עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה שטויות.. אני לא שמאלנית דרך אגבCOLDFIRE בעד הטייקונים וכל השמאלנים של הפורום נגד.
LOLCOLDFIRE בעד הטייקונים וכל השמאלנים של הפורום נגד.
קיבלת הלוואה מהבנק, הקמת סטארטאפ עשית מילארדים, אזרחי ישראל טוענים שהסטרטאפ הוא של כולם כי הוא נוצר בישראל.
מצד שני כל ה99% הסטרטאפים האחרים נפלו והיו צריכים להחזיר הרבה הלוואות בחזרה, מהם אזרחי ישראל מתנהרים, בגדול.
שונה לגמרי ממתווה הגז מהסיבה הפשוטה שכאן אנחנו מדברים על משאבים טבעיים של המדינה וכל אזרחיה.
אגז הוא של כולנו אחי, חייבים לאבריח את אטייקונים לאמריקה!!1מה הופך את הגז לשלך?
הסדרה הכי גרועה שראיתי בזמן האחרוןבקצרה 3 סרטים דוקומנטליים שהציתו את המהפכה. מגש הכסף - צפייה ישירה - אנו
מה הופך את הגז לשלך?
מאגר תמר נמצא בתחום המים הטריטוריאליים של מדינת ישראל, זה כמובן לא הופך את oz25, או כל אחד אחר לבעליו הבלעדיים, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שבמשאב לאומי כה יקר ערך יש להשתמש לרווחת האזרחים של אותה המדינה, ולא לעבור בעלות כמטבע עובר לסוחר.
אבל אנחנו, ברמת המדינה, מפגרים אז אנחנו חותמים על עסקה עם אדם פרטי ונותנים לו להתעסק במשאבים לאומיים, ואז אנחנו מתפלאים כשהוא בא לדרוש את חלקו בעסקה שהוא חתם.
יש לך טאבו על הגז?שונה לגמרי ממתווה הגז מהסיבה הפשוטה שכאן אנחנו מדברים על משאבים טבעיים של המדינה וכל אזרחיה.
המדינה בחיים לא תשתמש במשאבים הללו ברבע מהיעילות של יזמים פרטיים, ע''ע כל מדינה שהלאימה אי פעם.מאגר תמר נמצא בתחום המים הטריטוריאליים של מדינת ישראל, זה כמובן לא הופך את oz25, או כל אחד אחר לבעליו הבלעדיים, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שבמשאב לאומי כה יקר ערך יש להשתמש לרווחת האזרחים של אותה המדינה, ולא לעבור בעלות כמטבע עובר לסוחר.
אבל אנחנו, ברמת המדינה, מפגרים אז אנחנו חותמים על עסקה עם אדם פרטי ונותנים לו להתעסק במשאבים לאומיים, ואז אנחנו מתפלאים כשהוא בא לדרוש את חלקו בעסקה שהוא חתם.
בשנת 2500 לפנ"הס לא ידעו מה זה גז.הגז הזה הוא שלי ושל כולנו כמו שהכנרת, ירושלים ים המלח ומצדה הוא שלנו.
בשנת 2500 לפנ"הס לא ידעו מה זה גז.
שוב אני שואל,אם תשובה לא היה מוצא שם גז,היית מחזיר לו את העלויות?