הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג AB חיטוב

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מתי התחלת להשתמש בקריאטין?
ועדיף להישקל תמיד בבוקר
התחלתי ביום רביעי שעבר בערב. אני יודע שעדיף להישקל בבוקר, אבל בפעמים הקודמות נשקלתי בבוקר ובערב ולא היה שינוי משמעותי (500 גרם~). משקל PR 😛

• פותח/ת השרשור
19.10.09

סקוואט 75 - 5 6 6 טכניקה לא ממש טובה בחזרות האחרונות, מאוד התאמצתי ונראה לי שהברכיים טיפ טיפה ברחו פנימה.

דדליפט - 80 - 6~ לא ממש ספרתי, מאוד הייתי מרוכז בביצוע, אני חושב שהטכניקה משתפרת אבל עדיין יש כמה דברים קטנים לתקן, אימון הבא עדיין אותו משקל אבל אני אנסה לסגור 8 חזרות
עם טכניקה ממש טובה.

מתח - 2 1 1 1 - בשני הסטים האחרונים עשיתי את השלב האקסצנטרי במשך 5 שניות. טוב אין מה לעשות, ככה זה כשעולים 4 קילו ב5 ימים, לפי מחשבוני הRM עדיין יש התקדמות, ככה שאני אופטימי בינתיים.

טי באר (שתי פלטות) 40 - 8 8 אני לא אשקר, לא היה קל.

כפיפות מרפקים 26 - 9 6-7 כשל בסט השני, כנראה בגלל שהוספתי 10 קילו לטי באר משבוע שעבר.

• פותח/ת השרשור
שעה אירובי בטווח דופק ממוצע של 75-80%.

משקל בוקר 99.7

יש לי שאלה, העליה בנוזלים אחרי תחילת השימוש בקריאטין יכולה לשמש כאינדיקציה לזה שהקריאטין אכן פועל?

• פותח/ת השרשור
21.10.09

פרס 40 - 5 5 4 PR
בנץ' 60 - 9 5 או 6, עשיתי 8 בסט השני עם הספוטר אבל הוא אומר שהוא לא נגע :X הספוטר הקבוע שלי לא בא היום =(
יד אחורית 25 - 10 10
כפיפות בטן 5 קילו - 18 16 16

שבוע הבא אני סוגר חמישיות עם 40.

• פותח/ת השרשור
22.10.09

סקוואט 75 - 7 7 7 היו טיפה בעיות בטכניקה, הפעם צילמתי ואני אעלה מחר.
מתח בסופינציה - 3 1 1 1 אני משתפר, פעם ראשונה שעני סוגר 3 חזרות עם משקל גוף כ"כ קרוב למאה.
בנט אובר 50 - 6 8 הרגשתי הרבה לחץ על הגב, התרגיל טיפה קשה לי בגלל הגובה שלי.
פאוור קלין מוט 5 5 5 5, 40 - 3 3 הלך פחות טוב מאימון שעבר, הייתי די עייף מהסקוואט והבנט, גם לא ישנתי מספיק הלילה, פעם הבאה יהיה יותר טוב.
הרמת עקב עם דאמבל 22.5 - ימין 8 8 שמאל 10 10, מוזר... נראה שהתאום השמאלי הרבה יותר חזק, אני לא אעלה משקל עד שאני מבצע מספר חזרות שווה בשניהם.
כפיפות מרפקים כנגד מוט 26 - 10 6 אני חושב שאני אעלה בקפיצה של 5 ברגע שאני סוגר 2 עשיריות.

אימון בסדר, לא ציפיתי להרבה, אני שמח שצילמתי את הסקוואט מהזווית שצילמתי, זה עזר לי לראות משהו שלא ראיתי קודם לכן.

• פותח/ת השרשור
25.10.09

בנץ' 65 - 7 6 6
פרס 32.5 - 8 6
פשיטת מרפקים 25 - 10 10
את כל השאר לא הייתי מספיק מרוכז כדי לספור, הלקח הוא להתאמן על בטן מלאה אחרת אני מרגיש חצי מת.

משקל בוקר 26.10.09:

97.5 ירידה בנוזלים ככל הנראה.

יש לי כאבים די חזקים במפרק שורש כף היד, זה התחיל לפני 3-4 שבועות אבל לא ממש הפריע, עכשיו הכאבים ממש חזקים וטווח התנועה מאוד מוגבל יחסית לאותו מפרק ביד שמאל, אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח כי לא בא לי לפתוח על זה אשכול שלם, תודה.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל גם פחמימות, סה"כ יוצא לי משהו כמו 2000-2400 קל' ביום עם איזה 160-180 גרם חלבון ביום, אני מאמין שאני מגיע לפחות ל60 גרם שומן ביום וכל השאר בא מפחמימות, אין לי תפריט ממש מסודר, אני פשוט סופר 20-40 גרם חלבון מלא בארוחה ולזה אני מוסיף שומן ופחמימות עד שאני פחות או יותר שבע, בארוחת בוקר כמעט שאין שומן, כנ"ל לגבי השייק אחרי האימון.

הדבר שהכי מטריד אותי כרגע הוא הכאבים, אני בקושי מסוגל לעשות משהו עם יד ימין 🆘

• פותח/ת השרשור
אתה צריך חברה.
😵😵😵 דווקא את זה אני כן יכול לעשות אבל אתה צודק. 😵😵😵

26.10.09: 😵

אימון יותר מסריח מבית השחי שלי.

סקוואט 75 - 5 5 3+ 2 אחרי החזרה השלישית המוט התגלגל למטה, עוד רגע היה מגיע למרפקים. 😵
דדליפט 80 - 6 או 7 הפסקתי בגלל כאבים בגב התחתון, טכניקה מחורבנת כנראה... 😵
מתח - 3 1 1 + 3 שליליות, המשקל יורד והמתח איתו... 😵
טי באר 40 - 8, 50 - 5

כפיפות מרפקים 26 - 8 7 או משהו... למי אכפת.

כואב לי שורש כף היד... 😵

אם אני אלך לרופא הוא בטח יגיד לי לקחת הפסקה מהאימונים...😵 אני לא רוצה להפסיק :(

• פותח/ת השרשור
28.10.09

עשיתי אימון ביתי בגלל שהכאבים בפרק כף היד לא מאפשרים לי לעשול לחיצות, דווקא היה סביר.

מתח בסופינציה - 3 3 2 1 עם ירידה אקצנטרית

שכיבות שמיכה על אגרופים עם תיק גב ובתוכו 10 קילו - 5 5 5 באמת שהיה יחסית קשה, לפני שבועיים עשיתי 20 שכיבות שמיכה רגילות סתם בשביל לראות כמה אני עושה, והפעם היה הרבה יותר קשה.

הרחקה אופקית עם משקולת יד (יד אחת בכל פעם) 9 - 8 8

הרחקה אופקית בהטיית גב עם משקולת יד 5 - 10 10

פשיטת מרפקים בשתי ידיים עם דאמבל מאחורי הראש 18 - 8 8 פרק כף היד כאב בטירוף

כפיפות בטן 5 קילו - 20 20 17

אימון סבבה לגמרי, מעבר לציפיות. אני אמשיך לעבוד בצורה הזאת עד שהכאב יעבור, מחר אני מוותר על פאוור קלין, נראה לי שממנו נפצעתי כשתפסתי את המוט עם הידיים בטעות.

• פותח/ת השרשור
הגעתי מאוחר והיה לי משהו כמו 35 דקות אז לא עשיתי אימון מלא:

סקוואט 75 - 5 5 5 חושב שאני משתפר לאט לאט.

מתח - 3 1 החלטתי לא לעשות יותר כי גם עשיתי אתמול.

כפיפות מרפקים 26 - 10 7

תאומים 22.5 - 10 10 בכל רגל

דיברתי עם אחד המדריכים, אחד שדווקא מבין עניין, בקשר לכאבים בפרק כף היד וטווח התנועה המוגבל, הוא אמר שזאת הרצועה ושאני צריך ללכת לאורטופד וכנראה לעבור פיזיוטרפיה :X

שוב, למה עזבת SS?

** קראתי בלוג השני שלך. אתה נראה רזה בדיוק כמוני בסרטונים שלך תחזור ל-SS כי באימון הבא אני כבר עוקף אותך. (זה אמור רק לשמש כזריקת מוטיבציה ולא דברי שבח והלל עצמיים).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני שחיף שמן בגלל זה אני נראה רזה. עזבתי את SS כי המשכתי לעלות במשקל ומשקלי העבודה נתקעו, מה שאומר שהתהליך כבר לא ממש יעיל. הייתי על 21% שומן כשעזבתי את SS, ב21% שומן כשמנסים לעלות במסה עולים גם בהרבה שומן מה שאומר שאחרי זה החיטוב יהיה ארוך וקשה עם אובדן מסת שריר רבה יחסית, חוץ מזה יש עוד סיבה שפירטתי לגביה, אם תדפדף אחורה אתה תראה.
אין לי בעיה עם זה שיעקפו אותי בזמן שאני בחיטוב, המטרה שלי כרגע היא להגיע ל10% שומן בצורה היעילה ביותר, ככה שאני מתכוון לשמור על משקלי העבודה ואולי גם להתחזק קצת אם זה יהיה אפשרי. אחרי הניתוח אני אחזור לSS ואעשה מסה עד 16% שומן.

אין דבר כזה משקלים נתקעים, היה חור איפשהו או משהו לא תקין שעצר את זה. בתור אחד שעשע את ה-SS על אחוז 20% התקדמתי מצוין כל אימון. בכל מקרה זה כבר לא משנה, תסיים חיטוב ותמשיך להפציץ. למרות שאני מסתכל על הנתונים קשה לי להאמין שאתה כל כך שמן כמו שאתה חושב. לפעמים אנחנו מעריכים את עצמינו לא נכון ונטים להחמיר. תחטב עד שתגיע למצב בו אתה מרוצה מהגוף שלך, הכי חשוב שתדע מה אתה בדיוק רוצה מעצמך.

שהיה בהצלחה !!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העידוד אבל גם משה ראה תמונה שלי רק כשהצטרפתי ואמר 20%~, אחרי זה עליתי 9 קילו וגם השמנתי קצת אז הערכתי שזה 21%~, אם אתה רוצה בערך תיאור שלי אז ככה, קח את יוסיין בולט, תהפוך אותו ללבן ותוסיף לו 10~ קילו שומן, ככה אני נראה בערך.
ואתה צודק, זה נכון שהיה חור, בעיקר בשינה ואולי גם בתזונה, אני הגעתי למצב שאני אוכל 4000-5000 קלוריות ביום, עולה במשקל הגוף ומשקלי העבודה בקושי זזים. ובאמת שאני נראה לא טוב, אחרי החיטוב אני מאמין שאני אראה סביר, אני בטוח שאני על 20%~ שומן, אני יכול לשלוח לך תמונה עדכנית להערכתך אם תרצה.

• פותח/ת השרשור
1.11.09

שכיבות שמיכה עם תיק גב עמוס ב10 קילו - 6 8 6
הרחקה אופקית עם יד אחת בעמידה 9 - 8 8
הרחקה אופקית בהטיית גב 7.5 - 10 10
פשיטת מרפקים בשכיבה עם דאמבל 18 קילו - 8 8
כפיפות בטן 5 קילו - 20 20 20

אתמול ושלשום עשיתי סוג של העמסה, משקל בוקר היום = 99 אבל אני מאמין שהוא ירד במהלך השבוע.
הבעיה במפרק שורש כף היד כמעט עברה לי, אימון A הבא אני כבר אעשה בחדר כושר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית