הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לאכלנית בררנית

סקיני מיני

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
אז ככה אני בת 22 נמוכה 147 שוקלת 48.8 רוצה לרדת 9 קילו ,צמחונית לא אוכלת ביצים וסולדת מהמון מאכלים בגדול התפריט שלי בעיקרון נראה כך-

בוקר לפני העבודה בשעה 8:30
2 פרוסות לחם קל 100 שיפון של אנג'ל (110)
100 גרם גבינה לבנה 3 אחוז טרה (80)
40 גרם ריבה רגילה (105)
150 גרם תפוח (80)
קפה על מים ללא סוכר (0)

צהריים בעבודה 12:30
פה יש לי בעיה ממש קשה כי קשה לי לאכול מול אנשים בד"כ זה נייצר ווואלי כפול (200)
היום זה היה קפה עם קצת חלב 1 אחוז וסוכרזית

ארוחה עיקרית כשאני חוזרת הביתה 17:00
המבורגר טבעול (100)
בערך כוס מדידה כזו שמכילה 130 גרם של פחמימה מלאה או בורגול או כוסמת או קוסקוס מלא (200)

ערב 21:00
2 פרוסות לחם קל 100 שיפון של אנג'ל (110)
100 גרם גבינה לבנה 3 אחוז טרה (80)
סלט שמורכב ממלפפון ועגבניה בגודל קטן (50)
תה ללא סוכר (0)

סה"כ לכל התפריט כולל הנייצר - 1115 ובימים שאני לא מצליחה לאכול אותו כמו היום 915

מה אתם חושבים? אני שקלתי הרבה פחות לא מזמן ואני פשוט מרגישה שאני חייבת לרדת , יש לכם המלצות?

והייתי רוצה גם לשמוע על שורף שומן טוב קניתי מבחורה בפייסבוק ב450 שקל את הידרו 6 וזה היה שטות אח"כ הזמנתי מiherb את ליפו 6 וזה גם לא היה אפקטיבי.
בארץ ניסיתי בסופר פארם את דיאט פור לייף שהיה במבצע אבל זרקתי באמצע , ניסיתי לקנות דרכם גם כמוסות קונג'גק אבל זה רק ניפח לי את הבטן וגרם סליחה על הביטוי ליציאות מעוותות.
אשמח לעצות!

האמת שאף פעם לא עשיתי את זה על מנת להראות מושכת ולהפך דווקא ששקלתי 20 ו.. אנשים היו נרתעים ממני

יש גבר שחושב שאיך שנראתי בתמונה שהעלתי נראתי מושכת? שקלתי שם 30 קילו , ירדתי עוד 5 קילו מאז יש לי עוד תמונות ממשקלים נמוכים יותר אם תרצו
תעלי עדכנית לא שאת שוקלת 30 ואז יהיה קל לעזור

• פותח/ת השרשור
זה נראה מפחיד לטעמי מה שהעלת בתמונה,אני בטוח שעכשיו את נראית הרבה יותר טוב.
עכשיו אני נראת מזעזע כמו כמו כדור , אני נמוכה ושמנה , הייתי משחררת את עצמי מהאשפוז ממזמן אם זה לא היה בכפייה אבל לא הייתה לי ברירה אחרת והעלו אותי גם מעל משקל היעד ומעל BMI 19 שאין להם בכלל זכות לעשות דבר כזה

עכשיו אני נראת מזעזע כמו כמו כדור , אני נמוכה ושמנה , הייתי משחררת את עצמי מהאשפוז ממזמן אם זה לא היה בכפייה אבל לא הייתה לי ברירה אחרת והעלו אותי גם מעל משקל היעד ומעל BMI 19 שאין להם בכלל זכות לעשות דבר כזה
וואוו,אבל עדיף שתעשי חיטובון ולהוריד כמה קילוגרמים מאשר להראות כמו בתמונה ,הרי זה מזעזע...

וואוו,אבל עדיף שתעשי חיטובון ולהוריד כמה קילוגרמים מאשר להראות כמו בתמונה ,הרי זה מזעזע...

מצטערת, אבל אינך יודע איך היא נראית היום. להגיד למישהי לעשות חיטוב מבלי להכיר אותה - זה פתח למחשבות שליליות אצל בחורה. ואצלה זה הדבר האחרון שצריך להעלות.

מצטערת, אבל אינך יודע איך היא נראית היום. להגיד למישהי לעשות חיטוב מבלי להכיר אותה - זה פתח למחשבות שליליות אצל בחורה. ואצלה זה הדבר האחרון שצריך להעלות.
צודקת,אני מתכוון שעדיף להיות עם כמה קילוגרמים עודפים ולעשות חיטוב מאשר להיות באנורקסיה.בכל אופן אני לא המלצתי לה על חיטוב.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אחרי הרבה מחשבה והרבה עירעורים החלטתי לעלות לפה תמונות שלי מהמשקל הנוכחי שלי (47.9 נכון להיום) ירדתי עוד 300 גרם מאתמול , זה צעד אדיר בעבורי כי אם תכנסו לפייסבוק או אינסטגרם שלי לא תמצאו אפילו לא תמונה אחת שלי ממשקל תקין , ואם כן לבטח זו תהיה תמונת פנים , אני לא נותנת לאף אחד לראות אותי לראות בבגדים תחתונים במשקל תקין ובתקין אני מתכוונת ל40 BMI 19 אפילו לא לאמא שלי , ועכשיו אני הרבה מעל אני 8 קילו מעל היעד שלי , אני בטוחה שאחרי שתראו את התמונות תבינו את הרצון שלי לרדת במשקל ואפילו תמליצו לרופא לתת לי מרשם לרזין 😲

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 91.4 · צפיות: 102
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 96.5 · צפיות: 108
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 61.9 · צפיות: 103
אוקיי אז אחרי הרבה מחשבה והרבה עירעורים החלטתי לעלות לפה תמונות שלי מהמשקל הנוכחי שלי (47.9 נכון להיום) ירדתי עוד 300 גרם מאתמול , זה צעד אדיר בעבורי כי אם תכנסו לפייסבוק או אינסטגרם שלי לא תמצאו אפילו לא תמונה אחת שלי ממשקל תקין , ואם כן לבטח זו תהיה תמונת פנים , אני לא נותנת לאף אחד לראות אותי לראות בבגדים תחתונים במשקל תקין ובתקין אני מתכוונת ל40 BMI 19 אפילו לא לאמא שלי , ועכשיו אני הרבה מעל אני 8 קילו מעל היעד שלי , אני בטוחה שאחרי שתראו את התמונות תבינו את הרצון שלי לרדת במשקל ואפילו תמליצו לרופא לתת לי מרשם לרזין 😲
עכשיו אני יכול לומר בביטחון מלא,עכשיו את נראית מצויין,גוף נשי ויפה!

אני בטוחה שאחרי שתראו את התמונות תבינו את הרצון שלי לרדת במשקל ואפילו תמליצו לרופא לתת לי מרשם לרזין

בולשיט. את בסדר גמור, תתעסקי בלהיות בריאה ובלהסקביט כמה שיותר משקל ויהיה בסדר...

אם תחזרי לירידה במשקל תהיי מסוגלת לעצור ב 40ק"ג? כנראה שלא אחרת לא היית מגיעה למצב של סיכון חיים וצורך לאישפוז. קבלת כאן פידבק אובייקטיבי על המשקל שבו את נמצאת. רוצה להראות יותר מוצקה? אחלה, תתחילי להתאמן ואל תקצצי באוכל בשום אופן. את לא צריכה ייעוץ כיצד לרדת במשקל. את יודעת את זה יותר טוב מכולם. את צריכה להרגיש טוב עם הגוף שלך. ויכול להיות שאימונים יסייעו לך להרגיש עוד יותר טוב. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עכשיו אני יכול לומר בביטחון מלא,עכשיו את נראית מצויין,גוף נשי ויפה!
זה מזעזע בעיניי להראות נשית
אם כך עליך לשנות את היעד. לפי התמונות את נראית מאד קרובה למשקל אידיאלי, מגוחך לחשוב שאת שוקלת 8 ק"ג יותר מדי.
לא הייתי במשקל הזה בחיים גם לפני ההפרעת אכילה המשקל הגבוה ביותר שהייתי בו היה 42 , במשך 6 שנים המשקל שלי נע סביב 25 גג 35 מבחינתי זה סיוט להראות ככה לכן אני ממשיכה בתהליך הירידה במשקל ומחליטה להוריד בקלוריות 1115 זה יותר מידי

זה מזעזע בעיניי להראות נשית

לא הייתי במשקל הזה בחיים גם לפני ההפרעת אכילה המשקל הגבוה ביותר שהייתי בו היה 42 , במשך 6 שנים המשקל שלי נע סביב 25 גג 35 מבחינתי זה סיוט להראות ככה לכן אני ממשיכה בתהליך הירידה במשקל ומחליטה להוריד בקלוריות 1115 זה יותר מידי
כואב לקרוא את מה שאת כותבת כאן. מקווה שתצליחי להחלים מהמחלה הזו ולא תגיעי שוב לתת משקל.
מקווה שתשני את דעתך ותפסיקי בחיטוב

• פותח/ת השרשור
אם תחזרי לירידה במשקל תהיי מסוגלת לעצור ב 40ק"ג? כנראה שלא אחרת לא היית מגיעה למצב של סיכון חיים וצורך לאישפוז. קבלת כאן פידבק אובייקטיבי על המשקל שבו את נמצאת. רוצה להראות יותר מוצקה? אחלה, תתחילי להתאמן ואל תקצצי באוכל בשום אופן. את לא צריכה ייעוץ כיצד לרדת במשקל. את יודעת את זה יותר טוב מכולם. את צריכה להרגיש טוב עם הגוף שלך. ויכול להיות שאימונים יסייעו לך להרגיש עוד יותר טוב. בהצלחה.

לא גם 40 מבחינתי זה יותר מידי התחלתי עם התפריט הזה ובכוונה שמתי דברים שיהיה לי קל לצמצם כמו הריבה זה 105 קלוריות וכלום נפח אם אוריד אותה לא ארגיש בהבדל , בעבודה אני לא מרגישה רעב אז אני במילה יכולה לא לאכול , את הפחמימה בצהרים אני יכולה להחליף באפונה עדינה שמכילה 36 קלוריות למאה גרם את הלחם להחליף לכזה של 34 קלוריות , יש מאיפה לצמצם וזו המטרה.

לא גם 40 מבחינתי זה יותר מידי התחלתי עם התפריט הזה ובכוונה שמתי דברים שיהיה לי קל לצמצם כמו הריבה זה 105 קלוריות וכלום נפח אם אוריד אותה לא ארגיש בהבדל , בעבודה אני לא מרגישה רעב אז אני במילה יכולה לא לאכול , את הפחמימה בצהרים אני יכולה להחליף באפונה עדינה שמכילה 36 קלוריות למאה גרם את הלחם להחליף לכזה של 34 קלוריות , יש מאיפה לצמצם וזו המטרה.
לא תקבלי כאן עצות לפגוע בעצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית