הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון GPC-WPC 2015

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

אין לי כל כך מה לומר, הייתה כניסה שלישית עם 260 לא הייתי מספיק חזק באותו היום בשבילה.
תודה לכל מי שעזר ותמך, תודה מראש לכל מי שיפרגן ויעודד.
אני לא אהיה זמין כנראה לענות על תגובות באופן מיידי , מצטער.

כל הכבוד על ההתקדמות. מה בדיוק קרה בסקוואט נראה שהלכת מאוד מאוד קל בלשון המעטה?

אגב שים לב בדדליפט הברכיים לא נעולות, אפשר לקבל על זה אדומים

כל הכבוד על ההתקדמות. מה בדיוק קרה בסקוואט נראה שהלכת מאוד מאוד קל בלשון המעטה?

אגב שים לב בדדליפט הברכיים לא נעולות, אפשר לקבל על זה אדומים
הוא הלך לתחרות הזאת במטרה להפציץ בדדליפט, אז הסקוואט והבנץ קלים בכוונה, כמו סופטי בדצמבר שעבר.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם זה קודם כל,
1) סקוואט קל מאוד מאוד מאוד (עשיתי רק 2 סטים חימום גם) רק כדי להיכנס לקרב 3 ולהיות בשישי עם חבורת האחים, מה שמצחיק האמת שזה נתן בסופו של דבר שיא של 5 קילו בטוטאל (רק מראה שעוד יש לי הרבה לתת.)

2) לא התחרתי אצל אדטו משתי סיבות ואף אחת מהן היא לא בגלל רצועות, האחת והעיקרית היא בגלל המוט דדליפט שזה עניין של ״חיים ומוות״ פה, סך הכל היה ידוע שאדטו הזמין מוט טקסס אך לא היה בטוח שיגיע בזמן לתחרות.
סך הכל ה״עליהום״ שעשו עלינו לא באמת מוצדק לטעמי, ובכל זאת חבורת האחים תבוא, תעודד ותעזור בתחרות בחמישי הקרוב.
והסיבה השנייה הלא כל כך משפיעה היא לימודים, אני ניגש בקרוב ל-806 ול-807 (ויש לי כ-21 שעות שבועיות מתמטיקה וחרישה רצינית בבית בנוסף.)+ בגרויות י״ב רגילות (אנגלית5, ביולוגיה,ספרות, אזרחות) ופרויקט גמר במכניקה הנדסית.
ופשוט השבוע הזה שאני צריך להיות במיינדסט של תחרות הוא קריטי מבחינתי.

שוב, תודה לכולם.
מאחל לילה אנאבולי לכולם.

תודה לכולם זה קודם כל,
1) סקוואט קל מאוד מאוד מאוד (עשיתי רק 2 סטים חימום גם) רק כדי להיכנס לקרב 3 ולהיות בשישי עם חבורת האחים, מה שמצחיק האמת שזה נתן בסופו של דבר שיא של 5 קילו בטוטאל (רק מראה שעוד יש לי הרבה לתת.)

2) לא התחרתי אצל אדטו משתי סיבות ואף אחת מהן היא לא בגלל רצועות, האחת והעיקרית היא בגלל המוט דדליפט שזה עניין של ״חיים ומוות״ פה, סך הכל היה ידוע שאדטו הזמין מוט טקסס אך לא היה בטוח שיגיע בזמן לתחרות.
סך הכל ה״עליהום״ שעשו עלינו לא באמת מוצדק לטעמי, ובכל זאת חבורת האחים תבוא, תעודד ותעזור בתחרות בחמישי הקרוב.
והסיבה השנייה הלא כל כך משפיעה היא לימודים, אני ניגש בקרוב ל-806 ול-807 (ויש לי כ-21 שעות שבועיות מתמטיקה וחרישה רצינית בבית בנוסף.)+ בגרויות י״ב רגילות (אנגלית5, ביולוגיה,ספרות, אזרחות) ופרויקט גמר במכניקה הנדסית.
ופשוט השבוע הזה שאני צריך להיות במיינדסט של תחרות הוא קריטי מבחינתי.

שוב, תודה לכולם.
מאחל לילה אנאבולי לכולם.
🕴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית