הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה וחיטוב לתקופות קצרות

messika

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
0
61
0
שאלה שעלתה לי לראש:
האם אפשר ויעיל לעשות מסה וחיטוב לתקופות קצרות?
לדוגמא חודש מסה ואז חודש חיטוב, או אפילו להקצין את זה לשבוע מאסה שבוע חיטוב?

שאלה שעלתה לי לראש:
האם אפשר ויעיל לעשות מסה וחיטוב לתקופות קצרות?
לדוגמא חודש מסה ואז חודש חיטוב, או אפילו להקצין את זה לשבוע מאסה שבוע חיטוב?
מה אתה מצפה שיקרה?
עלית 500 גרם בשבוע מסה, ירדת 500 בחיטוב. מה אתה חושב שיקרה מבחינת מסת שריר?
חוץ מזה שלא תוכל לתכנן עליה במשקלי עבודה.

אתה יכול לנסות 3 חודשים מסה 3 חודשים חיטוב
רציתי לנסות את זה אבל אז העדפתי מסה מתונה כי עד שאתה מתחזק להתחיל חיטוב זה באסה רצח

עלית 500 גרם בשבוע מסה, ירדת 500 בחיטוב. מה אתה חושב שיקרה מבחינת מסת שריר?
אם מתעלמים ממה שיוגב אמר, ומניחים שהיחס שומן/שריר שנכון לתקופות ארוכות נכון גם לתקופות קצרות, התשובה היא: מה שיקרה אחרי שבוע הוא שתהיה עם קצת יותר מסת שריר. מה שיקרה אחרי חצי שנה כזאת לא אמור להיות שונה ממה שיקרה אחרי חצי שנה "רגילה" שמורכבת מתקופה אחת של מסה ואחת של חיטוב.

הכי טוב לדעתי לעשות מסה כמה שיותר נקייה (כמובן שבכל זאת תעלה גם באחוז שומן) למשך עשרה חודשים ואז חודשיים של חיטוב (עם gw 50151).אם אתה לא מתכונן לתחרות תמנע מדברים שמכילים חומרים משתנים (מהמילה שתן,כמו שיש בlipo 6)

אני לא חושב שזה רעיון טוב אפילו לישקול להשתמש במשהו לפניי שאתה משקיע את הזמן בלקרוא עליו (בעיקר על תופעות לואי ופידבקים של אנשים שלא אהבו את המוצר)אבל בגדול,החומר גורם לשריפת שומן ומשפר סיבולת (מה שעוזר עוד יותר בירידה בשומן).לא פוגע בכבד,לא מצריך PCT ואפילו לא מעורר (מה שחוסך את הצורך בהגדלת המינון עם הזמן)

אני לא חושב שזה רעיון טוב אפילו לישקול להשתמש במשהו לפניי שאתה משקיע את הזמן בלקרוא עליו (בעיקר על תופעות לואי ופידבקים של אנשים שלא אהבו את המוצר)אבל בגדול,החומר גורם לשריפת שומן ומשפר סיבולת (מה שעוזר עוד יותר בירידה בשומן).לא פוגע בכבד,לא מצריך PCT ואפילו לא מעורר (מה שחוסך את הצורך בהגדלת המינון עם הזמן)
רק התענייינתי בו בגלל התגובה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית