הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון GPC Israel Open Championship 2015

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך

StasZ

משתמש משקיע
3,171
2,676
נק' מוניטין:
9,487
3,171
2,676
ACT חיפה
סרטון מהתחרות האחרונה שהייתה לי ביום שישי ה4.12
שברתי שיאים תחרותיים בכל ההרמות.
סקוואט 235 ק''ג - שיא של 5 ק''ג
בנץ' פרס 140 ק''ג - שיא של 15 ק''ג
דדליפט 200 ק''ג- שיא של 15 ק''ג
טוטאל 575 ק''ג- שיא של 40 ק''ג
תודה לכל מי שעזר ותמך.

כניסה שלישית לסקוואט לא נכנסתי משום שמשהו זז\התכווץ בגב לא יודע, אבל עכשיו הכל בסדר.
וגם על מנת לשמור כוחות לדדליפט.
בנוסף הגעתי לתחרות חולה עם חום, אבל תירוצים זה למוצצים.

• פותח/ת השרשור
Very good meet and great PR's
I like your squat, very efficient

I think you need to look at your deadlift form, you swing for momentum with your back while with sumo it should come from the hips / legs. A good tip is to squat down and learn to squeeze your abs and lats. I am a similar deadlifter and that what helped me. But still 15Kg pr is more than good...

• פותח/ת השרשור
Very good meet and great PR's
I like your squat, very efficient

I think you need to look at your deadlift form, you swing for momentum with your back while with sumo it should come from the hips / legs. A good tip is to squat down and learn to squeeze your abs and lats. I am a similar deadlifter and that what helped me. But still 15Kg pr is more than good...
תודה רבה.
בגלל שאני בספק אם יצא לי להתחרות הרבה ב3 שנים הקרובות אז יצא לי לעבוד על הטכניקה, אני גם שוקל לחזור לקלאסי לתקופה.

נראה שיש לך רגליים חזקות ומספיק גמישות לעשות סומו. יותר עניין של דגש מאיפה להוציא את הכוח.

• פותח/ת השרשור
נראה שיש לך רגליים חזקות ומספיק גמישות לעשות סומו. יותר עניין של דגש מאיפה להוציא את הכוח.
הלוואי שזה הייה כלכך פשוט כמו שזה נשמע.
אנסה ליישם את הטיפים שאמרת בתגובה הקודמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית