הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיגור בגב תחתון

golan1414

משתמש מתחיל
61
22
נק' מוניטין:
340
61
22
יש לי פיגור די רציני בגב תחתון וזה ממש פוגע לי בסקוואטים(קשה לי ליישר את הגב ובגלל זה אני לא יכול להעלות משקלים גם אם הרגליים שלי חזקות מספיק)
עכשיו התחלתי לעשות דדליפטים וחשבתי אני אשים את זה במקום סקוואטים (כי שניהם עובדים על שרירים דומים רק בעצימות שונה) חודש חודשיים ואז אחזיר את זה לאימון גב
זה יעבוד או שיש משו אחר שאפשר לעזור
תודה לעוזרים

יש לי פיגור די רציני בגב תחתון וזה ממש פוגע לי בסקוואטים(קשה לי ליישר את הגב ובגלל זה אני לא יכול להעלות משקלים גם אם הרגליים שלי חזקות מספיק)
אין לך פיגור בגב התחתון. אתה פשוט לא שולט כמו שצריך בטכניקה. אם תעלה סרטון נוכל למקד אותך למה כדאי לך לשנות.
עכשיו התחלתי לעשות דדליפטים וחשבתי אני אשים את זה במקום סקוואטים (כי שניהם עובדים על שרירים דומים רק בעצימות שונה) חודש חודשיים ואז אחזיר את זה לאימון גב
רעיון לא טוב.

הגב לא מרים כלום, כי הוא לא יכול, האנטומיה שלך מונעת ממנו. הוא לא מניע את מפרק הירך, ובטח שלא הברך.
הבעייה שלך היא טכנית, כפי שצויין מעליי, ובשביל שנוכל לעזור לך תצטרך להעלות סרטון טכניקה שמצולם על פי הוראות הצילום הנעוצות בפורום זה.

בנוסף, ההבדלים בין הסקוואט והדדליפט הם לא בעצימות בה השרירים עובדים אלא באופן (בעיקר) - הסקוואט משתמש ברפלקס המתיחה בתחתית (זה הבאונס שאתה מרגיש), והדדליפט מתחיל מעצירה מתה, מאפס. שניהם חשובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית