הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דד ליפט התחיל להיות כבד צריך לוודא שהטכניקה שלי נכונה

Tzahi.h

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
חברה היום הדד ליפט התחיל להיות באמת כבד לי והייתי תשוש לגמרי בסיומו. עד היום טעויות היו מתקבלות אבל טני חושב שככל שהמשקלים עולים הסיכוי להפצע גובר אם הטכניקה לא תהיה טובה. העלתי לפה סרטונים בעבר ולמדתי מהם, השאלה שלי איך נראת לכם הטכניקה שהמשקל עכשיו מתחיל להיות קצת כבד?
והאם זה הגיוני שבסוף הדד ליפט סיימתי עם קצת סחרחורת ?

עד היום טעויות היו מתקבלות
טעויות צריך לתקן החל מההתחלה ולא לחכות עד שהמשקלים יהיו כבדים והפציעות יגיעו

לגביי הסרטון,
כאב לי רק מלראות את הסט.
הטכניקה שלך כל כך פגומה שאתה צריך לעשות ריסט ולהתחיל לתקן מההתחלה.

1. אתה רחוק מהמוט,תתקרב כ 2 וחצי ס"מ מהרגל
2. בשביל מה החגורת בילדרים? (היא לא נראית כמו חגורה נורמלית)
3. זה לא סקוואט, אל תרד כל כך נמוך עם האגן.
4. חזה בחוץ כדי לעזור ליישר את הגב העליון, ולסובב אגן פנימה (תחת בחוץ)
5. מבט למטה כמטר וחצי ממך על מנת שהצוואר יהיה ישר עם הגב

מסכים עם החסונה מעלי, והחסון מעליו ↑
מה זה הגב העגול הזה? אתה באמת צריך שמישהו יגיד לך שזה לא בסדר?

• פותח/ת השרשור
טעויות צריך לתקן החל מההתחלה ולא לחכות עד שהמשקלים יהיו כבדים והפציעות יגיעו

לגביי הסרטון,
כאב לי רק מלראות את הסט.
הטכניקה שלך כל כך פגומה שאתה צריך לעשות ריסט ולהתחיל לתקן מההתחלה.

1. אתה רחוק מהמוט,תתקרב כ 2 וחצי ס"מ מהרגל
2. בשביל מה החגורת בילדרים? (היא לא נראית כמו חגורה נורמלית)
3. זה לא סקוואט, אל תרד כל כך נמוך עם האגן.
4. חזה בחוץ כדי לעזור ליישר את הגב העליון, ולסובב אגן פנימה (תחת בחוץ)
5. מבט למטה כמטר וחצי ממך על מנת שהצוואר יהיה ישר עם הגב
1. הבנתי מהסרטוני הדרכה שהמוט במצב ההתחלתי צריך להיות מעל אמצע כף הרגל ומתישמתכופפים הרגל צריכה לגעת במוט.
2. את החגורת בילדרים חבר הביא לי לאימון כי הוא אמר לי שהיא עוזרת לשמוע על גב ישר ולמנוע פציעות.. לא הרגשתי שהיא הפריעה לי, לעשות בלי בפעם הבאה?
3. סגור, תודה
4. אני באמת מנסה לעשות את זה( להוציא חזה החוצה ), לא מצליח להבין למה ואיך אני עושה את זה לא נכון.
5.מנסה להקפיד על זה.. כנראה שלא מספיק.

מה שהכי הפריע לי במהלך התרגיל זה שהרגשתי שהגב מתעקם לי בהרמה , כאילו השכמות שוברות את הקו הישר של הגב ומתעקמות כלפי מטה, איך אני נמנע מזה? אפשר לראות את זה ממש בהרמות השלישית הרביעית והחמישית

נערך לאחרונה:
איך אני נמנע מזה?
לומד לעשות דדליפט.
ומתישמתכופפים הרגל צריכה לגעת במוט
אה?
. את החגורת בילדרים חבר הביא לי לאימון כי הוא אמר לי שהיא עוזרת לשמוע על גב ישר ולמנוע פציעות.. לא הרגשתי שהיא הפריעה לי
לעשות בלי בפעם הבאה

• פותח/ת השרשור

1.

2. סטאפ. יש לו 5 שלבים:
א. למקם את כפות הרגליים מתחת למוט ככה שהמוט מעל מרכז כף הרגל (+- מעל השרוכים). רוחב העמידה הוא רוחב של vertical jump כשכפות הרגליים פונות מעט החוצה.
ב. להתכופף ולתפוס את המוט עם שתי הידיים - בלי להזיז את המוט ובלי להוריד את האגן.
ג. מבלי להזיז את המוט, לכופף ברכיים כך שהן זזות בקו כפות הרגליים - עד שאתה נוגע במוט עם הרגליים.
ד. עדיין מבלי להזיז את המוט, תוך כדי שאתם מסתכלים על נקודה בריצפה הנמצאת ~5 מטר מכם, מבלי להסתכל לצדדים, מבלי להסתכל במראות - להרים חזה חזק ולסובב אגן (ע"פ הסרטון הזה). לא להוריד תחת, ולא למתוח צוואר. להרים חזה ולסובב אגן.
ה. לקחת נשימה עמוקה, להחזיק את האוויר בפנים ואז למשוך את המוט צמוד לגוף לכל אורך התנועה (את האוויר אתה מוציא רק כשהמוט שוב על הריצפה).
לגבי ה״אה״? כך כתוב במדריך פה באתר , לגבי הנגיעה במוט בזמן כיפוף הברכיים... ( סעיפים א-ג)

אני באמת שמח על ההערות שאני מקבל פה , מעריך את ההתייחסות שלכם. וביקורת לא מפריעה לי אבל הייתי שמח עם הטון פה היה קצת פחות מתנשא/ מזלזל. אני מאמין שגם אתם הייתם בנקודה הזו מתישהו ולא התחלתם מקצוענים

בכל מקרה אימון הבא אוריד 25 קילו ואצלם את האימון הבא שעיקר ההתייחסות שלי היא לנסות לשמור על חזה בחוץ וגב ישר לאורך כל ההרמה

נערך לאחרונה:
הייתי שמח עם הטון פה היה קצת פחות מתנשא/ מזלזל. אני מאמין שגם אתם הייתם בנקודה הזו מתישהו ולא התחלתם מקצוענים
אף אחד לא מתנשא עליך ובטח שלא מזלזל בך. בזה תהיה בטוח.
לגבי ה״אה״? כך כתוב במדריך פה באתר , לגבי הנגיעה במוט בזמן כיפוף הברכיים... ( סעיפים א-ג)
נכון. מתי לא הבין אותך נכון.

רק שים לב גם אם לא מודגש או צויין במדריך בפורום, מרגע שהמוט מעל אמצע כף הרגל המוט לא צריך לזוז, ככה שיכול להיות מצב שאתה ממקם את הרגל יפה מאוד אבל אז שאתה נוגע עם השוק אתה מזיז את המוט ומרחיק אותו ממך.

צחי כשאתה ממקם באמצע כף הרגל אתה לוקח בחשבון שמתכוונים באמצע של כל כף הרגל החל מהעקב? טעות של רבים שלוקחים בחשבון רק את החלק שיוצא החוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית