הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית FBW הזאת

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
בחיטוב

FBW

A = בנץ פרס + הנפות לצדדים
B = אוברהד פרס + מקבילים רחב

AxBxAxx שבוע ראשון
BxAxBxx שבוע שני

יום ראשון

בנץ פרס 3x5 / אוברהד פרס 3x5
סקוואט 3x5
מתח רחב 3xMAX
מקבילים רחב 3xMAX / הנפות לצדדים 3x8
תאומים 3x15-20

יום שלישי

סקוואט 3x10
סומו דדליפט 1x5
מקבילים רחב 3xMAX / הנפות לצדדים 3x8
מתח רחב 3xMAX
בטן 3x15-20

חמישי

סקוואט 3x5
מתח רחב 3xMAX
מקבילים רחב 3xMAX / הנפות לצדדים
יד קדמית 3x10
יד אחורית 3x10

באימון באמצע שבוע במקום להוסיף חזרות לסקוואט תמשיך לעבוד ל5 חזרות פשוט תעשה אותו כסקוואט התאוששות עם 70% ממשקל העבודה.

חוץ מזה נראה בסדר

למה מקבילים ומתח ל-max ולא 3x5 בתוספת משקל?
בשביל מה אתה צריך תאומים בחיטוב?

למה מקבילים ומתח ל-max ולא 3x5 בתוספת משקל?
בשביל מה אתה צריך תאומים בחיטוב?
אני מניח שהוא לקח כבסיס את אחת מהתוכניות שלי (או שהתוכנית סתם דומה). אם כך, אז הדגש שאמרתי הוא שאם אתה לא מסוגל לסגור 12 חזרות עם משקל גוף אין טעם לתלות על עצמך משקל. במידה והוא לא יודע, כדאי לו לקחת את זה בחשבון.

אה. אז לא הוא הטועה 😃
אין שום קשר בין חזרות גבוהות לבין עבודת כוח, ואני לא מבין מאיפה ההמלצה הזאת (של הרבה, נדמה לי גם של ריפ) להגיע קודם ל-12/15 חזרות ורק אז לעבור לחמישיות.

אה. אז לא הוא הטועה 😃
אין שום קשר בין חזרות גבוהות לבין עבודת כוח, ואני לא מבין מאיפה ההמלצה הזאת (של הרבה, נדמה לי גם של ריפ) להגיע קודם ל-12/15 חזרות ורק אז לעבור לחמישיות.
גם אני לא מסכים איתה.
יתרה מכך, יכול לעשות שלשה עם 20 קג עליי, חמישיה בקושי עם 5 עליי ויותר מ8 בלי כלום כבר קשה מידיי.

ברוסיינס. אני רואה הרבה שיכולים לעשות 8 מתח משקל גוף תולים על עצמם משקל לחמישיות ואז מתחילים להתנדנד כמו קרוספיטרים (גם אני הייתי כזה). כשאתה יכול לסגור 12 חזרות משקל גוף אתה גם כנראה יכול לסגור 8 חזרות יפות ומלאות בטכניקה מושלמת, וזה הזמן להתחיל להוסיף משקל לחמישיות. זאת דעתי.
יתרה מכך, יכול לעשות שלשה עם 20 קג עליי, חמישיה בקושי עם 5 עליי ויותר מ8 בלי כלום כבר קשה מידיי.
בתור אחד שמבין טוב בטקסס, למה לדעתך ריפ נתן לעשות צ'ין אפס משקל גוף באימון התאוששות?

בתור אחד שמבין טוב בטקסס, למה לדעתך ריפ נתן לעשות צ'ין אפס משקל גוף באימון התאוששות?
באותה תבנית שהצ'ין אפס הוא באימון ההתאוששות, אין עבודה נוספת במהלך השבוע על הגב. אז..?

אולי 8 זו הגזמה, אבל תיהיה בטוח שלא הרבה.
בטח שלא יותר מ12.
תאכלס זה אמין. הייתה לי בעיה דומה בבנץ' פרס. כשעשיתי רביעיה עם 120 קילו, היה לי קשה לעשות יותר מ5 חזרות עם 100 ועם 60 קילו יכולתי לסגור רק 12.
אני חושב שאם תנסו באמת יצא לכם יותר.

אני חושב שאם תנסו באמת יצא לכם יותר.
בשביל מה לי? 😃
בשביל תוספת הנפח (עזוב את זה שאני עושה 5x5, כן?) יש לי באימון האחרון לשבוע 3x5 של חתירה.

וניסיתי בתחילת הטקסס לעבוד AMRAP בצ'ין אפס בהתאוששות.. יצא לי בערך 10/8/6 או משהו כזה

באותה תבנית שהצ'ין אפס הוא באימון ההתאוששות, אין עבודה נוספת במהלך השבוע על הגב. אז..?
עבודה מבודדת אין, אבל קלינים ודדליפט מערבים את הגב דיי הרבה. השאלה שלי היא למה משקל גוף ולא חמישיות עם משקל.

עבודה מבודדת אין, אבל קלינים ודדליפט מערבים את הגב דיי הרבה. השאלה שלי היא למה משקל גוף ולא חמישיות עם משקל.

מצטרף לשאלה. אני במאסה, עבדתי תקופה בFBW של תרגילים מורכבים על 3X5, לאחרונה עברתי לAB וממתח עם משקל לחמש חזרות עברתי למתח בלי משקל ל10 חזרות. האמת? לא יודע למה. הסתדר לי נכון יותר בגלל המעבר הזה מעצימות לנפח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית