ייעוץ תפריט לאכלנית בררנית

סקיני מיני

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
אז ככה אני בת 22 נמוכה 147 שוקלת 48.8 רוצה לרדת 9 קילו ,צמחונית לא אוכלת ביצים וסולדת מהמון מאכלים בגדול התפריט שלי בעיקרון נראה כך-

בוקר לפני העבודה בשעה 8:30
2 פרוסות לחם קל 100 שיפון של אנג'ל (110)
100 גרם גבינה לבנה 3 אחוז טרה (80)
40 גרם ריבה רגילה (105)
150 גרם תפוח (80)
קפה על מים ללא סוכר (0)

צהריים בעבודה 12:30
פה יש לי בעיה ממש קשה כי קשה לי לאכול מול אנשים בד"כ זה נייצר ווואלי כפול (200)
היום זה היה קפה עם קצת חלב 1 אחוז וסוכרזית

ארוחה עיקרית כשאני חוזרת הביתה 17:00
המבורגר טבעול (100)
בערך כוס מדידה כזו שמכילה 130 גרם של פחמימה מלאה או בורגול או כוסמת או קוסקוס מלא (200)

ערב 21:00
2 פרוסות לחם קל 100 שיפון של אנג'ל (110)
100 גרם גבינה לבנה 3 אחוז טרה (80)
סלט שמורכב ממלפפון ועגבניה בגודל קטן (50)
תה ללא סוכר (0)

סה"כ לכל התפריט כולל הנייצר - 1115 ובימים שאני לא מצליחה לאכול אותו כמו היום 915

מה אתם חושבים? אני שקלתי הרבה פחות לא מזמן ואני פשוט מרגישה שאני חייבת לרדת , יש לכם המלצות?

והייתי רוצה גם לשמוע על שורף שומן טוב קניתי מבחורה בפייסבוק ב450 שקל את הידרו 6 וזה היה שטות אח"כ הזמנתי מiherb את ליפו 6 וזה גם לא היה אפקטיבי.
בארץ ניסיתי בסופר פארם את דיאט פור לייף שהיה במבצע אבל זרקתי באמצע , ניסיתי לקנות דרכם גם כמוסות קונג'גק אבל זה רק ניפח לי את הבטן וגרם סליחה על הביטוי ליציאות מעוותות.
אשמח לעצות!

את לא צריכה לרדת במשקל. בטח שלא בתפריט כל כך חסר ויטמינים, מינרלים,חלבונים, ושומנים.
זה כמעט 100% פחמימה התפריט

את במשקל די תקין. מקסימום לרדת 2 קילו בשביל ההרגשה בפנים.
התפריט שלך נהדר!
לתת משקל.

• פותח/ת השרשור
את לא צריכה לרדת במשקל. בטח שלא בתפריט כל כך חסר ויטמינים, מינרלים,חלבונים, ושומנים.
זה כמעט 100% פחמימה התפריט

את במשקל די תקין. מקסימום לרדת 2 קילו בשביל ההרגשה בפנים.
התפריט שלך נהדר!
לתת משקל.

מנסיון שלי הגעתי לBMI 11 וזה לא משנה מה אוכלים זה משנה כמה , אני לא רוצה שוב להגיע למצב כזה אבל בטח שלא להשאר במשקל האסטרונומי הזה.
בהמון קבוצות שהייתי במחלקות להפרעות אכילה הפריחו לנו את המיתוסים האלה אם תאכל 500 קלוריות משוקולד או 2000 קלוריות מאיזו אבקת חלבון זה שאכל את השוקולד ירד.צריך פשוט לשמור על גרעון קלורי

סה"כ לכל התפריט כולל הנייצר - 1115 ובימים שאני לא מצליחה לאכול אותו כמו היום 9
תכתבי כאן כמה חלבון שומן ופחמימה יש בתפריט.

והייתי רוצה גם לשמוע על שורף שומן טוב קניתי מבחורה בפייס
אין דבר כזה. זה הכל פיקציה שורפת כסף לא שומן

מנסיון שלי הגעתי לBMI 11 וזה לא משנה מה אוכלים זה משנה כמה , אני לא רוצה שוב להגיע למצב כזה אבל בטח שלא להשאר במשקל האסטרונומי הזה.
בהמון קבוצות שהייתי במחלקות להפרעות אכילה הפריחו לנו את המיתוסים האלה אם תאכל 500 קלוריות משוקולד או 2000 קלוריות מאיזו אבקת חלבון זה שאכל את השוקולד ירד.צריך פשוט לשמור על גרעון קלורי
את לא במשקל אסטרונומי נו.
זה הפרעת אכילה
את אולי 2-3 ק"ג יותר ממה שאת אמורה להיות, אין מה לדאוג ובטח שלא לעשות דיאטה.

• פותח/ת השרשור
על סמך מה אתה אומר את זה??

תפסיק לצאת בהצהרות סתם ככה.

אם תשים לב אני כתבתי לו שהייתי BMI 11 משמע הייתי אנורקסית , הייתי גם מאושפזת במחלקות להפרעות אכילה גם את זה כתבתי הייתי מאושפזת 6 פעמים בשיבה תל השומר ופעם אחת בפסיכיאטרית הדסה עין כרם ביחידה המיוחדת להפרעות אכילה זה מסביר את האכילה הבררנית שלי וזה שקשה לי לאכול בציבור ולאכול נפחים אני מעדיפה אוכל קטן לא אוהבת להעביס , באשפוז העלו אותי יותר ממה שצריך כדי שאני לא יחזור כל כך מהר שוב בדרך כלל לוקח לי בין שישה לשמונה חודשים לרדת ממשקל 40 שהוא משקל היעד שלי BMI 19 למשקל שאמא מעיפה אותי מהבית לאשפוז בדרך כלל אם היא נחמדה אז אני אצליח להשאר עד 25 אם לא אז כבר ב 29 אני יהיה עם זונדה באף.

על סמך מה אתה אומר את זה??

תפסיק לצאת בהצהרות סתם ככה.
היא שוקלת פאקינג 2 ק"ג מעל הגובה שלה ובטוחה שזה משקל אסטרונומי
היא צמחונית
התפריט שלה מכיל מעט קלוריות ונראה כי היא פשוט אובססיבית לגבי המשקל שלה

אז כן אני לא רופא שמתמחה בהפרעות אכילה.
אבל זה נראה כאחת כזאת, או דימוי עצמי נמוך, מאוד, מאוד.
קשה לה לאכול בציבור......
יש לי דבר אחד להמליץ לך פותחת האשכול, להישאר איפה שאת ולאכול נכון, לא לרדת במשקל. רק לאכול נכון

אם תשים לב אני כתבתי לו שהייתי BMI 11 משמע הייתי אנורקסית , הייתי גם מאושפזת במחלקות להפרעות אכילה גם את זה כתבתי הייתי מאושפזת 6 פעמים בשיבה תל השומר ופעם אחת בפסיכיאטרית הדסה עין כרם ביחידה המיוחדת להפרעות אכילה זה מסביר את האכילה הבררנית שלי וזה שקשה לי לאכול בציבור ולאכול נפחים אני מעדיפה אוכל קטן לא אוהבת להעביס , באשפוז העלו אותי יותר ממה שצריך כדי שאני לא יחזור כל כך מהר שוב בדרך כלל לוקח לי בין שישה לשמונה חודשים לרדת ממשקל 40 שהוא משקל היעד שלי BMI 19 למשקל שאמא מעיפה אותי מהבית לאשפוז בדרך כלל אם היא נחמדה אז אני אצליח להשאר עד 25 אם לא אז כבר ב 29 אני יהיה עם זונדה באף.
תשמעי
א) bmi זה מדד שלא שווה כלום.
ב) תתחילי להקשיב לאמא שלך.
ג) אל תעיזי לרדת גרם.

את נמצאת במצב תקין מאוד, תסמכי על הרופאים שלך. אם את מודעת לעובדה שיש לך התמכרות רעבה כלשהי אל תנסי לתת לה מקום.

תדמייני בן אדם שנגמל מעישון אחרי המון שנים ואז שואל איך מגלגלים סיגריות. לא כי הוא יעשן, חלילה הוא נגמר.. אבל רק צריך את הידע.

אז לא, מיותר. תאכלי ותהני מהחיים! אוכל זה כיף. זה חברתי וכשתחזרי לאכול תקין ולא להתייחס לזה כאל אויב השמחת חיים והרצון שלך לאכול ולהנות מהאוכל יחזור בהדרגה.

אל תתחילי חיטוב זה לא מתאים. תחכי שתיהי יציבה מבחינה פסיכולוגית, אל תתעסקי בתפריטים בכלל, תאכלי אוכל של אמא, תני לה לפנק אותך.

ברור שזה תהליך איטי ולא צריך לעשות הכל במכה. תתחילי מלא לעבוד עם תפריט. פשוט תאכלי. ואם מישהו יעיז להעיר לך תשלחי אותו לישון על האף.

וזה שקשה לי לאכול בציבור ולאכול נפחים אני מעדיפה אוכל קטן

פתרון: מאכלים דחוסי קלוריות.
אם את מרגישה פסיכולוגית שקשה לך לאכול הרבה אוכל - ההצעה הטובה ביותר - לעבור למאכלים עתירי קלוריות. שמהם את אוכלת מעט.
במצב הזה מדובר בצעדים קטנים BABY STEPS.
מציעה להתחיל עם אבוקדו למשל. צמחי-שומן טוב-בעל ערכים מעולים-משתלב בכל ארוחה. אל תדלגי עליו.

עוד פתרון: לשנות את העוות במוח. (וכמובן איני מנסה להעליב)
הכוונה - לשים פס על אנשים אחרים. וזה משהו שבא עם הזמן. כמובן שכל מילה שאגיד לא תעזור כאן אלא עם איש מקצוע.
אלו הפתרונות שאני מציעה בכל אופן.

שמרי על עצמך ותביני : גוף חזק - הוא גוף שורד.
גוף חלש - חסר כל המרכיבים שצריך בכל יום (יום אחד שבו צרכת בצורה נאותה לא מספיק) - גוף שלא ישרוד לאורך זמן. (U NAME IT, החל ממחלות, שפעת בכל יום, נשירה.. )

אם רוצה בפרטי, מוזמנת. יותר מאשמח לעזור לך במצב כזה ולשנות את כוון המחשבה. כי הכל מתחיל משם.

• פותח/ת השרשור
פתרון: מאכלים דחוסי קלוריות.
אם את מרגישה פסיכולוגית שקשה לך לאכול הרבה אוכל - ההצעה הטובה ביותר - לעבור למאכלים עתירי קלוריות. שמהם את אוכלת מעט.
במצב הזה מדובר בצעדים קטנים BABY STEPS.
מציעה להתחיל עם אבוקדו למשל. צמחי-שומן טוב-בעל ערכים מעולים-משתלב בכל ארוחה. אל תדלגי עליו.

עוד פתרון: לשנות את העוות במוח. (וכמובן איני מנסה להעליב)
הכוונה - לשים פס על אנשים אחרים. וזה משהו שבא עם הזמן. כמובן שכל מילה שאגיד לא תעזור כאן אלא עם איש מקצוע.
אלו הפתרונות שאני מציעה בכל אופן.

שמרי על עצמך ותביני : גוף חזק - הוא גוף שורד.
גוף חלש - חסר כל המרכיבים שצריך בכל יום (יום אחד שבו צרכת בצורה נאותה לא מספיק) - גוף שלא ישרוד לאורך זמן. (U NAME IT, החל ממחלות, שפעת בכל יום, נשירה.. )

אם רוצה בפרטי, מוזמנת. יותר מאשמח לעזור לך במצב כזה ולשנות את כוון המחשבה. כי הכל מתחיל משם.

כן בגלל זה חשבתי על הנייצר וואלי למרות שזה גם קשה לי נפשית כי אני רגילה לאכול מול שולחן וללא הפרעות טלוויזיה/טלפון/דיבורים אני מבינה שאוכל זה משהוא חברתי ואני צריכה ללמוד לאכול גם בציבור ומול אנשים אבל כרגע אני מתקשה , חשבתי לנסות גם לקנות חטיפי חלבון כמו חטיפי זון כי זה פחות התעסקות מהנייצר וואלי שמכיל 2 חתיכות ובאותו ערך קלורי או קוואסט בר בנתיים עדיין מתלבטת , אני יודעת שזה לא בסדר שאוכל 900 קלוריות (גם היום זה יוצא ככה) היינן בסינמה סיטי וההורים אכלו במוזס ואני גם צמחונית וגם לא אוכלת במקומות כאלה אז שוב דילגתי על ארוחת צהריים , זה יתנקם בי וידפוק לי את חילוף החומרים , התפריט שמירה שהדיאטנית מהדסה נתנה לי היה 1900

כן בגלל זה חשבתי על הנייצר וואלי למרות שזה גם קשה לי נפשית כי אני רגילה לאכול מול שולחן וללא הפרעות טלוויזיה/טלפון/דיבורים אני מבינה שאוכל זה משהוא חברתי ואני צריכה ללמוד לאכול גם בציבור ומול אנשים אבל כרגע אני מתקשה , חשבתי לנסות גם לקנות חטיפי חלבון כמו חטיפי זון כי זה פחות התעסקות מהנייצר וואלי שמכיל 2 חתיכות ובאותו ערך קלורי או קוואסט בר בנתיים עדיין מתלבטת , אני יודעת שזה לא בסדר שאוכל 900 קלוריות (גם היום זה יוצא ככה) היינן בסינמה סיטי וההורים אכלו במוזס ואני גם צמחונית וגם לא אוכלת במקומות כאלה אז שוב דילגתי על ארוחת צהריים , זה יתנקם בי וידפוק לי את חילוף החומרים , התפריט שמירה שהדיאטנית מהדסה נתנה לי היה 1900
יקירתי (אכפת לך.. מנסה לרכך את התגובה),

ראשית, השם שבחרת לך לפורום, מעיד על החשיבה. למה SKINNY, מה זה נותן? עדיף MINI FIT אם תשאלי אותי. תשכחי כבר מהSKINNY זה יפה, SKINNY זה מה שבנים רוצים, SKINNY זה רגליים עם רווח. די לדברים האלו. די.
העצמות שלך,לא מעניין אותם שאת רוצה SKINNY, השרירים שלך, לא מעניין אותם שאת רוצה רווח, המוח שלך - רוצה מזון, צריך מזון וחי על מזון.
אני לא אומרת לאכול ללא הפסקה, אני גם לא אומרת לצרוך 200 קל ביום. (לא כרגע).
תביני שהגוף לך מפרק כל הזמן. כשאת נושמת ויושבת ומסתכלת על התקרה.
הוא מנסה לבנות את עצמו לאחר אימונים, מנסה ממה שאת הכנסת לו לפני ואחרי, אבל נחשי מה.. אין לו ממה לבנות את השרירים. אין לו איך להתפח, אז הוא לוקח ממה שיש לו, אך מה יש? מה שכבר קיים, בעצמות, בשרירים, בכל תא בך.

ולתגובה שלך - מציעה לך להכניס את חטיפי החלבון כתוספת על התזונה שלך. ולא בתור ארוחה. כי.. שוב, נקלעת לאותו מצב שבו את נמצאת בגרעון קלורי, מה גם שהגוף שלך יעשה שימוש טוב יותר מאוכל אמיתי שיכניס לך גם מינרלים וויטמינים.

נייטר ואלי מרגיש לך כאילו את לא יכולה לסיים 2 חטיפים, אין בעיה - לכי על זה:
71dRaMAZsuL._SL1500_.jpg

חטיף אחד. אין לחתוך אותו.

שוב- לכל דבר אם לא נעים לך לשאול בפורום מלא, את תמיד מוזמנת לפרטי. אם אוכל אפילו במקצת לשנות את אופן החשיבה - עשיתי את שלי.

בבקשה, יודעת שזה גיהנום בכל יום, אני לא אגיד לך לשנות את התפריט שלך כי אני יודעת שלא תעשי את זה - אבל אם את אוהבת חטיפי חלבון, לכי על זה למשל.
לעוד דוגמאות, בכיף אשמח לחלוק. אל תלכי על קווסט כי הוא לא יספק את מה שאת צריכה כרגע. (אלא אם אולי לוקחת 2 קווסט ביום)

יש פתרון צימחוני במוזס, יש להם המבורגר צמחוני. תאכלי עם המשפחה שלך הרגעים המשפחתיים האלה לא נשארים לתמיד.

את יכולה לאכול אגוזי מלך לדוגמא הם מאוד בריאים ועשירים קלורית ואין צורך לאכול הרבה, תאכלי חופן ביום.

זה לא תפריט אוכל, מצטער. תתבגרי ותתחילי לאכול אוכל של אנשים מבוגרים בכמויות של אנשים מבוגרים.

את בטוחה ש
משרת את המטרה?
לא אמרתי שזה מה שהיא חושבת בהכרח כמובן, זאת החשיבה של רוב הבנות שעושות צום / אוכלות מעט מדי ופוחדות לעלות/ מנסות כל הזמן לרדת במסתן.
אלו הם רק דוגמאות.

• פותח/ת השרשור
את בטוחה ש
משרת את המטרה?
האמת שאף פעם לא עשיתי את זה על מנת להראות מושכת ולהפך דווקא ששקלתי 20 ו.. אנשים היו נרתעים ממני

יש גבר שחושב שאיך שנראתי בתמונה שהעלתי נראתי מושכת? שקלתי שם 30 קילו , ירדתי עוד 5 קילו מאז יש לי עוד תמונות ממשקלים נמוכים יותר אם תרצו

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 70.1 · צפיות: 135
מכל המשתמע מדברייך, ומניסיוני הקטן אשר ראיתי אצל אנורקסיות לשעבר, בד'כ לא מספיק לשמוע דעות מהסביבה, והצורך הוא ב"טיפול" מעמיק יותר, בד'כ אצל איש מקצוע בראש ובראשונה. לאחר מכן או תוך כדי התהליך, צורת האכילה ודרך מחשבתך ישתנו לטובה. אולי כדאי להתחיל משם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית