הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מתאמן רק משקל גוף

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
שלום , התגייסתי לפני שנה ומשהו , אני לוחם בצהל ומתאמן אך ורק במשקל גוף (gymnastics) בתנאים גרועים מאוד בין אם זה שינה מאוד מאוד מועטה ותזונה גרועה ,המטרות שלי זה ביצועים וכוח . סתם רציתי לשתף אתכם לראות מה אתם חושבים (מסת שריר אינה המטרה העיקרית שלי , זה סך הכל תופעת לוואי מהאימונים שאני מבצע)
התמונות במצב קר אחרי/לפני ריצה
כמובן שאשתחרר אנסה להשיג מספרים מרשימים בסקוואט ודדליפט (לפלג גוף עליון אני חושב שאמשיך את סגנון האימונים הזה)
בעתיד אעלה סרטון עם הביצועים שהגעתי אליהם 🕴

קבצים מצורפים

• 4.jpg
    4.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 876
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 59 · צפיות: 934
  • 7.jpg
    7.jpg
    KB 28.4 · צפיות: 904
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 46.4 · צפיות: 752
נערך לאחרונה:
אני מניח שהתמונה עם המכנסיים למטה לא הייתה מיועדת בשבילנו...

• פותח/ת השרשור
מה אתהץ רוצה שנגיד ? בשביל בנות סבבה . חוץ מזה אין משהו מרשים יותר מידי .
סתם יש אנשים בפורום שטוענים שאי אפשר לבנות כוח ומסת שריר מאימוני משקל גוף אז רציתי להוכיח משהו ... (אם הייתי אוכל יותר כנראה הייתי גדול יותר אבל זה לא המטרה שלי) כל עוד הכוח מתקדם לא אכפת לי לא לעלות במסת שריר. גם התנאים לא כל כך מאפשרים לי להתקדם יותר מדי אל תשכח שאני לוחם

סתם יש אנשים בפורום שטוענים שאי אפשר לבנות כוח ומסת שריר מאימוני משקל גוף אז רציתי להוכיח משהו ... (אם הייתי אוכל יותר כנראה הייתי גדול יותר אבל זה לא המטרה שלי) כל עוד הכוח מתקדם לא אכפת לי לא לעלות במסת שריר. גם התנאים לא כל כך מאפשרים לי להתקדם יותר מדי אל תשכח שאני לוחם
אתה בחיים לא תוכל להגיע למסת שריר שתוכל להגיע ממשקולות אבל וגם בדרך כלל לוקח יותר זמן , כמה זמן אתה מתאמן ?

• פותח/ת השרשור
אתה בחיים לא תוכל להגיע למסת שריר שתוכל להגיע ממשקולות אבל וגם בדרך כלל לוקח יותר זמן , כמה זמן אתה מתאמן ?
אתה גם בחיים לא תצליח פלאנץ או שכיבות סמיכה בעמידת ידיים או עוד המון דברים ממשקולות 😃
התאמנתי לפני הצבא בפאוורליפטינג לאחר מכן התגייסתי ואיבדתי המון כוח והמון מסת שריר וחזרתי להתאמן בצורה שאני מתאמן עכשיו לפני כ8-9 חודשים (כמובן בתנאים חרא ולא אידיאליים בשיט) ועברתי את המסה שהייתה לי בפלג גוף עליון מלפני הצבא (שהייתה בעקבות אימוני פאוורליפטינג נטו)

אתה גם בחיים לא תצליח פלאנץ או שכיבות סמיכה בעמידת ידיים או עוד המון דברים ממשקולות 😃
התאמנתי לפני הצבא בפאוורליפטינג לאחר מכן התגייסתי ואיבדתי המון כוח והמון מסת שריר וחזרתי להתאמן בצורה שאני מתאמן עכשיו לפני כ8-9 חודשים (כמובן בתנאים חרא ולא אידיאליים בשיט) ועברתי את המסה שהייתה לי בפלג גוף עליון מלפני הצבא (שהייתה בעקבות אימוני פאוורליפטינג נטו)
מה עושה בצבא?
איפה משרת?

פלאנץ' בטח שכן

• פותח/ת השרשור
מה עושה בצבא?
איפה משרת?
באחד הגדודים לא כזה משנה איזה
פלאנץ' בטח שכן
חח למה נראה לך שלבן אדם יהיה את ה Straight arm strength הדרוש לפלאנץ מבלי לעבוד על זה ? הוא יכול ללחוץ גם בנצ פי 5 מהמשקל גוף שלו ואפילו לא להצליח tuck planche
איך אתה מאמן רגליים?
נראה מעולה.
תודה , pistol squat וספרינטים

וואווו נראה מרשים,אתה שומר לפחות על מאזן קלורי חיובי?אני מניח שכן אחרת לא הייתה מתאפשרת עלייה במסת שריר.

• פותח/ת השרשור
וואווו נראה מרשים,אתה שומר לפחות על מאזן קלורי חיובי?אני מניח שכן אחרת לא הייתה מתאפשרת עלייה במסת שריר.
תודה ,אני משתדל , תלוי ביום ומה יש באותו יום לאכול בצבא ואם אני ספציפית בזמן הארוחה בבסיס או שאני במשימה בחוץ

וואלה יש לך תוכנית טובה למתחילים יחסית?
ואיך הגעת לעשות מורכבים מאיזה תרגילים?

לא אמרתי משהו רע אחי נראה סבבה לגמרי רואים שמתאמן וככה בנות אוהבות . אבל פשוט נראה רגיל לא משהו יוצא דופן כמו איזה בילדר ענק או דוגמן פיטנס .
בטח שאפשר לפתח מסת שריר מתח מקבילים וכל מיני תרגילים אחרים הם מצויינים !

אז התאמת פעם משקלות
יש דבר כזה זיכרון שריר שעובד מצוין שחוזרים להתאמן שנותנים גירוי לשריר לא משנה באיזה דרך
בכל מקרה מסת שריר יפה אחוז שומן נמוך נראה טוב, תמשיך כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית