שלום,
בעבר עשיתי ss (למשך פחות מחודשיים, חתכתי לחיטוב באמצע) עם פלוס קלורי של 500-700
ובאמת גדלתי והתקדמתי במשקלי עבודה, אבל גם עליתי הרבה בשומן.
כרגע אני בחיטוב ומתכוון לסיים אותו שאני יגיע ל12-13 אחוז שומן.
למרות שעליתי הרבה בשומן בss (התזונה הייתה נקייה פשוט היה פלוס קלורי של 500-700) עליתי גם יפה בשריר והחזה ממש התפתח (עליתי ב10 קילו בבנץ פרס)
שעליתי ככה במשקלים בבנץ ובפרס זה השפיע עליי ממש טוב והייתי מרוצה מהתוצאה
אז חשבתי לאחר שאני מסיים חיטוב לחזור לss אבל הפעם עם פלוס קלורי יותר קטן - חשבתי לכיוון ה300 (שזה קילו בחודש) בשביל לא שוב לעלות בהרבה שומן ומקסימום לקראת סיום התוכנית לעלות לפלוס קלורי של 500 (2 קילו בחודש)
השאלה האם אפשר להתקדם טוב בss בפלוס קלורי שכזה? (לא להגיע למקסימום תוצאות זה ברור לי אבל עדיין לתוצאות טובות)
משקלי עובדה שלי הם:
60-62.5 קילו בנץ פרס 3x5
40 קילו פרס 3x5
סקוואט היה - 90 קילו 3x5 (התחילו לי עכשיו בחיטוב כאבי גב אז הפסקתי להרים כבד בסקוואט)
בSs עשיתי LB ועכשיו אני עושה HB ואם אני חוזר לss אני עדיין יעשה HB , זה בסדר? (לא מתכוון לחזור ל LB)
דדליפט היה - 100 קילו ל5 חזרות
עברתי לסומו דדליפט אני כרגע מתרגל טכניקה, זה בסדר להתקדם רגיל עם סומו דדליפט בss?
בעבר עשיתי ss (למשך פחות מחודשיים, חתכתי לחיטוב באמצע) עם פלוס קלורי של 500-700
ובאמת גדלתי והתקדמתי במשקלי עבודה, אבל גם עליתי הרבה בשומן.
כרגע אני בחיטוב ומתכוון לסיים אותו שאני יגיע ל12-13 אחוז שומן.
למרות שעליתי הרבה בשומן בss (התזונה הייתה נקייה פשוט היה פלוס קלורי של 500-700) עליתי גם יפה בשריר והחזה ממש התפתח (עליתי ב10 קילו בבנץ פרס)
שעליתי ככה במשקלים בבנץ ובפרס זה השפיע עליי ממש טוב והייתי מרוצה מהתוצאה
אז חשבתי לאחר שאני מסיים חיטוב לחזור לss אבל הפעם עם פלוס קלורי יותר קטן - חשבתי לכיוון ה300 (שזה קילו בחודש) בשביל לא שוב לעלות בהרבה שומן ומקסימום לקראת סיום התוכנית לעלות לפלוס קלורי של 500 (2 קילו בחודש)
השאלה האם אפשר להתקדם טוב בss בפלוס קלורי שכזה? (לא להגיע למקסימום תוצאות זה ברור לי אבל עדיין לתוצאות טובות)
משקלי עובדה שלי הם:
60-62.5 קילו בנץ פרס 3x5
40 קילו פרס 3x5
סקוואט היה - 90 קילו 3x5 (התחילו לי עכשיו בחיטוב כאבי גב אז הפסקתי להרים כבד בסקוואט)
בSs עשיתי LB ועכשיו אני עושה HB ואם אני חוזר לss אני עדיין יעשה HB , זה בסדר? (לא מתכוון לחזור ל LB)
דדליפט היה - 100 קילו ל5 חזרות
עברתי לסומו דדליפט אני כרגע מתרגל טכניקה, זה בסדר להתקדם רגיל עם סומו דדליפט בss?