בגדול התפריט מיועד לשילוב עם תוכנית AB..המטרה זה לאכול מאוזן בעיקר בשביל אסתטיקה (לא מסה ולא חיטוב, לא מוצא ממש עניין בזה ומעדיף משהו ארוך טווח)
גיל 23, משקל 65.
בוקר:
4-5 פתית שיפון, קוטג' 250 גרם (לפעמים 5%, לפעמים 3%, לפעמים 1%, משתנה) וטחינה (באיזור ה-2 כפות אני משער).
נס קפה עם חלב (שתופס בערך שליש מהכוס) או קפה שחור.
צהריים:
200-250~ גרם עוף (לפעמים חזה עוף, לפעמים חלקים אחרים) + סלט בינוני (גזר, מלפפון, עגבניה) עם טחינה (גם איזור ה-2 כפות, לפעמים יותר).
בין לבין:
לפעמים תמר-שניים או קצת אגוזי מלך.
ערב:
גבינה כלשהי - סקי או קוטג' שוב (250 גרם) עם ירקות, ו2 ביצים קשות (החלבון בלבד).
לפעמים מחליף את הגבינה בטונה או אוכל טונה מאוחר יותר אם נהיה רעב, ולפעמים מוסיף לזה גם טחינה.
סה"כ, מדגמית (לאורך תקופה שהכנסתי לא כל יום אלא פעם בשלושה שבועות בערך), לפי myfitnesspal זה יוצא 2100 קלוריות בערך.
מתוכן, 160~ גרם חלבון, 100~ גרם שומן, ופחמימה נע בין 80 ל-100 גרם לרוב.
אני מודע שיש הרבה תזזיות בתפריט (גם לפי מה שקיבלתי ב-myfitnesspal וגם לפי זה שקשה לי לשמור על תפריט מסודר כי אני מתקשה למדוד ואי דיוק זה המחיר של זה) ובכל זאת אני ארצה איזשהי ביקורת לתפריט מהסוג הזה. תודה.
גיל 23, משקל 65.
בוקר:
4-5 פתית שיפון, קוטג' 250 גרם (לפעמים 5%, לפעמים 3%, לפעמים 1%, משתנה) וטחינה (באיזור ה-2 כפות אני משער).
צהריים:
200-250~ גרם עוף (לפעמים חזה עוף, לפעמים חלקים אחרים) + סלט בינוני (גזר, מלפפון, עגבניה) עם טחינה (גם איזור ה-2 כפות, לפעמים יותר).
בין לבין:
לפעמים תמר-שניים או קצת אגוזי מלך.
ערב:
גבינה כלשהי - סקי או קוטג' שוב (250 גרם) עם ירקות, ו2 ביצים קשות (החלבון בלבד).
לפעמים מחליף את הגבינה בטונה או אוכל טונה מאוחר יותר אם נהיה רעב, ולפעמים מוסיף לזה גם טחינה.
סה"כ, מדגמית (לאורך תקופה שהכנסתי לא כל יום אלא פעם בשלושה שבועות בערך), לפי myfitnesspal זה יוצא 2100 קלוריות בערך.
מתוכן, 160~ גרם חלבון, 100~ גרם שומן, ופחמימה נע בין 80 ל-100 גרם לרוב.
אני מודע שיש הרבה תזזיות בתפריט (גם לפי מה שקיבלתי ב-myfitnesspal וגם לפי זה שקשה לי לשמור על תפריט מסודר כי אני מתקשה למדוד ואי דיוק זה המחיר של זה) ובכל זאת אני ארצה איזשהי ביקורת לתפריט מהסוג הזה. תודה.