הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבור לss

• פותח/ת השרשור Shai pratt
  • פורסם בתאריך
S

Shai pratt

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני בן 16, מתאמן AB למסה 4 פעמים בשבוע כבר חצי שנה (לפני זה התאמנתי ללא תוכנית מסודרת ולא כמו שצריך)
משקל:73 גובה: 1.87 אני מתאמן למסה כבר די הרבה זמן והעליתי במשקל מ64 ל73 נכון שחלק מזה היה מזה שגבהתי אבל עליתי במסת שריר ובמשקלי עבודה אבל כבר במשך חודשיים אני די תקוע במשקלים לא מזמן לקחתי קריאטין בערך חודשיים והוא עזר אבל אפילו איתו לא ממש עליתי במשקלים ולאחרונה לא רק שאני תקוע במשקלים אלא חבר שמתאמן איתי קבוע כבר חצי שנה אומר שאפילו נחלשתי קצת ואני גם מרגיש ככה קצת.
חשוב לציין שאני ישן בין 7.5 - 9 שעות כל לילה ואוכל בין 4 - 5 ארוחות ביום.
אני ממשיך לעלות במשקל בקצב מתון פשוט לא רואה עלייה במשקלי עבודה, לכן חשבתי לעבור לתוכנית ss למשך חודשיים ואז אולי לחזור לab
אשמח לעצות 😁

אני ממשיך לעלות במשקל בקצב מתון פשוט לא רואה עלייה במשקלי עבודה, לכן חשבתי לעבור לתוכנית ss למשך חודשיים ואז אולי לחזור לab
לשקול 73 על 1.87 זה בגדר הלא טוב.. כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
וכל הכבוד שעלית מ 64 שאם שקלת את זה על הגובה הנתון זה בכלל נוראי..

SS היא תוכנית מצויינת ואם תאכל כמו שצריך ותעשה אותה כמו שצריך, תוכל לעלות כמו שצריך גם במשקל וגם במשקלי העבודה.
אם כי אפשר למשוך אותה להרבה יותר מחודשיים.

• פותח/ת השרשור
לשקול 73 על 1.87 זה בגדר הלא טוב.. כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
וכל הכבוד שעלית מ 64 שאם שקלת את זה על הגובה הנתון זה בכלל נוראי..

SS היא תוכנית מצויינת ואם תאכל כמו שצריך ותעשה אותה כמו שצריך, תוכל לעלות כמו שצריך גם במשקל וגם במשקלי העבודה.
אם כי אפשר למשוך אותה להרבה יותר מחודשיים.
שקלתי 64 על גובה נמוך יותר מזה ולגבי הקלוריות אני לא יודע בדיוק כמה אני מכניס ביום אבל אני אוכל הרבה מאוד
ארוחת בוקר זה כמעט תמיד שיבולת שועל 7-10 כפות עם חמאת בוטנים ו2 לבן ביצים אחרי זה ב13:00 ארוחת צהריים שזה לרוב אורז\פסטה\קוסמת עם עוף או חלבון אחר ואם אין אז עוד 2 לבן ביצים לאחר מכן עוד ארוחה לפני אימון בערך אותו דבר כמו בצהריים ואחרי אימון עוד פעם עוף\טונה או חלבון אחר ופחמימה לפעמים אם אני מתאמן מוקדם יחסית אני אפילו אוכל עוד שיבולת שועל עם חמאת בוטנים שעתיים וחצי לאחר הארוחה אחרי האימון
ולא החשבתי פה ירקות ופירות ו 2 טוסטים עם שמן זית וזעתר שאני אוכל בין ארוחת הבוקר לארוחת הצהרים

• פותח/ת השרשור
אז תתחיל לחשב, כי עוד תגלה שאתה אוכל דיי קצת.
לפי מה שכתבת אי אפשר להבין כלום.
אוקיי אני די בטוח שאני אוכל מספיק אני גם עולה במשקל אחרי הכל במידה ואני באמת אוכל מספיק היית ממליץ לעבור ל SS?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית