הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון אימונים נוספים

nati123123

משתמש מתחיל
104
1
נק' מוניטין:
1
104
1
ערב טוב לכולם,
אני כרגע בתקופת מסה. אני מבצע תוכנית מסוג ab. ויש לי שאלה שמאוד מעניינת אותי. האם יש צורך בשילוב אימונים נוספים כגון: יציבות שרירים, פילאטיס, יוגה, פולימטריים וכו'?
נגיד יש לי במכון חוג שהמטרה שלו הוא לעבוד על שרירי הcore ולחזק אותם. האם יש צורך בכך? או שאימון משקולות רגיל יכול לעבוד על זה?

אוקיי.. יש סיבה?
כי זה מיותר. אפשר לחזק את הCORE מעולה רק מלבצע את תרגילי הבסיס. כל הייצוב שרירים/פילאטיס/יוגה למיניהם זה לא מה שיעזור לך באימוני כושר. מבחינתי הסיבה היחידה שגבר ילך לחוגים כאלה זה כדי לראות בחורות בטייטס.

ערב טוב לכולם,
אני כרגע בתקופת מסה. אני מבצע תוכנית מסוג ab. ויש לי שאלה שמאוד מעניינת אותי. האם יש צורך בשילוב אימונים נוספים כגון: יציבות שרירים, פילאטיס, יוגה, פולימטריים וכו'?
נגיד יש לי במכון חוג שהמטרה שלו הוא לעבוד על שרירי הcore ולחזק אותם. האם יש צורך בכך? או שאימון משקולות רגיל יכול לעבוד על זה?
אלה דברים שונים פילאטיס ויוגה הם בהחלט אימונים משלימים טובים לשיפור גמישות ושליטה בתנועה.
אימונים פולימטריים הם אימונים קשים שיפריעו לך בהתאוששות והם פחות רלוונטים למתאמני כוח
יציבות שרירים זה יותר שטות שיווקית וגם היא לא רלוונטית

• פותח/ת השרשור
אז פילאטיס זה משו שכן יוכל לעזור אך לא יפגע בהתאוששות?

כי זה מיותר. אפשר לחזק את הCORE מעולה רק מלבצע את תרגילי הבסיס. כל הייצוב שרירים/פילאטיס/יוגה למיניהם זה לא מה שיעזור לך באימוני כושר. מבחינתי הסיבה היחידה שגבר ילך לחוגים כאלה זה כדי לראות בחורות בטייטס.
זה לא נכון לגמריי. אפשר בהחלט לשפר גמישות בחוגים הנ"ל רק שלא צריך באמת את כל החוג בישביל לעבוד על כך.
אפשר גם לעבוד בבית בחינם.

• פותח/ת השרשור
יש חדרי כושר שהם מציעים את החוגים האלו. לא נלך? חח
אתה ממליץ לפתח גמישות לצד האימוני משקולות? זה משו שיוכל לעזור לי? שיעצב לי את הגוף?

יש חדרי כושר שהם מציעים את החוגים האלו. לא נלך? חח
אתה ממליץ לפתח גמישות לצד האימוני משקולות? זה משו שיוכל לעזור לי? שיעצב לי את הגוף?
לפי מה שאני זוכר (לא בטוח) אבל ביצוע יותר מידי תרגילי גמישות יכולים לפגוע באימונים.
תחכה לתשובה מאדם אחר שבטוח במה שהוא אומר, אני כבר לא זוכר במדויק.

אתה ממליץ לפתח גמישות לצד האימוני משקולות? זה משו שיוכל לעזור לי?
השאלה לעזור למה? יכול לעזור לך לטווח תנועה בתרגילים, אם יש לך בעיית גמישות, למרות שאני לא רואה צורך בשביל זה לעבוד על גמישות מעבר ללבצע את התרגילים עצמם ולפתח את הטווח תנועה בהם (גם ככה לא נראה לי שלבחור צעיר בריא אמורה להיות בעיית גמישות חמורה כזאת).
שיעצב לי את הגוף?
תזונה נכונה ואימוני כוח יעצבו לך את הגוף, לא אימוני גמישות.
נגיד יש לי במכון חוג שהמטרה שלו הוא לעבוד על שרירי הcore ולחזק אותם.
כשאתה שם מוט כבד על הגב ועושה איתו סקוואט או מחזיק אותו בידיים ומרים מהרצפה או מרים אותו מעל הראש, שרירי הCORE שלך עובדים ומתחזקים יפה מאוד.

Back
למעלה תחתית