ייעוץ בודיבלדרים ולחיצת חזה

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
איך בודיבלדרים מגיעים למשקלים יפים בלחיצת חזה שעצם התוכנית שלהם לא מיועדת לזה הסבר בבקשה ;)

אני חושב כדי להיתקדם בלחיצת חזה צריך לחזק את הכטפים יש לי חבר גורילה יש לו כטפים של הענק הירוק אבל החזה מאוד קטן הוא לוחץ 190 הוא אומרר לי עם אני רוצה להיתקדם בלחיצה צריך כטפים חזקות התאמנתי עליהם כמו משוגע ואני רואה התקדמות בלחיצה עכשיו אני מגיע ל 150

• פותח/ת השרשור
אני חושב כדי להיתקדם בלחיצת חזה צריך לחזק את הכטפים יש לי חבר גורילה יש לו כטפים של הענק הירוק אבל החזה מאוד קטן הוא לוחץ 190 הוא אומרר לי עם אני רוצה להיתקדם בלחיצה צריך כטפים חזקות התאמנתי עליהם כמו משוגע ואני רואה התקדמות בלחיצה עכשיו אני מגיע ל 150
איזה תרגיל אתה עושה לטרפזים

אז למה SS לא כזאת במיוחד ושאר תוכנית הכוח אחרי עדיין רחוקות מלהגיע לנפח של המתאמן הרגיל
אתה משווה בודיבילדרים (ברמה גבוהה אני מניח אם הם לוחצים משקל גבוה) למתאמני SS שהם מתאמנים מתחילים בהגדרה. איך אתה רוצה להשוות משקלי לחיצה ביניהם אם זה רמות שונות לגמרי של מתאמנים?

זה לא סוד שSS עלובה ללחיצות,אין סיבה לעשות נפח הזוי כשאתה תגיב מצוין ל5*5.
והמון תכניות כוח מביאות נפח ללחיצות ודווקא הן העיקר שמעלות לך את הלחיצות.
למה עלובה?
בן אדם שמ0 מגיע פתאום למשקל של 80-100 בכמה חודשים זה עלוב?
זה שהלחיצות מתקדמות לאט יותר מהסקואט והדדליפט זה נכון אבל אי אפשר להגיד שזה עלוב ללחיצות

למה עלובה?
בן אדם שמ0 מגיע פתאום למשקל של 80-100 בכמה חודשים זה עלוב?
זה שהלחיצות מתקדמות לאט יותר מהסקואט והדדליפט זה נכון אבל אי אפשר להגיד שזה עלוב ללחיצות

להכניס מתאמן מתחת לספסל ולהגיד לו להתקדם קבוע זה מצויין,אני חושב שהיא עלובה ללחיצות מהסיבה שהנפח בה הוא כל כך נמוך שאתה תתקע במקרים רבים ב80 במ.ג 80+ כשהסקוואט והדד יהיו 150/170 וכדומה וזו עוד מאוד מחמאה לעומת חלק מהאנשים שראיתי בתכנית שיש להם סקוואט 145 דד 165 ובנץ אפילו לא 80.
היא מצויינת בגישה של ההעלאת משקלים הקבועה אבל לא תומכת בדרישה זו עם מה שלחיצות זקוקות לו.

להכניס מתאמן מתחת לספסל ולהגיד לו להתקדם קבוע זה מצויין,אני חושב שהיא עלובה ללחיצות מהסיבה שהנפח בה הוא כל כך נמוך שאתה תתקע במקרים רבים ב80 במ.ג 80+ כשהסקוואט והדד יהיו 150/170 וכדומה וזו עוד מאוד מחמאה לעומת חלק מהאנשים שראיתי בתכנית שיש להם סקוואט 145 דד 165 ובנץ אפילו לא 80.
היא מצויינת בגישה של ההעלאת משקלים הקבועה אבל לא תומכת בדרישה זו עם מה שלחיצות זקוקות לו.
זה לא משנה , אתה עדיין שוכח לציין דבר אחד , באיזה תוכנית אתה תגיע למשקל כזה תוך 3-5 חודשים?

זה שהפלג גוף תחתון מתקדם מהר יותר זה לא אומר כלום.

זה לא משנה , אתה עדיין שוכח לציין דבר אחד , באיזה תוכנית אתה תגיע למשקל כזה תוך 3-5 חודשים?

בטקסס,החלפתי לחיצות לטקסס בהזדמנות הראשונה והתקדמתי הרבה יותר מהר ככה.
לא יצא לי לראות אדם שמתחיל מ0,אולי לאנשים כאלו זה מצויין אבל בנאדם שמתחיל כבר מ60~70 ובתכנית ייתקע ב80,זה לא בדיוק פרקטי לדעתי.

בטקסס,החלפתי לחיצות לטקסס בהזדמנות הראשונה והתקדמתי הרבה יותר מהר ככה.
לא יצא לי לראות אדם שמתחיל מ0,אולי לאנשים כאלו זה מצויין אבל בנאדם שמתחיל כבר מ60~70 ובתכנית ייתקע ב80,זה לא בדיוק פרקטי לדעתי.
אני לא מדבר על טקסס

אני התחלתי SS כשהיה לי בנצ' של 30 קילו בערך. אז זה לא 0 אבל זה קרוב לשם

מוניתין
יש לך אוד תיפים?

• פותח/ת השרשור
אתה משווה בודיבילדרים (ברמה גבוהה אני מניח אם הם לוחצים משקל גבוה) למתאמני SS שהם מתאמנים מתחילים בהגדרה. איך אתה רוצה להשוות משקלי לחיצה ביניהם אם זה רמות שונות לגמרי של מתאמנים?
הם בדרך כלל מגיעים תוך 8 חודשים ל100 קילו ועבודה שלהם עם מנוחות קצרות בין הסטים.
בכל מקרה אחרי 2 ריסטים בלחיצות של הורדת של 10 אחוז עדיין תקוע האם לעבור למתכונת לינארית/טקסס או להוסיף תרגיל עזר כמו מקבילים?

למה אתה חושב שהתוכנית של מפתחי גוף לא מאפשרת להם להתקדם במשקלים?
מה זאת אומרת? הם עובדים על לחיצת חזה, למה שהם לא יתקדמו בה?
אם אני אחרי 2 ריסטים בלחיצת חזה ובכתפיים עם טכניקה טובה אני אמור להוסיף תרגיל עזר כמו מקבילים לתוכנית ss אט לעבור למתכונת לינארית/טקסס?

הם בדרך כלל מגיעים תוך 8 חודשים ל100 קילו ועבודה שלהם עם מנוחות קצרות בין הסטים.
כל מתאמן יכול להגיע אם יתאמן ויאכל כמו שצריך ל 100 קילו ב8 חודשים.

אם אני אחרי 2 ריסטים בלחיצת חזה ובכתפיים עם טכניקה טובה אני אמור להוסיף תרגיל עזר כמו מקבילים לתוכנית ss אט לעבור למתכונת לינארית/טקסס?
כמה זמן אתה בתוכנית?
מה משקלי העבודה בשאר תרגילי הבסיס?

• פותח/ת השרשור
כל מתאמן יכול להגיע אם יתאמן ויאכל כמו שצריך ל 100 קילו ב8 חודשים.

כמה זמן אתה בתוכנית?
מה משקלי העבודה בשאר תרגילי הבסיס?
כל אחד יכוח להגייע במצב אידאלי אז לא היה לי בעיה להגיע ל140?
אני אומר אבל בלי חובות? זה לא משקלים גבוהים אני כאן לייעוץ ולא להתברברות.
לא זוכר כמה זמן יותר מ3 חודשיים. בדדליפט ובסקוואט יש עוד מה להתקדם בערך חודשיים ואני לא רוצה בזמן הזה לוותר על הלחיצות פשוט חבל לי. הסיבה לקח מתחתי שריר במפסעה אז היה תקופת החלמה.

כל אחד יכוח להגייע במצב אידאלי אז לא היה לי בעיה להגיע ל140?
אני אומר אבל בלי חובות? זה לא משקלים גבוהים אני כאן לייעוץ ולא להתברברות.
לא זוכר כמה זמן יותר מ3 חודשיים. בדדליפט ובסקוואט יש עוד מה להתקדם בערך חודשיים ואני לא רוצה בזמן הזה לוותר על הלחיצות פשוט חבל לי. הסיבה לקח מתחתי שריר במפסעה אז היה תקופת החלמה.
לא הבנתי.
אתה כרגע על 140 בנץ'?
לא כתבת מה משקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי.
אתה כרגע על 140 בנץ'?
לא כתבת מה משקלי העבודה.
התכוונתי בגלל מה שאמרת לא יהיה לי בעיה להגייע ל140 תוך זמן קצר יחסית?
משקלי העבודה לא גבוהים רק תגיד לא יהיה לי חוב ואני אכתוב

התכוונתי בגלל מה שאמרת לא יהיה לי בעיה להגייע ל140 תוך זמן קצר יחסית?
140 זה לא 100.. בוא לא ניסחף.

משקלי העבודה לא גבוהים רק תגיד לא יהיה לי חוב ואני אכתוב
לא יהיה שום חוב לראק אם סה"כ ענית על השאלה.
חוב לראק יש לכאלה שמתרברבים.

• פותח/ת השרשור
140 זה לא 100.. בוא לא ניסחף.

לא יהיה שום חוב לראק אם סה"כ ענית על השאלה.
חוב לראק יש לכאלה שמתרברבים.
מצויין
100 קילו בנץ
55 פרס

דדליפט 140 וסקוואט 95 לא רלוונטי יש עוד מה להתקדם כמו שאמרתי היה לי פציעה באזור

מצויין
100 קילו בנץ
55 פרס

דדליפט 140 וסקוואט 95 לא רלוונטי יש עוד מה להתקדם כמו שאמרתי היה לי פציעה באזור
אוקיי,
במשקלי העבודה האלה בלחיצות יכול להיות שיהיה שווה לך לעבור למתכונת טקסס רק בלחיצות, ולהמשיך להתקדם ב SS בדדליפט וסקוואט כי יש לך עוד הרבה לאן להתקדם שם ב SS.

בהנחה ואתה באמת אחרי 2 ריסטים בבנצ' כמו שאתה אומר, עם טכניקה טובה ומספיק אוכל ושינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית