הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון מתאמן שלי בבנצ' 110*3 במשקל גוף 71 ק"ג

לאחר תקופה של ניסיונות החלטתי להישאר איתו בטכניקה הזאת, לזה הוא רגיל וככה הוא מתקדם הכי טוב
תוכל לספר לי איך המתאמן הגיב לנסיונות ללחוץ עם לג דרייב ומה בעצם הפריע לו? האם לא היה לו נוח לעשות גשר ולהקשית את הגב? האם ניסית גם את שיטת הלג דרייב עם כף רגל מלאה על הרצפה וגם את זאת שבלי? וכשאתה אומר "תקופה של נסיונות" לאיזה פרק זמן אתה מתכוון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תוכל לספר לי איך המתאמן הגיב לנסיונות ללחוץ עם לג דרייב ומה בעצם הפריע לו? האם לא היה לו נוח לעשות גשר ולהקשית את הגב? האם ניסית גם את שיטת הלג דרייב עם כף רגל מלאה על הרצפה וגם את זאת שבלי? וכשאתה אומר "תקופה של נסיונות" לאיזה פרק זמן אתה מתכוון?
חודש של ניסיונות לשחק עם זה, שים לב שגם האחיזה שלו צרה מאוד.
איך הגיב? חוסר יציבות ומסלול לקוי של המוט, חודר עקביות במסלול פלוס העובדה שהגמישות שלו רחוקה מאידיאלית.

אני אוהב את זה שאם אתה עורך הודעה מהר בLBS אז לא רואים שערכת ואז אין לך הוכחות 👹
על מה אתה מדבר? 👹

upload_2015-12-10_17-2-30.png

חודש של ניסיונות לשחק עם זה, שים לב שגם האחיזה שלו צרה מאוד.
איך הגיב? חוסר יציבות ומסלול לקוי של המוט, חודר עקביות במסלול פלוס העובדה שהגמישות שלו רחוקה מאידיאלית.
נשמע בסדר גמור, יצא לי לפגוש מקרים כאלה גם כן, למרות שלדעתי אם אני הייתי מאמן אותם כנראה הייתי שואף לכך שבסופו של דבר הם כן ישפרו את הגמישות וישאפו לשלמות גם אם זה יקח כמה שנים עד אז, אבל החלטה שלך ואני מכבד אותה 😃.
אני לא מאמין שאשכרה חשבת קדימה וצילמת תמונת מסך 😲
תזכיר לי לא לשחק איתך שחמט על כסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית