עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפחות הוא נראה מעודד מהצד 🤩מרשים, חבל שזהיר לא התחרה ושהחבצלת נפצע.
היה סרטון דוקומנטרי על זהיר שלא העליתי כי הוא ברוסית, שבו תיעדו את זהיר בתחרות ועל איך הוא בא לתחרות רק כדי לעודד את מאלאן ולגרום לו להרים יותר והראו שם קטע שבו הוא פשוט תופס אותו בראש, כמעט נוגח בו ואומר לו בקול מלחיץ "מאלאן אתה עצבני!!!!!" ואז סותר לו בגב כמה פעמים מכות כאלה שכנראה היו מכניסות אותי לאשפוז וזה פשוט נראה פאקינג אדיר! אני חייב אחד כזה שיעשה לי את זה בתחרות הבאה במרץ 😆לפחות הוא נראה מעודד מהצד 🤩
לא מספיקות לך הפציעות שיש כבר עכשיו? 🙄אני חייב אחד כזה שיעשה לי את זה בתחרות הבאה במרץ 😆
אם אני אפצע ממשהו כזה אני ארשה לכל אחד לקרוא לי נקבה ואשלח את החגורה שלי לשוהם שיצבעו לי אותה בוורוד.לא מספיקות לך הפציעות שיש כבר עכשיו? 🙄
הוא עודד גם את אשתו שהשתתפה בנשים.לפחות הוא נראה מעודד מהצד 🤩
אם תחטוף מאשתו של זהיר יש מצב שלא תגיע להרים 😆אם אני אפצע ממשהו כזה אני ארשה לכל אחד לקרוא לי נקבה ואשלח את החגורה שלי לשוהם שיצבעו לי אותה בוורוד.
וואלה יש לה בייספס יותר גדול משלי בכמה סנטימטרים טובים אני לא אופתע 😆😆הוא עודד גם את אשתו שהשתתפה בנשים.
אם תחטוף מאשתו של זהיר יש מצב שלא תגיע להרים 😆
סגור.אם אני אפצע ממשהו כזה אני ארשה לכל אחד לקרוא לי נקבה ואשלח את החגורה שלי לשוהם שיצבעו לי אותה בוורוד.
אפרילבמרץ
כי אתה צריך להתחיל לעבוד על בייספס יותרוואלה יש לה בייספס יותר גדול משלי בכמה סנטימטרים טובים אני לא אופתע 😆😆
היירוצה להתנדב?