הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפצעתי ורוצה להתחיל ריצות

iPound

משתמש מתחיל
71
2
נק' מוניטין:
2
71
2
נפצעתי ביד ואני צריך לעבור ניתוח שימנע ממני אימונים לחודשים ובקרוב יש מרתון תל אביב אז חשבתי לעשות תמסלול של ה 10 קילומטר זה יגרום לעוד יותר איבוד שריר?

נפצעתי ביד ואני צריך לעבור ניתוח שימנע ממני אימונים לחודשים ובקרוב יש מרתון תל אביב אז חשבתי לעשות תמסלול של ה 10 קילומטר זה יגרום לעוד יותר איבוד שריר?
אם לא תרד במשקל לא תאבד שריר.

אני ביינתים שומר על יחס של 2 גרם חלבון לשריר אבל עדיין תהיה אני משער ירידה במסה.
אחלה אבל זה לא מספיק, תוודא שאתה אוכל מספיק קלוריות לפעילות שאתה עושה ואז לא תרד במשקל -> לא תאבד מסת שריר.

אם לא תרד במשקל לא תאבד שריר.
ממש לא נכון.
זה לא יגרום לאיבוד גדול יותר של מסת שריר, אבל המסת שריר תתחיל לרדת בהדרגה לאחר הפסקת האימוני כוח בכל מקרה

ממש לא נכון.

זה לא יגרום לאיבוד גדול יותר של מסת שריר, אבל המסת שריר תתחיל לרדת בהדרגה לאחר הפסקת האימוני כוח בכל מקרה
מסכים אבל הריצה לא תחמיר את הירידה במסת השריר אם התסונה מתאימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית