הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני ריצה עם מסה

Tzahi.h

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
רציתי לדעת איזה תוכנית אידאלית לעלייה במסת שריר בזמן אימוני ריצה ( מתאמן לריצת 10 קילומטר , בין 3-4 אימונים בשבוע ) . עד עכשיו הייתי פצוע והתוכניות כח היו אחלה כשלא רצתי. כעת אין סיכוי שאוכל להמשיך להתקדם עם 3 אימוני רגליים כבדים בשבוע לצד אימוני ריצה.
שיפור הכושר הגופני מטרה לא פחות חשובה מהמסה. אני מודע לכך שההתקדמות תהיה איטית יותר , אך עדיין אני מחפש את התוכנית שתדע לאזן בין התחומים. גם פחות חשוב לי רגלים גדולות , אלא פלג גוף עליון מפותח לצד רגליים חטובות ובכושר..

כל תוכנית מסה טובה אמורה להתאים,מה שבאמת חשוב במקרה שלך זה התזונה ושתשלים את כל הקלוריות ששרפת באימוני ריצה ,בשביל לעלות במשקל צריך פלוס קלורי.

עם'3/4 אימוני ריצה, הייתי עושה 2 אימוני כוח. סוג של fbw עושה סקווט ודדליפט בפורמט של הלינארית 5*5 , 60 עד 100%.

• פותח/ת השרשור
עם'3/4 אימוני ריצה, הייתי עושה 2 אימוני כוח. סוג של fbw עושה סקווט ודדליפט בפורמט של הלינארית 5*5 , 60 עד 100%.
יש סיבה לא לעשות ab עם דגש על פלג גוף עליון? ( לדוגמא להכניס סקווט ודד ליפט פעם בשבוע באימון a) כל עוד אני מגדיל את ההכנסה הקלורית בהתאם להוצאה שהייתה בריצה?

מה הסיבה לעשות רק שני אימונים? האם אימוני ריצה מפריעים להתאוששות של אימוני נפח במידה ואני יושן טוב ואוכל טוב( 2.5 גרם חלבון לקג ומשלים קלוריות שנשרפו בריצה )?

יש סיבה לא לעשות ab עם דגש על פלג גוף עליון? ( לדוגמא להכניס סקווט ודד ליפט פעם בשבוע באימון a) כל עוד אני מגדיל את ההכנסה הקלורית בהתאם להוצאה שהייתה בריצה?

מה הסיבה לעשות רק שני אימונים? האם אימוני ריצה מפריעים להתאוששות של אימוני נפח במידה ואני יושן טוב ואוכל טוב( 2.5 גרם חלבון לקג ומשלים קלוריות שנשרפו בריצה )?
בלי להכיר אותך קשה לענות, בעקרון 5-6 אימונים בשבוע זה כבר די הרבה. אבל אם יש לך מספיק זמן פנוי לאימונים ולהתאוששות ואין לך בעיה לרוץ אחרי אימון כוח או יום למחרת, תנסה ותראה.
לדעתי עומס כזה די מהר יפגע בביצועים שלך גם בריצה וגם בכוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית