הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בהצלחה לכל המתמודדים בתחרות אצל ולרי

אני הבנתי אותך מצוין וחלילה לא חשבתי לרגע שההערה מופנית אלינו באופן אישי. אני פשוט באה ואומרת שיש מקום ותמיד יהיה מקום לתחרויות גם מהסוג הפתוח וגם מהסוג היותר רשמי. גם במידה ואם הספורט יכנס למשחקים אוולימפיים, (ואגב זה הדבר האחרון שיקבע, אני משערת שסוגים שונים ומגוונים של ציוד כמו 10 שכבות עם תפירות יפריעו יותר) ישאר מקום לתחרויות חוויתיות שמטרתן לקרב את הספורט למתאמנים מן השורה.

פאוורליפטינג (כמו כל ענף ספורט) אמור לגדול לרוחב ולגובה - ככל שיש יותר מתחרים ככה יש יותר סיכוים שמכל עשיריה יצמח אחד כמו אליאב או חן (טוב אולי לא כמו חן) וכך הלאה. אך מלכתחילה זה לא יקרה אם הילדים החדשים ירגישו הרתעה וחשש מהרשמיות יתר שכאילו פאוורליפטינג זה מועדון סגור וחבל אפילו לנסות, וזה המצב שהיה פה לפני 2012. עצם זה שמתאמנים חדשים שנמצאים במכון כמה חודשים בלבד סופרים ימים ושעות עד התחרות אומר משהו. נראה לי שדי יצאנו מהשלב של "אולי כשאגיע למשקל x אשתתף".

אני מאוד שמח לשמוע שהרמה עולה אם זה מבחינת ציוד ואם זה מבחינת ארגון. זה לא משנה איזה איגוד הרמה עולה, כי תחרות בין איגודים גורמת להעלאת סטנדרטים משני הצדדים - שזה מעולה.

כמו שאמרו קודם, כל תחרות בקנה מידה ממוצע ומעלה יש הפרדה בין איזור החימום לתחרות. אפשר להתווכח על היתרונות והחסרונות של זה כמובן. מה שלא צויין זה ש99% מהזמן איזור החימום מלא בסתם חבר'ה שמסתובבים ומדברים וזה לא באמת "האקשן". בנוסף כמו כל תחרות יש ערימות של ציוד אוכל ואשפה וזה משהו שלדעתי האישית לא רצוי לחשוף את הצופים אליו. גם שיש הפרדה בין החימום לבמה, עדיין בדר"כ נחשפים לרייג' ולטקסים לפני כי זה קורה ביציאה מהאיזור חימום. חסרון נוסף שלא נאמר כאן על הפרדה - היא דורשת במינימום מסך נוסף להצגת קובץ האקסל, ורצוי עוד מסך שישדר בלייב את התחרות למתחרים באיזור החימום, כי אחרת אין להם אפשרות לצפות בה.

יצירת ההפרדה היא לא באמת עניין של חיים ומוות וגם לא עניין יקר, סה"כ הדפסה של באנר גדול ובדר"כ אפשר לקבל מימון מלא או חלקי מספונסרים שיציגו את המותג שלהם על הבאנר.

בנוסף כמו שאמרו מעלי, איכות הציוד זה לא הכל, אני חושב שהמשתנה הכי חשוב זו רמת התחרותיות, ובתחרות שהטוטאל הכי גבוה הוא 650, והמנצח האבסולוטי נותן 630 - אני חושב שמשהו כאן נאבד על הדרך. אין לי מושג איך היה השיפוט, אני יודע שיש לא מעט הסתייגויות בנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית