הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בהצלחה לכל המתמודדים בתחרות אצל ולרי

היה די בסדר לכולם, אווירה משוגעת.
ארגון מעולה וציוד חלומי(!)
רק הזמנים היו קצת איחורים.

תודה אמיר על העידוד וזה שבאת זה ממש עזר לנו!
ולכל מי שבא לעודד ולעזור תודה לכם!

היה די בסדר לכולם, אווירה משוגעת.
ארגון מעולה וציוד חלומי(!)
רק הזמנים היו קצת איחורים.

תודה אמיר על העידוד וזה שבאת זה ממש עזר לנו!
ולכל מי שבא לעודד ולעזור תודה לכם!
יאללה תתחילו להעמיס בסרטונים 😛

היה מצוין.
ארגון מדהים, ציוד ברמה הכי גבוהה שאפשר, מוט טקסס לסקוואט ומוט טקסס לדדליפט. מוט אלייקו לבנצ'.
פלטות אלייקו תחרותיות.
האולם עצמו מחולק ל2,אזור חימום ענקי. 2 ראקים ומונוליפט, 3 ספות,5 עמדות דדליפט.
איזור החימום לא נראה לקהל ולא ניתן לראות את התחרות מתוך אולם החימום, מה שגורם לתחושה אסטטית מאוד.
לשופטים היו כפתורים ולא דגלים (לא שזה משנה משהו)

מבחינת אירגון, היה עיכוב של שעה בדיוק.
הספוטרים לא היו הכי טובים אבל בכל זאת עשו את עבודתם נאמנה.
לא היו שום בעיות לא עם המזכירות ולא עם השיפוט.

האווירה הייתה מצוינת למרות מה שאומרים.

היה מצוין.
ארגון מדהים, ציוד ברמה הכי גבוהה שאפשר, מוט טקסס לסקוואט ומוט טקסס לדדליפט. מוט אלייקו לבנצ'.
פלטות אלייקו תחרותיות.
איזור החימום לא נראה לקהל ולא ניתן לראות את התחרות מתוך אולם החימום, מה שגורם לתחושה אסטטית מאוד.

איפה אפשר לראות תוצאות?

פרוטקולים של קרב 3
49909734b44f108e7c440c83bcac14c9.png

1aa8082f0956d9e4ce3e376230150fed.png

היה מצוין.
פלטות אלייקו תחרותיות.

בגדול אני מסכים איתך אבל רק אחרי שיצא לי לקפוץ אליכם לביקור למאחורי הקלעים (את רוב התחרות ראיתי מאזור הצפיה). אני אישית אהבתי בתחרות בGPA שאתה רואה לא רק את הכניסה לסטים אלה גם את כל ההכנה המנטאלית לפני, הרייג', הכאפות, האמוניה והרצון של המתמודדים להצליח. התחרות בGPC הייתה "תרבותית" יותר, הכל נעשה מאחורי הקלעים ולכן אם אתה צופה בתחרות רגיל אתה רואה רק את הכניסות, וכמו שאמרתי, אני אישית לא הכי אוהב את זה וחלק מהתחרות די השתעממתי, אבל זה רק אני ואולי אחרים דווקא יעדיפו תחרות "תרבותית" יותר 😃

בגדול אני מסכים איתך אבל רק אחרי שיצא לי לקפוץ אליכם לביקור למאחורי הקלעים (את רוב התחרות ראיתי מאזור הצפיה). אני אישית אהבתי בתחרות בGPA שאתה רואה לא רק את הכניסה לסטים אלה גם את כל ההכנה המנטאלית לפני, הרייג', הכאפות, האמוניה והרצון של המתמודדים להצליח. התחרות בGPC הייתה "תרבותית" יותר, הכל נעשה מאחורי הקלעים ולכן אם אתה צופה בתחרות רגיל אתה רואה רק את הכניסות, וכמו שאמרתי, אני אישית לא הכי אוהב את זה וחלק מהתחרות די השתעממתי, אבל זה רק אני ואולי אחרים דווקא יעדיפו תחרות "תרבותית" יותר 😃
אם אי פעם נרצה לראות את הPL באולימפידה זה אחד הדברים שצריכים לקרות - הפרדה בין החימום לאיזור התחרות וכמה שפחות ממה שתיארת שיהיה נראה לעין.

אם אי פעם נרצה לראות את הPL באולימפידה זה אחד הדברים שצריכים לקרות - הפרדה בין החימום לאיזור התחרות וכמה שפחות ממה שתיארת שיהיה נראה לעין.
אתה צודק לגמרי. אבל רציתי בכל זאת לבטא את הדעה שלי בעניין ולהגיד מה אני אוהב בתחרויות PL. אתה צודק שכדי להפוך את הספורט למכובד יותר כל ה"מסביב" הזה לא לעניין אבל משום מה כשאני רואה רק כניסות אני פשוט משתעמם. (בעיקר במקצים שהיו בבוקר, שזה מקצים של בנות ומשקלים קלים, לראות ילדים בני 14 מרימים 150 קילו מהרצפה זה מרשים והכל אבל זה פשוט לא עושה לי את זה).

ואז לא יהיה מעניין לראות את התחרות.
מה שמוסיף עניין ופלפל לתחרות הוא כל מה שקורה באזור החימום, וכמתחרה גם זה הרבה יותר כיף לראות את המתחרים האחרים מבצעים את התרגילים ולעזור.

אתה צודק לגמרי. אבל רציתי בכל זאת לבטא את הדעה שלי בעניין ולהגיד מה אני אוהב בתחרויות PL. אתה צודק שכדי להפוך את הספורט למכובד יותר כל ה"מסביב" הזה לא לעניין אבל משום מה כשאני רואה רק כניסות אני פשוט משתעמם. (בעיקר במקצים שהיו בבוקר, שזה מקצים של בנות ומשקלים קלים, לראות ילדים בני 14 מרימים 150 קילו מהרצפה זה מרשים והכל אבל זה פשוט לא עושה לי את זה).

אם אי פעם ראית תחרויות בחול (כמו הסטרים ששלחתי לך היום של WRPF) גם בחול ברוב התחרויות הגדולות ובאיגודים השונים מה שתואר כאן הוא מה שקורה שיש הפרדה בין איזור החימום לאיזור התחרות עצמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית