הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעניין דל פחמימה

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
בשבועיים שלוש האחרונים של החיטוב אפשר להיות על דל פחמימה של 10 עד 20 גרם?

בשבועיים שלוש האחרונים של החיטוב אפשר להיות על דל פחמימה של 10 עד 20 גרם?
מה אתה רוצה להשיג מזה?
לא כולם מגיבים טוב לדל פחמימה. בתקופת החורף אני לא הייתי עושה את זה, כי זה עלול להחליש לך את מערכת החיסון.
לדעתי גם אם תרוויח עוד ירידה של קילו בהשוואה לתפריט רגיל, זה לא שווה את הסבל

אם אתה מחפש את המראה היבש לתמונת סוף חיטובאו כל דבר כזה או אחר. אל תתעסק יותר מדי בפחמימה , כן תרד מתחת ל100~50 אבל תתעסק בנתרן נמוך,זה תכלס מה שמשפיע על כמה מים אתה סוחב עליך.

תלוי בהרבה גורמים, נשאל אחרת - מה אתה מחפש להשיג בזה שלא תוכל להשיג בשבועיים שלושה של חיטוב לא "דל פחמימה"?

• פותח/ת השרשור
אני כבר על דל פחמימה יותר מחודש אבל הייתי 50 גרם פחמימה בשבועיים האחרונים ועכשיו נתקעתי בירידה במשקל השבוע העליתי חצי קילו ,עם אותה כמות אירובי ואימוני כוח ואותו תפריט ואותם 4 ליטר מים ביום,אז השאלה אם כדאי להוריד תפחמימה שהיא גם ככה דלה או שומן או חלבון?

כנראה ונתקעת בשל יציאה מאיזון חילוף החומרים. אני על דל פחמימה כבר 6 שבועות, התפריט זהה וכן גם האימונים והאירובי, ואני עדיין יורד בממוצע את אותו משקל לשבוע. כל אחד יגיב אחרת לגרעון קלורי כזה או אחר. לך, כנראה, מעט פחמימות לא עושות טוב ולכן לא חייב לדבוק בדל פחמימה. לדעתי תעשה העמסת פחמימות ותמשיך עם חיטוב בגרעון מתון יותר ובטח שלא בסגנון דל פחמימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית