיכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית