עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה מתוך זה שריר בערךחצי קילו בשבוע.
מאוד משתנה בין אדם לאדם
משתנה בין אדם לאדם. תלוי כמה תתאמן חזק, כמה תאכל נכון, וכמה נולדת נכון 😃כמה מתוך זה שריר בערך
תהיה רגע רציני כמובן שזה לא מדוייק אבל בערך שאני אדע כמה לשאוף לעלות כל שבוע וכמובן לא להגזים כי אחרת סתם נצווה לזה שומן יותר. ואם זה חצי קילו מתוך סקרנות כמה מזה בערך שרירמשתנה בין אדם לאדם. תלוי כמה תתאמן חזק, כמה תאכל נכון, וכמה נולדת נכון 😃
איפה ראית שהוא לא היה רציני?תהיה רגע רציני כמובן שזה לא מדוייק אבל בערך שאני אדע כמה לשאוף לעלות כל שבוע וכמובן לא להגזים כי אחרת סתם נצווה לזה שומן יותר. ואם זה חצי קילו מתוך סקרנות כמה מזה בערך שריר
אני תמיד רציני.תהיה רגע רציני כמובן שזה לא מדוייק אבל בערך שאני אדע כמה לשאוף לעלות כל שבוע וכמובן לא להגזים כי אחרת סתם נצווה לזה שומן יותר. ואם זה חצי קילו מתוך סקרנות כמה מזה בערך שריר
כמו שיוגב אמר זה משתנה בין אדם לאדם.
וזה נורא תלוי גם בסוג האימונים שאתה עושה,קצב ההתקדמות והפלוס הקלורי 😃
רק אוסיף שבזמן מסה לעיתים יש שינויים במאזן המלחים והפחמימות בגוף ואם תיהיה עליה של קילו או יותר. באופן חריג, לא מעט פעמים מדובר בנוזלים 😃אני תמיד רציני.
העליה הטובה נחשבת חצי קילו בשבוע, אבל זה לא אומר שאם עלית 400 גרם זה רע.
בין 200-500 גרם כל שבוע יהיה אחלה.
כמה מתוך זה שריר אים שום דרך להגיד
חצי ק"ג בשבוע, כמו שכתבו לך.
אין מדד שאני יכול ללכת לפיו חגבי העלת משקל הגוף?
אתה גם חושב שצריך להיות בכיוון של חצי קילו בכל שלב בהתקדמות מבחינת התוכניות או שזה המלצה לתקופה מסויימת כמובן שמדבר על מסהחצי ק"ג בשבוע, כמו שכתבו לך.
כמה מסת שריר תעלה, תלוי גנטיקה לרוב.
דעתי האישית היא שלא צריך לאכול כמו חזיר וגם לא קצת.אתה גם חושב שצריך להיות בכיוון של חצי קילו בכל שלב בהתקדמות מבחינת התוכניות או שזה המלצה לתקופה מסויימת כמובן שמדבר על מסה
rmr זה כמה אני שורף בזמן מנוחה?דעתי האישית היא שלא צריך לאכול כמו חזיר וגם לא קצת.
לאכול מספיק בכדי להתאושש בין האימונים ולהמשיך ולהתקדם עד להשגת המטרות.
לרוב פלוס של 500 מעל ה RMR יהיה טוב.
טיפה פחות או יותר זה לא כזה משנה לדעתי.. במילא אח"כ עושים חיטוב.
רק לא לעלות בחצי שנה 20 ק"ג 😃
דקסה יכולה להגיד ;)אני תמיד רציני.
העליה הטובה נחשבת חצי קילו בשבוע, אבל זה לא אומר שאם עלית 400 גרם זה רע.
בין 200-500 גרם כל שבוע יהיה אחלה.
כמה מתוך זה שריר אים שום דרך להגיד
כן.rmr זה כמה אני שורף בזמן מנוחה?
כלומר לrmr מוסיף את הכמות שריפה של הקלוריות באימון ועל זה נוסף 500 קלוריות?כן.
ולרוב כדאי להכניס גם כמה קלוריות נשרפות במהלך האימונים.
אני מחשב את זה לפי 10 קלוריות לסט עבודה, מחשב כמה קלוריות מכל האימונים השבועיים ומחלק את זה ב 7 .
את זה אני מוסיף לכמות היומית.
במקום להוסיף קלוריות רק בימים שאני מתאמן.
גם לאדקסה יכולה
הוא לא.חצי קילו בשבוע זה לא קצת יותר מדי?
לא נראה לי שמתאמן טבעי אם גנטיקה ממוצעת יעלה 2 קילו שריר כל חודש...
אז מה הקטע להמליץ לו לעלות 2 קילו בחודש? מה הוא אנורקס?הוא לא.
רוב העלייה כמעט תמיד תיהיה לטובת השומן.