הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג AB חיטוב

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך
מה זה האימון הזה? למה אין מוטות כבדים עפים באוויר?

אתה לא הארדקור אחי

• פותח/ת השרשור
בגלל שאני לא יכול ללחוץ כלום עד שהכאבים במפרק שורש כף היד עוברים לגמרי, אם הייתי עושה את זה אז לא הייתי הארדקור, הייתי אידיוט.

• פותח/ת השרשור
2.11.09

סקוואט 75 - 6 6 6 נראה לי עשיתי יותר מ6 בשני הסטים הראשונים אבל לא הצלחתי לספור
דדליפט 80 - 8
מתח - 3 2 1 1
T באר 50 - 8 5
הרמת עקב עם משקולת יד 25 - 12 12
כפיפות מרפקים 26 - 8 8

אימון בסדר, הטי באר היה קצת קשה. לא בדקתי משקל היום אבל לא נראה לי שהוא ירד מ99, ככה שנראה לי שהמתח היה יחסית בסדר והטי באר היה קשה בגלל שהמתח היה כבד.

יש לי את אותה הפציעה שיש לך מתפיסה גרועה של פאוור קלין. אני מתאמן רגיל, וזה מחלים די מהר.

• פותח/ת השרשור
אם הפציעה שלך הייתה באותה החומרה כמו אצלי אז אני מצדיע לך, אני אפילו לא יכולתי לנגב את התחת עם יד ימין. בכל מקרה זה עבר לי תוך שבוע, באימון הבא אני כבר מתכוון ללחוץ כמו שצריך פשוט לא רציתי לקחת סיכון כל עוד היד לא החלימה לגמרי.

• פותח/ת השרשור
4.11.09

פרס 40 - 6 6 5 PR היה קל מאוד יחסית.
בנץ' פרס 60 - 8 10 PR שוב פעם קל יחסית, בסט הראשון עשיתי רק 8 כי רציתי לשמור את הכל לסט השני
הרחקת אופקית בהטיית גב עם כבל 3.75 - 8 8 משום מה בכבלים זה פי 2 יותר קשה ממשקולת יד
פשיטת מרפקים 25 - 10 10
כפיפות בטן 10 קילו - 15 15 15

אימון טוב מאוד הייתי אומר.

• פותח/ת השרשור
כן... אני לא עושה שמיניות ועשיריות בדרך כלל, 60 קילו זה יותר קל מ65 או 67.5, ככה שזה היה בנץ' קל, בקושי התאמצתי. מבחינתי כבד זה לשבור שיא במשקל לחמישיות, משקל קל יחסית עם יותר חזרות זה עדיין לא כבד, תרגיש חופשי לומר לי למה אני טועה.

• פותח/ת השרשור
5.11.09

סקוואט 75 - 6 6 6 אני חושב שהטכניקה משתפרת.
מתח - 3 2 2 1
בנט אובר 50 - 6 6 הקפדתי על טכניקה ככה שהיה כבד, ממש הרגשתי את הגב עובד.
ניסיתי לעשות קצת PC אבל אחרי כמה תפיסות לא כ"כ טובות התחלתי להרגיש את היד שוב אז החלטתי לוותר עליו בינתיים.
BB כפיפות מרפקים 26 - 8 10
הרמת עקב עם DB ביד 25 - 12 12 בכל רגל

תגידו, זה בסדר שהברכיים טיפה רועדות מצד לצד בסוף הירידה? בתחילת העלייה זה מפסיק וסה"כ הברכיים נשארות בקו ישר עם כף הרגל אבל זה אומר שאני מרפה משהו?

• פותח/ת השרשור
8.11.09

בנץ' פרס 65 - 8 9 7 PR בסט השני יצא 9 בטעות, היה קל יחסית, אימון הבא 67.5
פרס 32.5 - 8 5
הרחקה אופקית עם כבל 5 - 8 בכל יד
הרחקה אופקית בהטיית גב עם כבל 3.75 - 8 8 בכל יד
פשיטת מרפקים 25 - 10, 27.5 - 8
בטן 10 - 15 15 לא היה זמן לעוד סט

אני מרוצה מהאימון הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית