הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעילות האוברהד פרס לעומת פרס עם דאמבלס

drogo93

משתמש מתחיל
181
50
נק' מוניטין:
77
181
50
אהלן,
מלבד העבודה גם על שרירים מייצבים ושרירי ליבה, האם יש עדיפות לאוברהד פרס על פני פרס עם דאמבלס מבחינת עבודה על הכתפיים נטו?
תודה

אהלן,
מלבד העבודה גם על שרירים מייצבים ושרירי ליבה, האם יש עדיפות לאוברהד פרס על פני פרס עם דאמבלס מבחינת עבודה על הכתפיים נטו?
תודה
בעבודה עם מוט אתה יכול אתה יכול לעבוד עם משקלים גבוהים יותר כי יותר קל ליצב את המוט.
דבר נוסף הוא שבמוט ההתקדמות הדרגתית ומתונה יותר, בדאמבלים הקפיצות בדר"כ גבוהות יותר.

אהלן,
תודה
היתרון הגדול בעבודה עם מוט זה היכולת להתקדם בצורה מתונה יותר...
עבודה עם דאמבלים טובה לחברה מאוד חלשים/נשים שעדיין לא מצליחים להרים מוט ריק, או לחברה עם בעיות גב שמתקשים לבצע את התנועה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות קודם כל.

ובהנחה שאני מרים את אותם 50 קילו בשתי הוריאציות( 25 בכל יד עם דאמבלס ו50 משקל כולל באוברהד עם מוט), יש יתרון לאחת מהן (שוב, נטו מבחינת שרירי הכתפיים)?
אין לי איזו אג'נדה פה נגד אחת השיטות, זה נטו מתוך עניין.

תודה על התשובות קודם כל.

ובהנחה שאני מרים את אותם 50 קילו בשתי הוריאציות( 25 בכל יד עם דאמבלס ו50 משקל כולל באוברהד עם מוט), יש יתרון לאחת מהן (שוב, נטו מבחינת שרירי הכתפיים)?
בדאמבלים יהיה לך קשה יותר והמיצבים יעבדו יותר.

תודה על התשובות קודם כל.

אם אתה מרים משקל מסוים ללא כוונה של התקדמות אין לזה באמת חשיבות אם זה דאמבלים/מוט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית