הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוזי שומן

tomerNaeim

משתמש מתחיל
9
3
נק' מוניטין:
47
9
3
אז ככה התחלתי לפני 4 וחצי חודשים בתזונה/דיאטה שהורידה אותי מ96 קג ל75-3 קג,
אני עושה בערך 3-4 פעמים בשבוע קרוספיט , הבעייה שלי עכשיו היא השומן העיקש שנשאר לי בבטן,
אני כבר לא יכול לרדת עוד ואני אפילו מעלה במסת שריר תוך כדי אבל הבטן עדיין נשארת,
קניתי רק עכשיו אבקת חלבון, ואני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות עוד כדי להוריד את הבטן,
כי אני דיי בטוח שדיאטה בלי פחמימות בכלל יהיה לי קשה מדי....
תודה מראש לכל מי שיעזור...

אז ככה התחלתי לפני 4 וחצי חודשים בתזונה/דיאטה שהורידה אותי מ96 קג ל75-3 קג,
אני עושה בערך 3-4 פעמים בשבוע קרוספיט , הבעייה שלי עכשיו היא השומן העיקש שנשאר לי בבטן,
אני כבר לא יכול לרדת עוד ואני אפילו מעלה במסת שריר תוך כדי אבל הבטן עדיין נשארת,
קניתי רק עכשיו אבקת חלבון, ואני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות עוד כדי להוריד את הבטן,
כי אני דיי בטוח שדיאטה בלי פחמימות בכלל יהיה לי קשה מדי....
תודה מראש לכל מי שיעזור...
כל הכבוד על הירידה!
שומן עיקש זה שומן שרואים מתחת ל10% שומן. ככל הנראה שמה שיש אצלך הוא סתם שומן, הפתרון הוא להמשיך לרדת במשקל.

תכתוב כאן את כל הפרטים עליך, תפריט מפורט (עם ערכים) ו rmr כולל אימונים

• פותח/ת השרשור
הגובה שלי הוא 1.75 אני בן 20, בהתחלה הייתי בדייאטה רצינית היום אני אוכל עד 2000 -2300 קלוריות ביום
לפי המדד יש לי כרגע 12 אחוז שומן, הבעיה היא שאני לא רוצה להכנס לדל פחמימה, בכללי אני לא אוכל הרבה פחמימות
אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד עוד גם אם אני לא עושה דל פחמימה

כן, זה הכל תלוי גרעון קלורי. (אם כי הרוב מבצעים דל פחמימה באחוזי שומן נמוכים), בכל מקרה - תמשיך עם החיטוב וגם זה ירד.
הייתי ממליץ לך לקרוא את פרוטוקולי השומן העיקש שבפוטרל, אולי זה יעניין אותך.

• פותח/ת השרשור
אני לא מעוניין לעשות דל פחממה עד הסוף(פשוט זה לא שווה את זה), אבל אני נמנע מפחמימות כמו חטיפים משקאות מתוקים, לחם וכו,
אני משתדל לאכול יותר סלטים ודברים אחרים, אבל במידה מסוימת אני כן נמנע.
השאלה אם הקרוספיט מספק את הגוף בשביל הורדת השומן העיקש

אני לא מעוניין לעשות דל פחממה עד הסוף(פשוט זה לא שווה את זה), אבל אני נמנע מפחמימות כמו חטיפים משקאות מתוקים, לחם וכו,
במידה והקרוספיט מכניס אותך לגרעון קלורי בשיכלול עם התפריט אז כן.

מה זה "עד הסוף"? או שזה דל פחמימה או שזה לא. (מתחת ל100 גרם נחשב דל פחמימה, המחמירים גג עד 50 גרם)
ולא הבנתי בדיוק מה לא שווה את זה? לי אישית היה יותר קל לרדת לאחוזי שומן נמוכים עם תזונה דלת פחמימה.

תקרא את המאמרים על השומן העיקש.

• פותח/ת השרשור
אם מתחת ל100 גר אז כן אני, בדל אבל אני לא מחמיר, אבל יש ימים שכן אני כנראה אוכל יותר ממאה גרם(אבל לחם בכללי אני לא אוכל יותר מ2 פרוסות לחם מלא, כל השאר אני מנסה להמנע, לא אוכל מהיר ולא משקאות מתוקים)
התחלתי לקחת גם מנה יומית של שייק חלבון אחרי כל אימון קרוספיט, מנסה לשנות גם לאורז מלא , הרבה מרקים עדשים, בשר לרוב בלי שומן יש אולי פעם ב שאני אוכל בלי לחשוב על האוכל , שזה קורה בערך פעם בשבוע וחצי שהבנתי שזה בסדר.....
בכללי אני חושב שאני מסתדר אבל בנוגע למנת שייק חלבון , האם אפשר לאכול גם אחריו או לחכות 2-3 שעות?
תודה מראש על כל התגובות חברה...

כל הכבוד על הירידה!
שומן עיקש זה שומן שרואים מתחת ל10% שומן. ככל הנראה שמה שיש אצלך הוא סתם שומן, הפתרון הוא להמשיך לרדת במשקל.

תכתוב כאן את כל הפרטים עליך, תפריט מפורט (עם ערכים) ו rmr כולל אימונים
האם ירידה של כ-5 קילו בחודש כמו שקרה לפותח האשכול זה יעיל? האם הגיוני שהוא איבד הרבה שריר?

האם ירידה של כ-5 קילו בחודש כמו שקרה לפותח האשכול זה יעיל? האם הגיוני שהוא איבד הרבה שריר?
האידיאל הוא 2 קילו בחודש. בגלל המשקל הגבוה שהוא התחיל בו אני מניח שהיה במשקל עודף רב ולכן ירידות גדולות כאלה הן הגיוניות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית