הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית האימונים שלי AB מה אתם אומרים?.

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי ,
כבר כמה חודשים מתאמן עם התוכנית הזאתי
אני מתאמן יותר משנה.

מה אתם אומרים על התוכנית האחרונה שהמאמן עשה לי?.

חזה : A
לחיצת חזה 3 סטים - 10 חזרות.

לחיצת חזה בשיפוע חיובי - 3 סטים - 10 חזרות.

פרפר עם משקולות בשכיבה - 2 סטים - 10 חזרות : בטעות הייתי עושה עד עכשו תרגיל אחר ולא פרפר הייתי עושה אותו דבר בשכיבה על הספה אבל כמו שעושים עם מוט חופשי אז אותו דבר עם משקולות אני עדיין עושה ככה כי אני לא רוצה להחליף פתאום ככה.

-------------

גב : B
מתח בגרביטון רחב - 3 סטים - 10 חזרות.

חתירה במכונה צר - 3 - סטים 10 חזרות.

pull over עם משקולות בשכיבה - 2 סטים - 10 חזרות.

-------------

רגליים : B
לחיצת רגלים במכונה 3 סטים - 10 חזרות.

פשיטת ברכיים - 3 סטים - 10 חזרות.

כפיפות ברכיים - 3 סטים - 10 חזרות.

-------------

כתפיים : A
לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה - 3 סטים - 10 חזרות.

הרחקת כתפיים עם משקולות בעמידה - 3 סטים - 10 חזרות.

-------------

יד קדמית : B

כפיפות מרפקים - 3 סטים - 10 חזרות.

עם מוט W בישיבה - 3 סטים - 10 חזרות.

-------------

יד אחורית : A

פשיטת מרפקים בפולי עליון - 3 סטים - 10 חזרות.

פשיטת מרפקים בפולי עם חבל - 3 סטים - 10 חזרות.

-------------

בטן :
בטן סטטית.
בטן אלכסונית.
בטן תחתונה עם כדור.

כל הבטן 20 חזרות על 3 סטים.

מה אתם אומרים על התוכנית הזאת?.

כן באיזה תרגילים מהתוכנית?.
סקוואט\דדליפט\בנץ פרס\מילטרי פרס

ואגב, MATTY הביא לך את התשובות שיובילו אותך למטרה שלך.
אני מבין שזה מתסכל שזה ממש לא הכיוון שחשבת עליו, וזה קצת כאפה בהתחלה להבין שהרבה ממדריכי הכושר חאפרים\סתם לא בזין שלהם להשקיע, אבל אין מה לעשות, ככה זה התחום הזה, אם אתה לא תשב ותקרא ותתאמן על טכניקה בתרגילים המורכבים ולא תוותר עליהם ותעשה את כל הדברים המבאסים האלה לפני שתתחיל להתאמן כמו שצריך... כנראה שלא תגיע למטרה שלך ותתייאש מהר מאוד כשלא תראה שיפור.

ועוד אגב, אם אחרי שנה של אימונים הבנץ שלך עומד על 40 קילו.. המצב על הפנים. חודש וחצי של אימונים בSS או FBW שמבוסס על תרגילים מורכבים ותזונה נכונה יביא אותך הרבה יותר רחוק משנה אימונים במה שעשית עד עכשיו. באחריות

• פותח/ת השרשור
סקוואט\דדליפט\בנץ פרס\מילטרי פרס

ואגב, MATTY הביא לך את התשובות שיובילו אותך למטרה שלך.
אני מבין שזה מתסכל שזה ממש לא הכיוון שחשבת עליו, וזה קצת כאפה בהתחלה להבין שהרבה ממדריכי הכושר חאפרים\סתם לא בזין שלהם להשקיע, אבל אין מה לעשות, ככה זה התחום הזה, אם אתה לא תשב ותקרא ותתאמן על טכניקה בתרגילים המורכבים ולא תוותר עליהם ותעשה את כל הדברים המבאסים האלה לפני שתתחיל להתאמן כמו שצריך... כנראה שלא תגיע למטרה שלך ותתייאש מהר מאוד כשלא תראה שיפור.

ועוד אגב, אם אחרי שנה של אימונים הבנץ שלך עומד על 40 קילו.. המצב על הפנים. חודש וחצי של אימונים בSS או FBW שמבוסס על תרגילים מורכבים ותזונה נכונה יביא אותך הרבה יותר רחוק משנה אימונים במה שעשית עד עכשיו. באחריות
כן גבר תודה על התשובה.
אימון 8 כבר ואני על 52.5 קילו בבנץ.
אחרי שחזרתי.
משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
כמה פרטים עליך- גיל, משקל, גובה, מקפיד על אוכל כן או לא
צטט אותי בבקשה
עוד פחות מחודש 18 משקל 63-64 כמעט 64 מקפיד אין לי תפריט תזונה אם היה זה היה פצצה.
ניסיתי לבנות לבד לא יודע לבד.

אוכל כמה שיותר - שותה גיינר

איזה 300-400 גרם חזה עוף כמעט כל יום.

הרבה אורז

עוד פחות מחודש 18 משקל 63-64 כמעט 64 מקפיד אין לי תפריט תזונה אם היה זה היה פצצה.
ניסיתי לבנות לבד לא יודע לבד.

אוכל כמה שיותר - שותה גיינר

איזה 300-400 גרם חזה עוף כמעט כל יום.

הרבה אורז
גובה? תחפש באתר איך לבנות תפריט, לא זוכר איפה יש נושא שמסביר

כדי להסביר לך שלהיות ב8 קילו פחות מהגובה שלך זה לא מצב אופטימאלי למי שמתאמן כבר שנה, כך גם לחיצת חזה של 52.5, יכולת להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות, אתה בטח שואל איך:
קודם כל לפקפק בכל מה שאומרים לך, בעיקר המאמנים בחדר כושר, כי היום כל אחד יכול ללכת לקורס ולצאת מדריך בלי לדעת הרבה, דבר שני, האנשים פה בפורום יודעים המון, וכדאי להקשיב להם.
בנוגע לתכנית שלך, היא לא טובה, תחפש בפורום תכנית, למה היא לא טובה? כמה דברים שקופצים ישר-
הכל 3x10 מה שמראה כמה המאמן השקיע שכתב לך אותה.
9 סטים לבטן.
אין סקוואט, דדליפט או פרס.

• פותח/ת השרשור
כדי להסביר לך שלהיות ב8 קילו פחות מהגובה שלך זה לא מצב אופטימאלי למי שמתאמן כבר שנה, כך גם לחיצת חזה של 52.5, יכולת להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות, אתה בטח שואל איך:
קודם כל לפקפק בכל מה שאומרים לך, בעיקר המאמנים בחדר כושר, כי היום כל אחד יכול ללכת לקורס ולצאת מדריך בלי לדעת הרבה, דבר שני, האנשים פה בפורום יודעים המון, וכדאי להקשיב להם.
בנוגע לתכנית שלך, היא לא טובה, תחפש בפורום תכנית, למה היא לא טובה? כמה דברים שקופצים ישר-
הכל 3x10 מה שמראה כמה המאמן השקיע שכתב לך אותה.
9 סטים לבטן.
אין סקוואט, דדליפט או פרס.
למה מה אני צריך להיות 70 קילו על 1.71 גובה בגלל האימונים
?.

לא הבנתי למה אתה מתכוון.
זה לא שכל בן אדם שמתאמן צריך להיות במשקל כזה, כל אחד ומה שהוא מעדיף, התכוונתי לכך שאדם שהוא מפותח פיזית, שרירים, בערך איפה שהוא יתחיל להיות מרוצה, זה כשהוא ישקול כמו הגובה שלו מעל המטר.

• פותח/ת השרשור
זה לא שכל בן אדם שמתאמן צריך להיות במשקל כזה, כל אחד ומה שהוא מעדיף, התכוונתי לכך שאדם שהוא מפותח פיזית, שרירים, בערך איפה שהוא יתחיל להיות מרוצה, זה כשהוא ישקול כמו הגובה שלו מעל המטר.
וכמה אתה שוקל וגובהה ובן כמה אתה סתם מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית